Vrouwen versieren tips, mijn introductie.

Vrouwen versieren tips, mijn introductie.

 

Op www.vrouwenversierentips.org is dit mijn eerste post en waarschijnlijk ook niet de laatste. Wat jullie hier gaan lezen is mijn persoonlijke visie die ik heb van de seduction community. De seduction community is een wereldwijd genootschap van verleiders. Deze verleiders wisselen tips uit via fora, blogs en Youtube filmpjes. Het is een beetje een niche wereld. Erg klein, maar ontzettend interessant voor elke vrijgezel die meer liefde van vrouwen in zijn leven wil.

 

Nu zijn er veel visies op de wereld en de seduction community is hier geen uitzondering op. Aangezien ik zelf erg analytisch ben heb ik een vrij analytische visie. Dat wil zeggen: ik wil niet alleen leren wat werkt, ik wil ook leren waarom het werkt. Dat maakt mij vaak dan weer de ideale leraar voor mensen die willen begrijpen hoe vrouwen versieren werkt~

 

“Wij zijn in ieder geval nooit klaar met bijleren” en ik ben ook niet van plan om in de nabije toekomst te stoppen met leren. Wat ik vanaf nu ga beschrijven is mijn reis door het eerste jaar wat vrouwen versieren, vrouwen versieren of met vrouwen flirten betreft. Ik noem dat ook wel Game. Deze ervaringen en tips zijn de redenen, waarom ik veel theorieën  heb moeten herzien of wijzigen. Waarom ik ook bepaalde nieuwe dingen moest creëren en vooral ook  waarom ik veel “Beliefs” of geloofsovertuigingen  moest breken en terug van nul heropbouwen.

 

Voor ik begin met al mijn posts op dit blog vol met met mijn tips over vrouwen versieren te schrijven moet je beseffen dat ik elk aspect van het leven zo analytisch mogelijk probeer in te delen. Dit hou ik meestal voor mezelf, maar maakt het ook veel gemakkelijker voor mij om te zien of ik mijn leven goed balanceer. De manier waarop ik mijn leven indeel heb ik geleerd van het ebook van Kenton Knepper over cold reading. Dit is één van de meest simpele en meest effectieve boeken die ik ooit gelezen heb. Indien je het juist toepast (ja, juist en niet gewoon lezen en denken dat je het kent.) Kan je mensen zeer krachtig beginnen lezen. Kenton Knepper (en trouwens ook elke waarzegster op de kermis) deelt het leven in 3 aspecten die elk een inside en een outside dimension hebben: Health (gezondheid), wealth (geld) and relationships (relaties). Ik zal in een volgende post hier wellicht nog wel meer over uitwijden.

 

Mijn begin in de wereld van het vrouwen versieren

 

Een jaar geleden (ondertussen al 1 jaar en 3 maanden geleden -> yep J ik ken de exacte datum 28 november 2012 ) ben ik voor de eerste keer in deze wereld beland. Mijn verhaal is misschien niet zo boeiend, maar het is er zeker één waar veel mensen zich mee kunnen vergelijken.

 

Deur gaat dicht, en deur gaat open

 

Het was 3 maanden geleden uit met een meisje, waar ik veel om gaf door de afstand. Uiteraard lag ik 3 maanden later nog steeds in mijn sofa te kreunen. Nu ik ben iemand die het zeer zelden opgeeft. 3 maanden lang ging ik naar elke persoon die ik kende en zelfs niet kende voor advies en tips. Ik vroeg een beste vriendin constant advies over hoe en wat alles gebeurde. Ik was er namelijk van overtuigd dat ik nooit iemand terug zou vinden. Keer op keer kreeg ik van elke persoon de volgende adviezen:

 

–         Laat het gewoon gebeuren…

–         Je forceert het te veel, concentreer je op iets anders dan komt het wel vanzelf

–         De meest irritante: Je kan er niets aan doen. Leg je er gewoon bij neer. Sommigen hebben het en sommigen niet.

 

Uiteraard waren dit antwoorden, waar ik niet mee overweg kon. Ik was altijd net zoals Will Smith  in de film “Pursuit of happiness”. In deze film is Will Smith een persoon die het antwoord niet kent maar niet wilt stoppen tot hij het antwoord vindt.

 

Spijtig genoeg moest ik dus voor de eerste keer in mijn leven wel tegen mijzelf zeggen dat ik stopte voordat ik het antwoord gevonden had. Business, fitness,… Alles kan men in een wetenschap gooien. Liefde spijtig genoeg niet (tenminste zo dacht ik toen). Daarom gaf ik dus op en ik volgde het advies dat iedereen mij gaf. Ik concentreerde mij op iets anders. Ik begon mij te concentreren op mijn passie (vechtsport) en ik deed het vier keer per week. Nu als mensen iets weten van vechtsport dan weten ze dat sporten zoals MMA 4x per week volgen + studies + een leven hebben niet de optimale manier is om te leven. Het is gewoon een te intensieve manier van leven. Op dat moment zag ik echter voor mij geen andere keuze. Ik had het opgegeven in een dimensie van mijn leven (relationships), dus ik overcompenseerde in de andere aspecten van mijn leven.

 

Mijn wijsheid(stand) brak door

 

Dit ging verder voor 3 maanden. Uiteraard zat ik niet stil. Ik vroeg nog aan iedereen hoe dat alles werkt. Wat, waar en hoe??? Niemand gaf mij ooit een duidelijk antwoord. Ik was constant bezig om mijn gedachten te verleggen. Tot één dag waar mijn wijsheidstand doorbrak en ik uiteindelijk niet anders kon dan naar het ziekenhuis te gaan om die te verwijderen. Na 3 maanden bezig te zijn was ik opeens 5 dagen in een bed en kon ik niks eten, niet bewegen,… Ik woonde ook alleen zonder familie of vrienden in de buurt. 5 dagen niks doen na elke dag intensief te sporten is uiteraard voor iedereen een hel. Dus ik schakelde over naar het enige dat ik kon doen. Waarschijnlijk ook het enige dat iedereen doet wanneer die ziek is. Ik begon tv shows te kijken. Spijtig genoeg waren er op dat moment maar een kleine selectie aan tv shows die ik interessant vond. Natuurlijk na een dag of twee had ik alles gekeken.

 

Mijn eerste stap in de wereld van het flirten

 

Nu wat kan een jonge man doen, die vol zit met testosteron maar niet kan bewegen. Nee het is niet wat je denkt. Ik herinnerde me een pick up show van  jaren geleden op tv. De naam herinner ik me nu amper, maar ik denk dat het Keys to the VIP was. Nu een jaar later besef ik uiteraard dat heeeeeel veel wat er daar gebeurde gewoon zooo fout was. Uiteraard waren er bepaalde dingen die natuurlijk ongelooflijk ingenieus zijn. Ik herinner me hoe ik elke episode bekeek met heel veel interesse. Toen ik gedaan was, herbekeek ik alles terug voor een tweede keer. Deze keer om notities te pakken van alle vrouwen versieren tips die ik zag. Weer  zou ik zou dit niet aanraden, want ze doen heel veel fout en heel veel was ook “right time, right place.” Wat ik daarmee bedoel is dat het meisje al van ver IOI’s (Indicators Of Interest – ze haalt bijvoorbeeld haar hand door haar haar om aan te geven dat ze je leuk vindt) aan het tonen was. Hij kon even goed openen met “ Hey, ik weet niet wat ik moet zeggen” en het zou gelukt zijn. Ik begon daarna alle interviews te bekijken op Youtube en er was één iemand die mij was opgevallen. Ik ben spijtig genoeg zijn naam kwijt, maar die zal ik ooit in een latere post wel vermeldden als ik het niet vergeet. Hij was een PUA coach en had zijn eigen bedrijf. Hij begon te vertellen hoe hij een boek had gelezen “The Game” en een wereld voor hem openging.

 

Dit was voor mij de eerste stap en openbaring in de wereld van Game. Ik heb daarna nog heel veel geleerd over vrouwen. Ik zal op  vrouwenversierentips.org zoveel mogelijk van mijn wijsheid, opgedane tips en ervaringen met jullie gaan delen.

 

P.S. Als je wat te vragen hebt of je wilt mijn tips over als het over vrouwen en Game en versieren gaat, laat een reactie achter. Ik ben aardig en reageer altijd.

 

THE END

 

LINKDOC

(Leuven,België)

 

 

 

17 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *