Vrouwen versieren tips toepassen, mijn eerste approach 10/12/2012

Ik heb gemerkt dat ik over heel veel over vrouwen versieren tips en technieken  praat en die niet voldoende omschrijf. Dit is omdat ik per post rond de 1000 woorden probeer te blijven (zo blijft het ook nog leesbaar :”) ). Indertijd zal ik diep in elk concept gaan. Ik geloof ook dat het nodig is om elk concept tot in de details te omschrijven. De reden daarvan is omdat we in onze community die vrouwen versieren tips uitwisselen veel doen dat werkt. We snappen alleen maar niet echt waarom het zo werkt. Ook zien we verschillen tussen stijlen, maar we snappen niet waarom het toch werkt. Dat is volgens mij al reden genoeg om dieper in bepaalde concepten en vrouwen versieren tips te gaan.

Terugkerend naar het verhaal:

Deze field report was van mijn eerste approach of benadering van een vrouw. De enige field reports die ik daarvoor had gelezen kwamen uit The Game. Ik was ook heel jong en niet echt een schrijver, dus neem het ook met een korreltje zout mee. Ik schreef in het Engels, omdat ik game ook in het Engels had geleerd. De taal was voor mij altijd een passie geweest en ik probeerde het zoveel mogelijk te gebruiken. In ieder geval hier volgt mijn Field report, dat ik nooit ergens gepost had. Was enkel voor mijn ogen bedoeld.

Een kleine disclaimer die ik er nu bij zal zetten is dat ik nog voor game heel geïnteresseerd was in self development. Ik had boeken gelezen over body language, micro expressions,… Tegen de tijd dat ik Game ontdekte kon ik mensen al lezen. Ook al was het niet perfect,  het was genoeg om mij op tijd te kalibreren (natuurlijk iedereen maakt fouten).

Mijn eerste fieldreport

Location: Leuven bar

Mijn eerste set ooit sinds het studeren van game en vrouwen versieren tips non stop voor 2 weken.

Ik was in de bar aan het zitten met vrienden, wanneer 2 meisjes binnen kwamen. De HB (Hot babe) kwam naast mij zitten (het was vol in de blues bar). Haar vriendin ging aan de andere kant van de tafel zitten naast een vriend ( het was de enige plek die vrij was).

De band begon te spelen en ik zag haar lichaamstaal naar mij gedraaid (ik was niet zeker).

Dan nam de band een pauze en ik zag mijn kans. Ik was een beetje bang in het begin, daarom opende ik eerst een vriendin met “Wie liegt er meer mannen of vrouwen?” Zij antwoordde op die meest afgezaagde openingszin aller tijden. Ik begon te discussiëren met haar. Ik draaide mij dus om naar de 2 set ( 2 vrouwen) naast mij (ze hadden zich verplaatst om naast elkaar te zitten) en ik zei; “Hey we hebben hulp nodig met onze discussie, wie denk je dat er meer liegt mannen of vrouwen?” Zij gaven een antwoord waarop ik dan antwoorde Waarom?” tegen het meisje dat ik had uitgekozen. Zij antwoordde; “Ik weet het niet”,  en dan ben ik doorgeschakeld naar EV (eliciting values: waar dat je jouw waarde toont aan het meisje doordat je bepaalde dingen weet die andere mannen niet weten). Dus ik zei,  “Ik heb iets opgemerkt aan jouw ogen… Vertel me eens, als je op vakantie kon gaan ergens in de hele wereld naar waar zou je dan gaan?” ( haar antwoord was India). Dan vertelde ik dat ik kon aflezen in haar ogen dat ze avontuurlijk was en ik legde het uit. Dan deed ik een DHV (Demonstrating higher value = demonstratie van hogere waarde, waarin je subtiel toont dat je haar niet nodig hebt. Jij hebt genoeg waarde en je geeft dus aan dat je haar gezelschap leuk vindt,  -> maar je hebt haar gezelschap niet perse nodig). Ik deed een simpele bar bet die ik van het internet had gehaald. Iets wat je met vrienden op café eens zou kunnen doen (herinner niet juist hoe het gaat).

Dan ging ik gewoon naar de comfort fase en ik vroeg van waar ze waren (Italië en Chili). We vroegen ook elkaars namen,  die we dan ook hadden uitgewisseld. Opeens begon ze te praten met haar vriendin en ik dacht dat het een shit test was (een test waar dat een vrouw jou test om te zien wat voor man je eigenlijk bent en of je niet gewoon bluft). Dus ik draaide mij om naar mijn vriendin en ik begon met haar te praten.

Nadien ging de HB weg wanneer de muziek terug begon. Ik begon te praten met haar vriendin zodat de HB het kon zien. Op dit punt was ik in mijn hoofd aan het denken THE GAME GAAT NIET WERKEN. Ik dacht dat het gedaan was, maar toch ging ik verder. Daarna kwam de HB terug en ze leek meer geïnteresseerd in mij. Dus ik vroeg, “Wat gaan jullie doen hierna?” Zij antwoordde, “Ik wil iets gaan eten.” Ik zei dan “ We gaan naar deze eetzaak, kom met ons mee”… Zij antwoordde, “Ja natuurlijk” (dus een echte ja) maar ik moet het nog nakijken bij mijn vrienden… Ik zei haar, “Ok…” Dan stopte ik tegen haar te praten…

Toen dat ze opstond, was ik niet zeker dat ze ging praten tegen mij. Ze deed dit toch,  en ze zei dat ze vertrok. Ik zei, (ik wilde niet volgen als een AFC = average frustrated chump of gemiddelde gefrustreerde gozer). “Ga nakijken bij u vrienden en kom daarna terug met een antwoord?” Dus zij ging naar buiten…

Ik heb haar daarna niet meer gezien, dus ik zei tegen mijn vrienden dat we gingen gaan. We gingen naar buiten en ik zag haar. Ik open haar . Ik wandelde een beetje voorbij en dan draaide ik over mijn schouder en ik zei,  “ En vinden u vrienden het ok?” ( of zoiets en daarna zei ik ook nog, Wie zijn jouw vrienden? Introduceer me aan hen”, wat ze ook deed.) Zij vroeg dan ook even of dat ze even gingen wachten op haar, terwijl ik met haar vriendin aan het praten was. Ik vroeg de groep nog is , is het ok als ik haar leen voor 5 min. De vriendin antwoorde ok. Ik nam de HB dus mee (ik probeerde kino aanrakingen (gewoon subtiele aanrakingen) terwijl we aan het wandelen waren.) Ik heb geen idee of het werkte. Ik vertelde haar nog verhalen en we hadden eten besteld en daarna kreeg ik haar nummer.

Vrouwen versieren tips FOUTEN

  • Geen isolatie ( een op een gesprek) in het begin
  • mijn routine was in de foute volgorde
  •  Lichaamstaal meer controleren
  •  meer negeren van de Hot Babe (leuke meid/afkorting is HB)
  •  betere uitleg waarom ik bepaalde dingen doe
  •  gewoon nummer gepakt en ik was weg gewandeld. Ik ging niet nog even staan praten
  •  bepaalde vragen waren gewoon fout.
  • Ik schrijf al mijn fouten hierop want….

foutenmaken

Het was duidelijk dat ik zeer bezig was met de terminologie. Als jullie iets niet begrijpen kunnen jullie mij altijd contacteren, dan leg ik het meer uit. In The game worden de meeste termen en tips over vrouwen versieren wel omschreven. Ik zou zeker aanraden om de volgende post in mijn vrouwen versieren tips blog te lezen, omdat die meer uitweidt over wat hier gedaan werd.

 

LinkDoc

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *