Vrouwen versieren tips voor studenten, combineer examens en seks!

Examenperiodes zijn verschrikkelijk. Ik kan urenlang  praten over hoeveel stress dat ze geven. Deze post gaat daar niet over, het gaat over tips over vrouwen versieren tijdens diezelfde examenperiodes. Ja, werkt echt zo goed een portie seks of een flinke testosteron boost voor je geheugen? Een orgasme voor de ontspanning? Go TIGER! Deze post gaat over dus over het feit of seks tijdens examens goed is. Het is toch tenminste mijn kijk daarop. Dit wil niet zeggen, dat  ik dit wetenschappelijk onderzocht heb is. Het gaat natuurlijk niet voor iedereen kloppen. Het wordt wel zo veel mogelijk gestaafd door wetenschappelijk onderzoek. Ik ben er dus zeker van dat dit sommigen onder jullie gaat helpen.

Mijn ervaringen met seks tijdens examens

200111609-001

Ik ga jullie mijn ervaringen geven die ik heb gehad doorheen mijn tijd toen ik vrouwen versieren tips toepaste. Ik ben vrij actief in de community wanneer de examenperiodes bezig zijn. Ik heb een reden waarom ik enkel over die periode in Game en het leren van vrouwen versieren tips schrijf. De reden is omdat ik sinds dan mijzelf ben beginnen te tracken. Ik ben zeg maar toen met een soort dagboek over het leren en toepassen van alle vrouwen versieren tips begonnen.  Dus ik kan ook meer over die periode schrijven dan over eender andere periode. 

Toen ik Game en vrouwen versieren tips ontdekte en ging leren was het al ongeveer december. Studenten begonnen stilletjes zichzelf  op te sluiten. Hun laatste nachten begonnen te vieren met passie en zich meer en meer zat voerden voordat de blok begon. Mijn eerste succes met toepassing van Game en vrouwen versieren tips kwam op het einde van die maand. In die periode was de blokperiode al druk bezig. Voor mensen die niet weten over wat ik praat, die kunnen mijn vorige post `vrouwen versieren tips, mijn eerste succes´ bekijken.  Mentaal is een blokperiode zeer uitputtend. Spijtig genoeg is het lichaam niet mee uitgeput. Dus wat je krijgt is iemand vol energie die geen zin heeft om niks te doen. Vooral voor mensen die veel sporten gedurende het jaar. Wat zeker het geval is voor mij. 

Helpt seks voor ontspanning?

 

Ik had ook veel artikels gelezen in tijdschriften en facebookartikels (spijtig genoeg). Hierin zeiden ze dat seks ook helpt qua ontspanning voor ons brein. Aangezien allerlei stimulerende hormonen worden vrijgelaten klonk dit ook logisch. Spijtig genoeg wordt er niet over het fysiek aspect nagedacht. In de Seduction community is de nummer één regel wanneer je eeeindelijk na veel bloed, zweet en tranen (ik hoop niet letterlijk voor jullie :”) ), bij de slaapkamer komt ; NIET egoïstisch zijn. De bedoeling is haar eerst laten klaarkomen voordat het zelfs bezig is. In ieder geval het is niet de bedoeling om zoveel mogelijk energie in een vrouw te steken om daarna na 5 minuten zelf klaar te komen en haar te verlaten. Dat zal zeker niet lukken als je multiple long term relationships wilt. Waarom zouden vrouwen met jou blijven als je slecht in bed bent?

Wil je trouwens beter worden in bed dan zou ik de sekslessen met Alex May gaan doen.

Hoe kun je beter worden in seks? 

Na heel veel experimenteren heb ik het gevoel dat al die “wetenschappelijke” onderzoeken op het internet, geen rekening houden met dat fysieke aspect waar de man zijn best doet. Ik denk dat ze ervan uitgaan dat het na 5 minuten of 10 minuten gedaan is en beide studenten dan gewoon verder kunnen studeren. In dat geval zou ik misschien akkoord gaan met die onderzoeken. Dit omdat die hormonen nog altijd vrijgelaten worden en jouw lichaam amper iets heeft gedaan daarvoor. Langs de andere kant zal de vrouw ook niet echt “seks” gehad hebben, maar meer een vluggertje.

Spijtig genoeg snap ik niet hoe dat het als kerel zelfs mogelijk is om daarmee akkoord te gaan. Tenzij er al een soort van relatie is en het is een soort van in-het- moment gebeurtenis en jullie zijn allebei al te laat. Vooral voor kerels zoals ons, die naar pick up goeroes en verleiding coaches komen voor advies en om vrouwen versieren tips te leren vind ik het zeer spijtig. Speciaal de succesvolle pick up kerels denken wanneer ze bij de slaapkamer komen dat ze alles weten. Het tegengestelde is meestal waar. Ze weten meestal niks. Ik heb dit aspect – net zoals in gewone approaches – met trial and error mezelf verbetert. Ik heb moeten oefenen.

Daarbij was gewoon ervaring niet genoeg voor mij om in een korte tijd beter te worden. Net zoals gewoon ervaring in het benaderen en ontmoeten van vrouwen jouw approaches niet beter maken. Je hebt hier ook de kritiek nodig van een begeleidende stem met een coach of een post of een artikel. Zo kun jij jezelf verbeteren in seks. Veel al wordt er alleen maar gehamerd op praktijk. Het is juist dat je wel de juiste dingen moet gaan doen in de praktijk. Iets fout leren brengt je op een enorme achterstand in tijd of zorgt er alleen maar dat je gefrustreerd raakt. Er al theoretisch achter komen hoe het juist moet gebeuren zal jou enorm verbeteren. Let wel! Het meeste wat geschreven is over seks en zo is totale shit. De beste sekscoach in de community is met afstand Alex May. Praat maar eens met mensen die geweest zijn. Nog beter praat met de vrouwen die met die deelnemers seks gehad hebben. Je bent gelijk overtuigd. 

Niet gezond om seks te hebben tijdens de examens

examensenseks

 

Dit wil dus zeggen weer dat mijn post zeer subjectief is. Wanneer ik in bed duik met iemand zal het iets langer duren dan 5 minuten. De bedoeling van heel de gebeurtenis is ook dat de vrouw optimaal geniet. Iets waardoor ik dan ook vanzelf optimaal zal genieten. Spijtig genoeg is het met die mindset niet gezond om seks te hebben tijdens de examens. Waarom vraag je?

Wel met zo een mindset ga je op het einde uitgeput zijn. Je zal slaap nodig hebben of ten minste iets moeten eten. Met andere woorden iets dat  in 5 minuten moest gebeuren loopt enorm uit. Als je de voorbereiding en een aftereffect of afterglow meeneemt kan makkelijk één vierde van je dag verpest zijn. Ja, natuurlijk is de seks wel heel leuk. Ik bedoel dat je jouw studietijd aardig aan het inperken bent. Ja, je kan het op de andere manier doen. Ik geniet echter meer van seks als het volledig is dan dat het een luttele 5 minuutjes is. Niemand is opgewarmd in 5 minuutjes. Daarbij is het zeker niet zo leuk als een volledige sessie.

Dus mijn advies is dan eigenlijk simpel en kort samengevat: Ja, je kunt seks hebben tijdens de examens. Ik zou het zeker niet aanraden, als je weet wat je doet onder de lakens. Je zult namelijk op het einde van de dag dan maar 2 pagina’s verder zitten in plaats van 20 pagina’s verder. Daarbij komt nog dat je soms een lange periode geen seks hebt gehad. Als je dan opeens wel veel en goede seks hebt dan zal de vrijlating van alle hormonen  een shock zijn voor jou lichaam. Zo een shock dat je lichaam zeker een halve dag zal moeten recupereren. Met recupereren bedoel ik natuurlijk, dat je normaal terug kan gaan studeren.

Vrouwen versieren tips, experimenteer ermee!

 

Uiteraard zoals alles met de seduction community, ga erop uit en experimenteer en vertel me of je andere ervaringen met de door mij vertelde tips over vrouwen versieren hebt meegemaakt.

As je mijn vrouwen versieren tips test, wees dan eerlijk tegen jezelf.  Zeg niet dat je het 50 minuten hebt gedaan, terwijl je het maar 20 minuten hebt gedaan. Het effect is duidelijk voelbaar voor degenen die het hebben gedaan.

 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *