Vrouwen versieren tips, het eerste succes 20/12/2012

Dit is het vervolg op de POST vrouwen versieren tips, mijn eerste succes!  Na een paar weken sms’en ( en ja ik heb alle sms’en nog, maar er zijn er teveel om er gewoon op te zetten). Daarbij probeer ik nu veel minder text game te gebruiken enkel voor locaties te bepalen. Text game heeft héél veel nadelen, die ik dankzij deze approach had ontdekt.Beste kun je eens die gratis app downloaden, die heet SMS2DATE app voor tips over textgame. Daar heb ik best wel veel over textgame van geleerd. Ik heb zelf een Android, voor IPhone kun je het hier downloaden. In ieder geval hier is de date:

(Nodig om te weten: mijn kamer heeft spijtig genoeg geen bel dus ik moet altijd naar beneden om mensen binnen te laten)

DE DATE

Lokatie: gaan shoppen in de solden

2 weken later na de initiële approach

Zij was beneden, dus ik zei dat ik niet klaar was. Daarom ging ik naar beneden om haar naar boven te laten komen (DIT IS ZEEEEEEER BELANGRIJK, zo weet ze al hoe het eruitziet -> volgende post praat ik daar meer over.)

Eerste kino escalatie (fysieke aanraking) was wanneer ik haar door de deur leidde. Ik zette mijn hand op haar rug..Ik kreeg een positief antwoord (subtiel niets werd gezegd.)

We gingen in de lift en we hebben een beetje gefluffd (ik ben vergeten over wat).

Ze kwam in mijn kamer, ik zei dat ik mijn portefeuille had gevonden… Daarna vroeg ik welke jas ik moest aandoen. Mijn peacock jas of leren jas. Ze zei dat de leren jas beter staat en het ook niet zo koud was.

We gingen naar buiten en ik hield haar hand nog niet vast. Daarna zei ik tegen haar dat we de straat over moesten en ik nam haar hand…En direct was ze zeer warm tegen de affectie. Ze nam het met beide handen aan, duidelijk gelukkig dat ik initiatief had genomen. Maar op het einde van de oversteek schudde ik haar hand af van mij, PUSH pull (lees het voorbeeld om push pull te begrijpen).

solden-en-vrouwen-versieren

We gingen shoppen en ik was haar constant aan het Qualifyen (vragen stellen om te zien of ze wel bij me past -> ze wist dat ik dan kieskeurig was.) Ik deed dit omdat ze niet zoveel praatte. Tijdens het hele gesprek was ik constant bezig met kino escalation ( je kan me hier meer vrouwen versieren tips over vragen, maar in essentie gewoon veel aanraken tot ze comfortabel was met mij. Het is veel meer dan dat. Kino escalation verdient op zich een post, vandaar dat je het gewoon kan vragen). Bijvoorbeeld ik was aan het fluisteren in haar oor, uit de winkels aan het leiden door haar rug vast te houden. Ze gaf me constant groen licht en dus uiteindelijk nam ik haar gewoon hand in hand door te zeggen dat mijn handen koud waren. Vanzelf moesten we elkaar wel een beetje opwarmen (mijn handen zijn altijd koud, dus het was nodig).

datetipgaanshoppen

Terwijl we aan het wandelen waren vertelde ik over verschillende dingen die ik kon tonen op mijn kamer. (Dit is zéér essentieel.) Bijvoorbeeld mijn schilderij, of een video die ik had opgenomen toen ik reisde.

Uiteindelijk werd het shoppen saai en het was ook duidelijk dat ze geïnteresseerd was. Dus voor dat we weggingen begon ik het gesprek te leiden naar een tv serie aflevering. Op het einde vroeg ik haar of ze die wou gaan zien. Ze zei volmondig JA! Op het einde van de conversatie waren we al twee winkels verder.

We kwamen terug naar mijn kamer. Mijn kamer is speciaal gemaakt zodat alles zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verlopen. (Dit geeft ook minder druk aan het meisje).

Ik deed mijn computer aan en ging naast haar zitten op de sofa. Ik zei dan dat ze dichter moest komen en ik zette mijn arm rond haar. Vandaar begin je gewoon basic kino escalation, waar ik niet op ga uitwijden. Indien je hierover vragen hebt mag je ze altijd stellen. Eens dat er van alles groen licht is, kun je in essentie gewoon voor de kus gaan.

Die escalatie ladder (alles stap voor stap te doen qua aanraking)  was meer voor mijn zelfvertrouwen nodig. Ik deed mijn kiss close. Dat is een vaste manier waar je mee comfortabel bent om iemand te kussen zonder dat het awkward is voor allebei. Mystery heeft er één, Style heeft er één. Ik geef altijd de vrouwen versieren tip om dit aspect van vrouwen versieren zelf te ontwikkelen. Zo gaan jouw kussen en zoenen en de manier waarop je daar komt namelijk exact jouw stijl reflecteren. Anders komt het voor een vrouw wellicht een beetje vreemd over. Niet als jou – degene die ze kent –  en dat kan haar ook weer afschrikken. Het zal ook met de tijd veranderen. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe directer je kiss-close gaat worden.

Na de kus was er geen LMR (last minute resistance, vrouwen willen geen slet lijken en kunnen vlak voor de seks nog allerlei redenen aangeven om nu geen seks met elkaar te gaan hebben) , ik had gewoon geëscaleerd tot het einde. Ik had mijn eerste succes sinds ik Game en de bijbehorende vrouwen versieren tips had leren kennen! Mijn dozijn condooms in vertrouwen gekocht had gelijk 4 condooms minder!

Voor de toekomst moet ik toegeven, is er meer foreplay nodig. (In dit geval) Sommige coaches zeggen dat foreplay niet nodig is. Ik geloof hier niet in. Uiteindelijk is het iets wat je doet met een partner en de bedoeling is dat zij meer geniet dan jij. Dat wil niet zeggen dat jij niet mag genieten. Sterker jij mag zeker ook genieten, zoveel als je maar wilt. Een vrouw zal het graag geven als je haar genot tot superlevels opbouwt. Cumming is first for pussies, and still it’s a give or take. :”)

Wat kan men leren aan tips over vrouwen versieren uit mijn post.

Ten eerste geen excuses verzinnen! Zoals ik in een vroegere post zei -> de bedoeling moet duidelijk zijn voor je het meisje nog aanspreekt. Wil je gewoon seks maak het dan duidelijk. Wil je een vriendin, maak het dan ook duidelijk!! Er is een mythe dat als je dingen gaat zeggen tegen meisjes dat ze jou gaan uitlachen of gewoon een directe nee geven. Ja dit zal gebeuren, maar soms zal ze ja zeggen. Dat is de precies reden dat we allerlei vrouwen versieren tips tot ons nemen. Voor die ja! Je moet het meestal ook niet zeggen. Je kan het gewoon duidelijk maken door dingen die je doet of uitstraalt. Meisjes zijn slim, ze zullen het wel begrijpen.  Wat kan je verder nog aan tips over vrouwen versieren nog leren uit deze field report?

Wees voorbereid! Ook al lijkt het alsof alles spontaan is TOCH zijn de grote lijnen voorbereid. Ik zeg niet fake spontaniteit, tenzij dat je dit echt goed kunt. Als je spontaniteit niet moet faken zal het leuker zijn voor jou. Omdat je dan ook kan oefenen door jouw sociale grenzen te verleggen. Jezelf challenges geven waarin jij jezelf uitdaagt zijn de beste manier om jouw grenzen te verleggen.

Wie zich niet voorbereid, bereid zich voor om te falen

In grote lijnen zijn dit de eigenschappen en signalen over jezelf die je constant aan het meisje wil overbrengen. Liefst geef je meerdere van die signalen tegelijkertijd door naar het meisje.

1)      ik weet wat ik doe, laat het maar aan mij over. Met mijn leiding komt het goed. 

2)      ik heb zelfvertrouwen, heb dit meer gedaan (zonder te veel als een player of opschepper over te komen) enzovoort ; Tip: lees het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen als je geen idee hierover hebt hoe je dit soort advanced dingen kan suggereren.

3)      Als er iets bijvoorbeeld dicht is heb je altijd een plan B. Dan moet je dus nooit de ergste zin ooit zeggen tegen een meisje; “Ik weet niet wat ik wil doen, wat wil jij doen?”

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *