Vrouwen versieren tips – Sociaal kalibreren bij sociale interacties

Kalibreren met vrouwen versieren

In een vorige post praat ik over sociaal kalibreren bij meisjes. Het is een concept waar verdere uitwijding over nodig is. Het is een concept dat een hele post op zichzelf verdient, omdat het zo ingewikkeld is en één post alleen zal nooit alles kunnen dekken. Er zijn zovéél aspecten die samenkomen bij kalibreren. Ik zal in algemene lijnen proberen de algemene lijnen en tips te geven van sociale kalibratie bij vrouwen versieren voor iedereen van jong tot oud.

Er zijn veel stromingen bij vrouwen versieren in the Game. Uit gemak zal ik gewoon twee noemen. Er zijn mensen die zich puur op techniek en de vrouwen versieren tips concentreren en mensen die puur op lifestyle design concentreren. (Uiteraard zijn er ook tussenin stijlen en ook indirect vs direct , enzovoort).

Nu waarom is in dit artikel techniek en vrouwen versieren tips versus lifestyle design belangrijk. Omdat social calibration veel uitmaakt bij vrouwen versieren met beide. We zien ook een evolutie in de dating industrie. Bedrijven beginnen  meer en meer het te begrijpen. PUA goeroes die in het begin puur technieken en vrouwen versieren tips dicteerden,  beginnen meer en meer ook lifestyle design aan te bieden.

Nu eindelijk na veel lege alinea’s – 

Wat is sociale kalibratie echt?

Volgens Webster’s dictionary is calibration : to adjust or mark (something, such as a measuring device) so that it can be used in an accurate and exact way

: to measure (something) in an exact and precise way

Sociale kalibratie zou dan een exacte afmeting zijn van wat er in het moment zou gebeuren. Op basis van die afmeting neem je een beslissing. Deze beslissing vergelijk je met de reacties die je ontving bij vergelijkbare vroegere interacties.

vrouwenversierenjaofnee

Het belangrijkste wat je hier dus uit op kan nemen is dat je SOCIAL CALIBRATION niet uit een boek kan leren. Want er is geen enkel boek dat elke soort interactie zou kunnen omschrijven. Zelfs als er een boek was dat het kon omschrijven, zou het nooit alle aspecten van die interactie kunnen omschrijven.

Al je zintuigen gebruiken bij vrouwen versieren

Ons brein werkt zeer interessant. De beste manier om iets te herinneren is wanneer al onze zintuigen worden aangesproken. Wanneer wij iets in het echt doen. Dus als we alle geleerde vrouwen versieren tips ook daadwerkelijk toepassen.  Wanneer wij dus een vrouw aanspreken in het echt! Dan hebben wij opeens een herinnering in onze brein die wij duidelijk kunnen herinneren. Hoe beter jouw skills worden, hoe meer jij je zal herinneren van die herinnering. Want een echte ervaring raakt alle zintuigen.

Nu volgens wikipedia zijn de volgende zintuigen algemeen (Dit is ook algemene kennis, maar als je een link nodig hebt is het de volgende.):  zienhorenproevenruiken en voelen,

-Audio want je luistert naar wat ze zegt en wat jij zegt. Alle geluiden rond jou ben je onbewust aan het waarnemen.

-Visueel want je ziet haar en de omgeving neem je ook onbewust waar

-Haar geur wordt opgeslagen in jou geheugen. Vooral als je op slag verliefd wordt zal je die geur altijd herinneren.

– Uiteraard als jouw approach lukt en je versiert de vrouw en je neemt haar uit op een date, dan zal je haar ook voelen en proeven. Dit is basis kino escalation (hiervan komt ook een post no worries J).

De skills om te leren vrouwen versieren

De skills hebben meer uitweiding nodig uiteraard. Nu wat bedoel ik precies met skills die jouw herinneringen beter maken? In de community, zelfs in de wereld, heb je veel verschillende mensen. Naar mijn ervaring zijn de meeste mensen die in de community komen zeer analytisch. Dit klopt trouwens niet altijd. Want het is ook een continuüm (verzameling van alle mogelijkheden en waarden) . Daarom bedoel ik te zeggen dat  elke persoon wel altijd ergens een beetje analytisch is.

Er zijn mensen met autisme die een fotografisch geheugen hebben en die omdat ze alles analyseren exact kunnen zeggen op welke datum ze een bepaalde handeling hebben verricht.

Uiteraard is zo iemand de uitzondering op de regel. De vraag is – moet zo iemand altijd een uitzondering zijn?? Wellicht kunnen wij nooit tot dat niveau geraken omdat wij genetisch niet zo gemaakt zijn. Toch kunnen wij zeker bepaalde “skills” onszelf aanleren waardoor we er veel beter in worden. Hoe meer tijd je in een skill investeert, hoe beter je in die skill wordt.

Voor mij is mijn passie voor horloges de beste analogie. Ik hou van horloges sinds kinds af aan. Ik spaarde horloges en ik heb een passie voor horloges. Nu als ik maar een hoekje van een topkwaliteit horloge zie, herken ik meteen welk merk horloge het is. Ik ben de uitzondering -> NIET omdat ik zo geboren ben. Nee, omdat ik de tijd heb geïnvesteerd om onderzoek te doen naar horloges. Dus als ik iemand zie met een topkwaliteit horloge ga ik het merk onmiddellijk herkennen.

De beste skill is lichaamstaal begrijpen

De skills die we zeker kunnen gebruiken zijn de skills om bepaalde dingen te herkennen in het gedrag van meisjes. Er is echter een eindeloze lijst van skills en elke skill op zich verdient een post. Veel verschillende coaches promoten ieder weer andere soorten skills en vertellen ook weer andere vrouwen versieren tips. Naar mijn ervaring is de meest belangrijke skill of tip die je kan leren bij vrouwen versieren het goed begrijpen van Body language of lichaamstaal!

lijfspraak

Ik heb het boek  ” Lijfspraak”  over body language of lichaamstaal gelezen van de schrijver Allan Pease. Lijfspraak is zeker een boek dat aan te raden is. Het is namelijk zeer makkelijk om via dit boek veel te leren over lichaamstaal. Er zijn ook veel voorbeelden en prentjes. 5 jaar later werd het lezen van mensen en lichaamstaal zo geïntegreerd in mij, dat ik het nu amper opmerk.  Tot dat mensen mij zeggen hoe interessant het was dat ik hen zo kon aflezen.

Eens dat je de tijd hebt geïnvesteerd om Body language te leren gaat het net zoals horloges iets worden waar je op oplet. Het leuke eraan is dat hoe meer tijd je erin investeert,  hoe meer je kleine nuances zal zien. Verder kan je ook beter met je eigen lichaamstaal omgaan. Wat tips om je lichaamstaal te verbeteren zie je hieronder.

lichaamstaalverbeteren

De beste vrouwen versieren tip: sociale interacties hebben

Een andere skill die ik kort ga bekijken is de ervaring van sociale interacties. Hoe worden bepaalde verkopers goed en andere niet? Elke goede verkoper staat bij elke sociale interactie even stil en bekijkt wat hij fout deed. Dus creëert hij een herinnering om van te leren. Terwijl de andere verkoper gewoon als een zombie deuren doet en dan op het einde niet begrijpt waarom hij niet goed scoort…

De boodschap is dus sociale interacties hebben. Tenminste indien je niet zo voor social proof game gaat, waar jouw leven automatisch veel sociale interacties zal inhouden. Dan is de enigste oplossing Cold approaches (op straat of in clubs vrouwen benaderen die je niet kent).

Approaches of het benaderen van vrouwen zal ik ook kort in een post bespreken, omdat ik net zoals Mystery vindt dat er gradaties zijn. Een approach op straat is volgens mij niet Cold, maar Supercold of  Cryogenic.

 

LinkDoc

(Leuven, België)

 

 

 

 

3 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *