Vrouwen versieren tips, mijn eerste succes!

Ook al is dit de vierde field report toch was dit niet mijn vierde approach. Ik had, moet ik toegeven, op dit punt wel niet meer dan 20-30 approaches gedaan. Zoals ik in mijn vorige posts met tips over vrouwen versieren al zei ben ik zeer analytisch. Zelfs zo analytisch dat ik met elke 2 approaches leerde wat anderen op 20 approaches leerden. Ik leerde bijvoorbeeld een bepaalde vrouwen versieren tip totaal uit mijn hoofd. Ik had een lange weg af te leggen. Uiteindelijk had ik 2 weken na mijn eerste approach mijn eerste succes met vrouwen versieren. Dat was dus bijna een maand nadat ik voor het eerst het boek over vrouwen versieren had geopend. Hieronder is de field report over die approach.

De enige reden waarom ik zeg dat ik op 2 approaches leerde wat anderen op 20 leerden was mijn resultaat. Ik hoorde verhalen dat het bij mensen maandenlang duurde, terwijl het bij mij na weken begon te gebeuren. In het begin vond ik het heel raar, maar ik had geen tijd om er bij stil te staan. Alles was zo snel voor mij aan het veranderen. Ik kon maar enkel vooruit gaan.

(Korte disclaimer: Ik was nooit creatief in geen enkel aspect. Toen ik een aantal vrouwen versieren van buiten had geleerd was ik opeens creatief. Het duurde nog geen week voor ik mijn eigen openingszinnen , en closes begon te bedenken. Ik begon anderen hun manieren en tips over vrouwen versieren te optimaliseren voor mijn smaak. Ik voelde mij nog nooit zo creatief en dat is ook deels de reden dat ik het zo analytisch had aangepakt. Ik wou zien hoe ver het kon gaan.) :

succesmetvrouwenversieren1

Location : Bar/Club buiten op het einde van het feestje.

Ik opende met een opener dat ik daar had verzonnen  “Mijn vriend heeft het net uitgemaakt met zijn vriendin. Hoelang denken jullie dat het duurt om terug okay te zijn,  en denk je dat het anders is voor jongens of meisjes?” Natuurlijk antwoordden ze (meisjes zijn lief en hebben meestal wel zin om te praten buiten de club als het vriest en er is niemand anders :”) ).

Eerst doe ik de ESP routine (een getal tussen de 1 en de 4 raden, waarbij ik met handen 1 en 4 aangeef, en dan een beweging met 1 hand op ongeveer de 3 maak, meestal zeggen ze dan 3).

Inderdaad zei ze 3.

Ik ga daarna in EV (eliciting values – achterhalen waarom ze het leuk vindt om te leven in deze wereld)  met de vragen

“Wat vind je het meest aangenaam om te doen?”

“Doe je dat nu ook vaak?” Als je dat doet hoe voel jij je dan?”

Ik begon de ring routine wat ze allebei cool vonden. Hier heb ik ergens mijn target genegged (plaagstootje gegeven. Dan heb ik geïsoleerd door het volgende te zeggen: “Hey kan je mijn vriend daar een paar dingen zeggen om hem op te vrolijken, want ik wil met jou vriendin hier even praten.”

Eens geïsoleerd bevroor ik opeens (ook al zijn er veel mensen die indirect gaan afkraken, eens je bevriest zal je elke routine die je vanbuiten hebt geblokt bedanken, omdat je anders een kans kwijt bent) Ik wist niet wat te zeggen dus ik zei uit het niets wat ik had gelezen van een cold reading book , het ging ongeveer van : “Hey dit kan raar klinken maar is het mogelijk dat jou uiterlijke relaties invloed hebben op jou innerlijke relaties.” Natuurlijk was dit niet genoeg , want de vraag was niet duidelijk en dus ik switchte direct naar de kubusroutine. (ik was in paniek geraakt en had een paar stappen overgeslagen waardoor alles heel onoverzichtelijk begon te worden) en dan BAM … Uit het niets komt haar vriendin terug!!!

Mijn wing wist nog niks van Game of wat voor vrouwen versieren tip dan ook. Hij had haar dus gewoon genegeerd. Nu begon zij het natuurlijk saai te vinden en dus kwam ze terug. Gelukkig had ik ervoor duidelijk over de bar met live shows gepraat. Toen ze dus terugkwam begon ik direct met haar te praten zodat ze zich niet afgesloten voelde. Daarbij vroeg ik gelijk, “Wat doen jullie voor fun?”

We begonnen te fluffen (wat over koetjes en kalfjes praten) over de gym. Ik had een paar DHV (demonstration of higher value – een verhaal vertellen waaruit een ander kan opmaken dat je een zeer gewilde/gewaardeerde/populaire man bent) verhalen klaarliggen daarvoor. Dan kwam mijn WING (je maatje die je helpt bij het versieren van vrouwen)  naar mij en hij zei dat ze gingen vertrekken. Daarom moest ik afsluiten met, “too bad maar jullie komen sowieso nog naar de bar met ons?” Ze zeiden dat ze nu moesten studeren (examens) en dat ze morgen vertrokken weg uit Leuven. Met andere woorden de logistiek (mogelijkheid om een tijd en plaats te regelen om met haar seks kan hebben) had me gefucked.

Ik ging dus voor de number close en ik vroeg ENKEL het telefoonnummer van de vriendin van de target (meisje of vrouw wat je op het oog hebt). Dit deed ik omdat ze op de dominante van de 2 leek (mother hen). Toen deed ik mijn anti blurring techniek (zorg dat ik al een afspraak heb zodat ze moeilijker me kan negeren wanneer ik bel). Ik checkte ook of het nummer werkte (DIT GING NIET NOG EENS GEBEUREN :”p ) Zij had me inderdaad een slecht telefoonnummer gegeven en dat pasten we natuurlijk aan. Toen vertrok ik.

(ik begon nu ook de goede dingen op te schrijven, zodat ik de moraal erin kon houden. Want enkel slechte dingen horen is nooit leuk.)

Vrouwen versieren tips FOUTEN:

  • NEEM HET NUMMER VAN ALLEBEI!,
  •  meer false time constraint (zeggen dat je zo weinig gaat omdat je vrienden zo weggaan)  in het begin,
  • meer seeding (wanneer je in jouw gesprek een locatie op voorhand opbouwt zonder haar naar daar direct uit te vragen),
  • Lachen bij het openen,
  • oogcontact!,
  • push pull meer, (bijv. Zeggen dat ze te leuk is voor je, en haar dan tegelijkertijd van je afduwen)
  •  meer kino/aanraken van de vrouw,…

 Vrouwen versieren tips goed:  

  • anti blurring was goed, uitgelegd wat en waarom je daar was, o
  • op het einde kiss cheek routine,
  • het negeren van de target was ook goed.

Hoe ik vrouwen versier – vroeger en nu

Nog een disclaimer. Alles wat ik hier zeg qua fouten of goed was origineel van mijn field report. Dit wil zeggen dat ik nog geen idee had van wat echt fout was of goed!. Daarbij geloof ik nu in heel veel dingen niet, zoals bepaalde routines. Negs hebben voor mij nog maar een heel specifieke reden om zelfs te gebruiken. Ik probeer negs in ieder geval zo weinig mogelijk te doen. (Neg: is een backhandend compliment of plaagstootje). Het is om te tonen dat je niet geschrokken bent van haar schoonheid. Dat het zelfs normaal voor jou is om met meisjes rond te hangen die zo mooi zijn. Je toont dat door haar niet – zoals zoveel kerels – constant complimenten te geven. Haar een soort opmerking te geven zoals – “Je hebt stof op jou kleedje.” Zo weet ze dat je geen slijmbal bent. Ik doe dit niet meer. Er is een andere specifieke functie waar ik het voor gebruik waar bijvoorbeeld het vrouwen versieren blog Meesterversierder.nl zeer diep op ingaat. Ik zal in een volgende post hierover heel misschien nog iets meer vermelden )

mandoetkinoopvrouw

Kino of de vrouw aanraken probeer ik nu zo weinig mogelijk te gebruiken tot ik de meisjes echt seksueel opgewonden heb gemaakt. Ik geloof ook niet meer in DHV’s of EV. In het begin als je te weinig zelfvertrouwen hebt is dit nodig. Eens dat erin zit (door ervaring) , mag je zelfs zeggen dat je een vuilnisman bent en meisjes zullen jou interessant vinden. Ze zullen het ook nooit geloven, want het zal niet passen bij het zelfvertrouwen dat je hebt. Niet dat ik vind dat vuilnismannen geen zelfvertrouwen hebben, waarschijnlijk veel meer als mij. Ik zou nooit van mijn leven zoveel kunnen sleuren. Als ik vuilnisman zou ik zeker niet meer naar de fitness moeten gaan!. :”)  )

In ieder geval beginnen de meeste vrouwen versieren tips nu voor mij te leven. Ik ga mijn eigen interpretatie eraan geven. Ik ga eigenlijk een soort van mijn eigen vrouwen versieren tips maken. Iets wat ik iedereen kan aanraden. Echter begin altijd gewoon als een robot de vrouwen versieren tips van een ander toe te passen.

Vrouwen versieren tips toepassen, in het begin en daarna

vrouwenversierentipsmuziek

Het is als een muziekinstrument te leren bespelen. Eerst leer je hoe je het muziekinstrument kan bespelen. Na de eerste les krijg je al een eenvoudig liedje mee. Het leren van een compleet liedje is in het begin erg moeilijk. Je raak half in paniek, en denkt “Dit is te moeilijk!” Je komt ook dingen tegen die je nog niet hebt geleerd.  Daardoor dien je weer terug naar je studie te gaan. Je vraagt aan je muziekleraar om het voor te doen. En hij of zij zet je weer op het juiste spoor. Daarna ga je weer aan de slag met hetzelfde liedje. Het gaat nu makkelijker. Je leert een aantal andere liedjes, en je leert daardoor weer meer noten en technieken. Na een tijdje flink oefenen, kun je eigenlijk bijna alles op je muziekinstrument. Verderop in tijd speel je ook niet alleen maar de noten. Je speelt ook jouw interpretatie van de sfeer en ritme van een lied. Na een hoop oefening wordt jouw ritme en jouw sfeer en de noten van het lied, een vloeiend geheel. Daarna is het mogelijk jezelf helemaal volledig uit te drukken in je eigen muziek. Je zou nu je eigen muziek kunnen schrijven,  en je bent helemaal 100 % authentiek bezig. Zo moet je het ook zien als je vrouwen versieren tips gaat toepassen,

 

 

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *