Vrouwen versieren tips toepassen, derde approach

Lokatie: mijn residentie

Eerste disclaimer bij deze approach is dat haar Engels niet zo goed was en dat is zeer belangrijk om de interactie te begrijpen. Aangezien bepaalde routines dan minder werken:

Okay :”) dus de cube heeft duidelijk gewerkt:

Ze heeft me toegevoegd op FaceBook rond 12 uur ‘s nachts en ik accepteerde het dan natuurlijk. Ik had voor 10-15 min gewacht (ze was online de hele tijd). En toen stuurde ik haar een Facebook bericht (uit respect zet ik de conversatie niet hier, maar er zit toch niet veel content in aangezien dit mijn tweede approach ooit was). Ik had haar uitgenodigd om beneden in de muziekkamer met mij piano te komen spelen (Ik had geleerd om piano te spelen in de periode voor game. Was één van de vele hobby’s om mij bezig te houden).

Okay dus ze zei nee op Facebook, maar ik ging naar haar kamer (ze is mijn buur) en ik klopte op de deur en zei dat ik naar beneden ging en dat ze mee moest komen (het was duidelijk op Facebook dat ze wou, maar gewoon dacht dat het “te laat” was).

We hebben een beetje gefluffd toen we naar beneden wandelden (fluffen= een term waar je gewoon over random dingen praat met het meisje gewoon om tijd op te vullen, dus geen rapport of attraction dingen). Ik toonde haar mijn piano liedjes die ik kende. Ik zei tegen haar dat ze met mij mee moest spelen. Ik deed de 3 question routine op haar ( waar ik terug naar moet kijken, want ik ben die vergeten)… (Familie was haar Core value)

Ik deed de “U  look good , maar vertel me 3 dingen over jou waarom ik met jou zou willen daten” (het klinkt beter in Engels)… Ze zei dat ze sociaal is , positief en ze is goed met problemen (ze vertelde een verhaal over zon en schaduw ??).

Ik deed daarna “Okay, awesome we zijn nu getrouwd en nu zijn we gescheiden en ik krijg de tv maar jij betaalt de alimentatie” – routine op haar.

Toen zei ik; “Ooh je moet met mij naar boven gaan dan kan ik jou een video tonen die ik heb gemaakt.” Ik probeer namelijk zoveel mogelijk te reizen en veel te filmen. (Ik maak daarna films over elke stad.)

We komen boven op het bed en ik neem mijn laptop. Ik ga zo ver mogelijk van haar zitten als mogelijk is. Ik toon haar de video en erna zet ik het naast mij. Daarna doe ik de Trust test wat een grote FAIL was ( ik keek ook niet in haar ogen). Anyways ik negeerde dat. Ik ging gewoon verder met escaleren en ik gebruikte de evolution phase shift van Style. Nu ik terugkijk besef ik dat het verkeerd was. De trust test is er voor een reden. Ik deed de : “Jij ruikt goed” en ik rook heel subtiel aan haar. Ik beet in haar arm net zoals Style in de Evolution Phase Shift Routine , waarop zij zei dat het super weeeeird was. Dan zat ik dus al compleet vast bij de beet fase. Op dit punt besefte ik dat ik het te ver aan het pushen was. Natuurlijk zegt ze opeens ik moet eigenlijk vertrekken (wat eigenlijk betekent dat ik niet genoeg FTC (False Time Constraint) deed -> SUPER KRACHTIG, ik zal het hieronder meer uitleggen na de field report). Ik zei okay dan, maar je moet in ieder geval met ons naar de bar gaan waar er live shows zijn. Ze spelen morgen of maandag (whaeva) en ze zei ja daarop.

FOUTEN bij het toepassen van de vrouwen versieren tips:

  • Misschien had ik meer DHV (Demonstration of Higher Value) spikes moeten doen ( DHV’s is het vertellen van verhalen waarin je hoge waarde suggereert – bijvoorbeeld dat je wat te laat was doordat je een goede vriendin nog had beloofd op te halen van haar photoshoot – iets wat impliceert dat je met modellen omgaat – iets wat erg tegen je kan werken trouwens doordat het niet congruent is met wie je werkelijk bent.  Nou dit was pas mijn tweede field report, ik wist totaal niet wat mijn problemen waren. Dat was ook het leuke en tegelijkertijd frustrerende eraan) 
  • ik moest meer kino (de vrouw aanraken) doen
  • ik moest mijn social value omhoog doen (meer praten over vrienden en familie)
  •  push pull moet veel meer (bijvoorbeeld zeggen dat je haar leuk vindt, maar je bent eigenlijk veel te leuk voor mij  en haar dan gelijk van je afduwen)
  • ik deed de “kiss my cheeck at the end” routine (op je wang wijzen en “Geef me een kus” bevelen) niet.

Duidelijk is deze field report niet om van te leren. Het is beschrijving van het toepassen van een aantal vrouwen versieren tips van Style en Mystery zonder echt begrip van wat ik deed. Het is daarmee meer gewoon om te beseffen dat we allemaal ergens beginnen. Net zoals ik ook in mijn vorige post uitleg is het nodig om iemand tot het einde te volgen. Te volgen tot je beseft dat je alles hebt geleerd wat die persoon kan aanbieden. Het was duidelijk dat ik zeer indirect was begonnen. Ik ga niet zeggen of het goed of slecht is, maar ergens ben ik blij. Nu heb namelijk ik een brede basis. Ook al ben ik alle vrouwen versieren tips en routines van Style en Mystery nu wel vergeten.

False time constraints of valse tijdsbeperkingen

valsetijdsbeperking

FTC: Wat zijn dus False time constraints. Ik heb veel gedaan in indirect, maar toen ik naar direct omschakelde ( nu pas ik me aan aan de situatie) had ik bijna alle routines vergeten. Uit principe wou ik ze eigenlijk ook niet meer gebruiken zoals the cube of kubusroutine  en zo.

Waar ik wist dat die krachtig waren en makkelijk en goed werkten. Toch uit principe wou ik het achterwege laten, omdat ik ergens voelde dat het meisje mij leuk moest vinden voor mij en niet voor wat ik Demonstreerde. Maar False time constraints zijn gewoon zinnetjes zoals : “Ja , je mag komen maar wel voor 5 minuten want ik moet morgen opstaan.” IEDEREEN doet dit zelfs als je niet met game bezig bent. Hoeveel keer dat je al niet met vrienden voor 5 minuten had afgesproken en opeens 2 uur bezig was. Dit is ook de beste manier om eender wie op gesprek te krijgen. Als je een CEO voor een gesprek vraagt gaat die geen tijd hebben. Als je hem voor 2 minuten iets wilt vragen zal die tijd maken. Dat gesprek zal uitmondden tot 20 minuten of een uur. Dit is psychologie want eens dat de mensen comfortabel zijn zullen ze jou niet weg willen. Hetzelfde bij meisjes versieren. Je zegt het zal maar voor 5 minuten zijn, maar jullie weten allebei dat het niet 5 minuten zal zijn.

Vrouwen versieren tips zijn vaak ‘common knowlegde’

Je zult het wel vaker merken. Veel vrouwen versieren tips blijken later gewoon eigenlijk ‘common knowlegde’ te zijn voor anderen. Voor jou lijkt z’on vrouwen versieren tip de shit. Het doet je wel beseffen soms dat je wat gemist hebt aan sociale intelligentie. Geeft niet dat je het mist. Pick up leren geeft je al het perfecte materiaal in een soort stoomcursus, waar je anders wellicht tegen een keiharde muur blijft aanlopen. Eerst ben je onbewust, onbekwaam. Dan bewust, onbekwaam. Dan bewust, bekwaam. Dan onbewust bekwaam. Het is een logisch pad die iedereen volgt bij het zich eigen maken van iets nieuws. Dus ook bij het eigen maken van de verschillende vrouwen versieren tips. Eigenlijk is iets fouts doen, dus iets goed. Je leert namelijk van je fouten. Elke meesterversierder weet dat elke benadering van een vrouw een succes is. Elke toepassing van een vrouwen versieren tip is een succes. Wat er ook gebeurt dus. Je leert er namelijk altijd van. Maak dat beeld van succes je eigen zou ik zeggen. Succes ermee! 

LinkDoc

P.S.: btw ik herinner me dat ik dacht dat de evolution phase shift suuuuper weird was, maar ik had er toch mee geëxperimenteerd. Duidelijk werkte die niet voor mij, omdat direct voor mij veel beter werkt. Ik heb geleerd dat ik die dominante uitstraling heb. Dus ik kan ermee wegkomen door dominant te zijn. Om dan heel indirect te gaan zou contradictoir zijn en dus niet werken voor mij. Vandaar dat ik ook allang niet dit soort game meer gebruik voor mezelf.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *