Vrouwen versieren tips toepassen, tweede approach

Vrouwen versieren tips toepassen, tweede approach

In de volgende posts zal ik mijn field reports zetten van het begin. Ik schreef op het einde altijd mijn mistakes en sticking points. Dit gaf mij een manier om een overzicht te krijgen van wat ik het meest fout deed. Uiteindelijk gaf het mij daarbij het overzicht wat mijn volgende ECHTe sticking point was. Mijn tip is om je een coach 100% (met kritiek en vragen achteraf – niet tijdens) te volgen. Zo ook moet je je 100 % op één sticking point concentreren voordat je naar de volgende gaat. Dit is zo met elke discipline. De basis moet eerst goedgevormd worden voordat het mogelijk is om advanced stuff te leren. Zelfs als je advanced stuff zou kennen – maar jouw basis is slecht – dan nog ga je niet optimaal presteren. Misschien beter als gemiddeld,  maar niet het optimale dat jijzelf kan bereiken. Vandaar dat ik om de paar maanden altijd teruggreep naar mijn basis. Altijd verfriste wat ik had geleerd in het begin. Het goede eraan was ook – dat hoe beter ik werd –  hoe beter ik begreep welke video’s of teksten “leeg” waren. Daarbij begrijp ik ook juist beter welke meer content en goede vrouwen versieren tips hadden dan ik initieel dacht.

In ieder geval de volgende post was mijn tweede field report ooit geschreven. Weer is het nooit gemaakt om voor iedereen te lezen.

Met lichaamstaal lezen de juiste bewering doen

Mijn benadering om de vrouw te gaan versieren speelde zich als volgt af:

Ik ging iets weggooien in de keuken. De HB was daar en ik passeerde en vroeg, “Hoe gaat het met jou?” Ze zei, “Ok en hoe het gaat met jou?” Ik zei,“Goed ” of zoiets. Toen vroeg ik over haar vriendje (we hadden erover gesproken de dag ervoor of ze hem iets ging vertellen). Daarna heb ik een body rock gedaan (doen alsof je wegwandelt met jouw lichaam en dan terugkomen) en ik OPENDE. Ik heb de cheating girlfriend opener gebruikt, en ik vroeg wat ze ervan vond ( ze zei het is vreemdgaan zelfs als het een meisje is -> als je wilt weten wat de cheating girlfriend opener is kan je die hier vinden). Toen heb ik weer een body rock gedaan ( ik was nog altijd aan het praten over mijn schouder – 45 graden weg van het meisje met het lichaam, zoals toen in de mode was :”) )

Daarna heb ik een observatie gebruikt , over hoe dat ze een goed postuur heeft. Daarbij iets over mij, dat mijn dansleerkracht mij een postuur had aangeleerd. Daarna maakte ik een vaag compliment, en wel dat zij zoiets had uit nature.

Het ging ongeveer zo:
Ik: “Hey, dans jij of of doe jij iets artistiek? Want jij hebt echt een goed postuur… Ik ben begonnen met danslessen te doen en de leerkracht heeft me dat aangeleerd en jij hebt dat uit nature…”
HB: “Ja , ik dans als hobby.” (of zoiets… -> btw wanneer je koud mensen afleest en het klopt is het zelfs na honderden keren nog altijd leuk) * koud iemand aflezen is gewoon iets random zeggen en dan blijkt het dat het waar was. Hoe meer ervaring je hebt met Body language of lichaamstaal lezen hoe correcter je zal zijn.

Okay dus nu had ik een Lock in (wanneer je in een set bent en het is duidelijk dat ze jou niet weg willen. Doordat ze jou vragen stellen, of hun body language/lichaamstaal is zo veranderd dat je deel van de groep wordt). Dus ik vroeg haar of ze een ESP (Extra Sensory Perception) experiment wou doen, dat een vriend van mij met mij deed en ik was zeer verbaasd… Ik nam haar handen en deed het (het is gewoon : zeg een nr van 1-10) ze zei nr 4. Dus het werkte niet , dus ik zei mijn vast antwoord als het totaal mislukt, dat de meeste slimme mensen 4 zeggen omdat ze eigenlijk niet zoals iedereen denken.

kubusroutine

Dan veranderde ik naar de kubus routine (the cube), en ik zei kom we gaan zitten…
Ik heb kubus routine gedaan en ze was best wel onder de indruk. Tegen het einde wandelde een vriendin van haar binnen, en ik excuseerde mijzelf. Ik heb toch een regel dat ik meisjes met vriendjes friendzone/geen seksuele relatie mee begin. Enkel als ze ECHT een vriendje hebben. Dus niet als ze zeggen dat ze een vriendje hebben. Vrouwen die zeggen dat ze een vriendje hebben, is iets totaal anders. Veel vrouwen zeggen dat in het begin om maar van mannen af te zijn. Je kan het in het begin ook niet helemaal weten. Voor ik wegwandelde vroeg ik of ze uitgingen vanavond? ls ja dat ze moesten komen kloppen bij mij…

Fouten:

  • Ik moest voor de number close (telefoonnummer vragen en krijgen) gaan,
  • erna moest ik meer rapport of verbinding gaan opbouwen door de 3 vragen routine te gebruiken of iets in die aard (check Google voor hoe het gaat)
  • en dan moest ik de trust test (kan al zoiets simpels zijn om te vragen of ze haar ogen sluit en te kijken of ze dat doet) gebruiken om af te sluiten en om te zien waar ik sta.

Maak het jouw vrouwen versieren tips!

Het is belangrijk om te weten, ik veel van mijn vrouwen versieren tips Style/Neil Strauss had geleerd. Eerlijk gezegd was mijn stijl bijna exact zoals die van hem in het begin. Toch begreep ik na paar keer proberen, dat sommige vrouwen versieren tips aangepast moesten worden. Een klein voorbeeld zou zijn de EV phase (Eliciting value phase – achter haar belangrijke normen en waarden komen). Er is een versiertruc die Style promoot dat als je iemand snel een nummer laat kiezen tussen 1-10 het meestal 7 is. Ik heb dit misschien meer als 50 of 100 keer gedaan en Style had op dat vlak – of tenminste in onze regio – geen gelijk. Het antwoord varieerde te veel. Het was dus onmogelijk om een juiste conclusie te trekken. Ik geef toe dat 7 misschien meer voorkwam als andere nummers. Alleen echt niet zoveel als ik initieel dacht. Dus wat ik had gedaan was in plaats van 1-10 nummers te pakken, pakte ik 1-4 (antwoord daar is 3). Daar kreeg ik meer consistentie en uiteindelijk was het ook dezelfde truc.

papegaaienvrouwenversieren

Deze papegaai is eigenlijk een vrouw. Zie je het?

De bedoeling van de uitleg is niet dat je het nu gewoon gaat toepassen als een papegaai. Je bent namelijk een man die vrouwen wilt versieren. Je bent helemaal geen papegaai. De bedoeling is dat jij als man beseft dat zelfs de grootste Pua goeroes het ook niet altijd weten. In dit geval zelfs Style die de grootste was van hen allemaal. Je moet zelf experimenteren, waarbij je alle vrouwen versieren tips zoveel mogelijk aanpast aan jouw stijl en persoonlijkheid. Je past de vrouwen versieren tips aan naar wat WERKT voor jou. De basis van elke vrouwen versieren tip zal uiteraard altijd van jouw datingcoach komen. De details en de verfijning van diezelfde vrouwen versieren tip komen van jouw ervaring.

Bekijk zeker de volgende post, want deze was te lang. Daarom heb ik heb die opgedeeld in twee post’s.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *