Vrouwen versieren tips, het benaderen van een groep

Het benaderen van een groep 

Je komt aan in een club en je ziet een meisje in een groep met twee kerels staan. Of je ziet 3 meisjes en 4 of 2 kerels staan. Heb je ooit opgemerkt dat het nooit in proportie is? Er zijn altijd meer kerels of meer meisjes.

Hopelijk hebben jullie mijn vorige posts gelezen over Daygame. Ook ga ik ervan uit dat de meesten geen probleem zullen hebben met Daygame en of single set approaches (een set is een groep: vb single set is 1 meisje. Two set is twee meisjes. Mixed set is groep met jongens en meisjes.) Daygame is voordeliger voor meerdere redenen. Eerst en vooral bepaal jij hoe en wat er gebeurt. Je bepaalt ook welke meisjes je eruit kiest. Ergens draaien we een beetje de traditionele genderrollen om wanneer we beginnen daygamen.

Waarom zou je een groep mensen benaderen?

Daygame lijkt ook makkelijker voor beginners ( en ervaren mensen ook), omdat er geen nood is om groepen te approachen. Er zijn zoveel meisjes die alleen rondwandelen of rondwinkelen. Waarom in hemelsnaam zou iemand een groep approachen of benaderen?

Wel in deze post zal ik die vraag proberen te beantwoorden. Niet enkel dat ik zal ook proberen om die angst om groepen te approachen een beetje weg te werken. Je angst zal ik hopelijk wegnemen door exact te vertellen hoe je dit moet aanpakken. Net zoals bij het leren van alle andere vrouwen versieren tips zijn er basisregels. Ja, je kan het anders doen (kijk maar elke AFC op straat), of je kan het goed doen. Je doet het goed als je bepaalde punten in jou gaat integreren. Dat doe je namelijk wanneer het erop aan komt en je iemand ECHT wil. Je haar ook niet gaat verliezen door domme basisfouten te plegen.

In deze post ga ik ervan uit dat je weet wat je moet zeggen eens een set open is. Dus ik ga niet te diep op de hoe en wat. Als je dit wilt kan je me daarover een vraag stellen en een e-mailtj sturen. Het is vaak druk, dus ik zal proberen zo gedetailleerd mogelijk te antwoorden.

Open de kerels eerst bij een mixed set!

Okay de grootste fout die ik IEDEREEN zie maken is deze met een mixed set. Meestal gaan de mensen er ook van uit dat deze de moeilijkste zijn. Als je er maar niet ziet alsof je homoseksueel bent, zal dit geen probleem moeten vormen. Want de EERSTE regel als je een mixed set opent is, open de kerels eerst (openen is naar iemand toe gaan en eender wat zeggen, waardoor er een conversatie kan loskomen.)

 

Ik ga het nog is herhalen voor de beginners of AFC of welke acroniem je ook bent. OPEN DE KERELS EERST!!! Ik ga zoveel uit en altijd komt er een groep kerels de meisjes versieren waar ik mee ben. Als zelfs één kerel mij eerst degelijk had geopend zou ik die voorgesteld hebben aan mijn vriendinnen. Nu moet ik nuanceren. Van alle aproaches dat ik ooit gedaan heb, gebeurt dit meestal dat de kerel u dan gewoon aan iedereen voorstelt. Je kunt natuurlijk pech hebben. Het kan zijn dat een PUA of versierkunstenaar is zoals ik. Soms willen die figuren toevallig die dag irritant doen. (Ik heb soms geen zin dat kerels naar mijn vriendinnen toewandelen -> sue me). Op dat moment zal het meestal niet lukken. Uiteraard kun je je wel degelijk bevriend worden met mij. Als ik dan duidelijk zie dat je niet voor de meisjes komt, dan nog zal ik zeker die regel volgen. Dit doen we nu 1-maal uit nature voor mensen die we cool of leuk vinden. De regel is we stellen leuke vriendelijke mensen voor aan onze vrienden.

 

Hoe benader of approach je kerels?

 

Dus hoe approach je kerels? We hebben in Game honderden posts en tips over hoe we meisjes moeten versieren en verleiden. Allerlei truukjes en vrouwen versieren tips en mind techniques en een zwarte lijst van wat je allemaal zeker niet mag doen. Over kerels openen staat er echter niks. Logisch ook, want we versieren geen kerels. Het leren van Game en vrouwen versieren tips is veel meer dan versieren. Game en vrouwen versieren tips leren is Sociale dynamiek. Het is het overkoepelend geheel dat je gebruikt om sociaal te zijn met IEDEREEN. Niet enkel om meisjes te versieren, maar ook om vrienden te maken en in Business mensen beter te begrijpen.

Er is nog een reden dat er niks te vinden is aan tips over het versieren van kerels in de seduction community. Dat is namelijk omdat het veel te gemakkelijk is. Wat vraag je aan een kerel om vrienden te worden? ALLES wat je niet aan de vrouwen mag vragen! Heel de zwarte lijst met vragen die je dus niet mocht vragen aan vrouwen, kun je nu gebruiken om kerels te openen. Zo kun je bevriend worden met hen en eventueel ook voorgesteld worden in en aan hun groep. Jij kunt het zo dan opbouwen tot je uiteindelijk alleen aan het praten bent met het meisje dat je wilt. Je weet je wat er gaat gebeuren. Op het einde willen ze namelijk weggaan en willen ze dat meisje  wegpakken. Dan kun je gewoon zeggen; “Mag ik alsjeblieft nog 5 minuten met haar?” De kerels zullen jou dit gunnen, omdat jullie vrienden zijn geworden.

Ik ga ook nog kort beschrijven hoe je dat moet doen met meisjes, omdat die twee scenario’s de meest voorkomende zijn. Uiteraard er zijn miljoenen variaties. Enkel ervaring met het toepassen van de vrouwen versieren tips geeft je een antwoordt op elke situatie.

Nog een vrouwen versieren tip voor mixed sets

Approach nooit een set met even getallen. Dus bijvoorbeeld een 2 set, 4 set, 6 set, …De reden is simpel. Eens dat jij daar arriveert wordt het een oneven getal 3, 5, 7,… Met andere woorden er is tenminste één persoon die met niemand kan praten. Jij hebt daarvoor gezorgd en die mensen kennen jou niet. Met wie gaan ze liever praten ? De vriendin die ze 5 jaar kennen of een kerel die 2 minuten geleden is langsgekomen?

Dat is ook precies de reden dat je moeite kan hebben met mixed sets of vriendengroepen. Het gesprek begint net warm te draaien en komen de vriendinnen opeens ingrijpen en verpestten alles. Ikzelf lach intern met mezelf wanneer dit gebeurt. Het herinnert mij eraan dat ik basisfouten heb gemaakt. Die meisjes hebben mij op het niet toepassen van basis vrouwen versieren tips gevangen. Wat kan je dan doen? Waarschijnlijk wel iets, maar ik heb meer een attitude van: “Okay dan niet, next set here i come.” Wat kan je anders doen als de vriendinnen jou de kans niet geven om te tonen wie je echt bent?

 

De reden dat ze die jou niet hebben gegeven, is omdat je de meest cruciale basisstap hebt gemist:

Het openen van een groep vrouwen, een cruciale basisstap!

Wanneer je een set opent met enkel meisjes of vrouwen, open je initieel iedereen. Je wordt vrienden met iedereen. Je moet ze allemaal stuk voor stuk overwinnen. Uiteindelijk wil jij namelijk toch een keer alleen in gesprek met het meisje uit de groep. Als haar vriendinnen jou leuk vinden kan dat een groot verschil uitmaken. Het verschil namelijk dat je rustig een tijdje met haar kan gaan praten.

DISCLAIMER: PLIEEEEEEEEEEEEESSSS niet iedereen versieren ! Kan 2 neveneffecten hebben ->

1. je wordt bestempeld als een player. Je hebt nu gelijk de set verloren, tenzij je game genoeg hebt om duidelijk te maken dat je enkel vrienden wilt worden. Wat voor heel veel beginners totaal niet waar is. Ga er ook zeker niet over liegen, want beginners kunnen dat al helemaal niet overtuigend brengen.

Of 2:  één van de andere meisjes wordt verliefd op jou en dan ga je zeker het meisje dat je wilt niet krijgen. Het meisje wat je wilt, wilt namelijk niet tussen jou en haar vriendin gaan staan.

Deze post over vrouwen versieren tips is al te lang geworden. De basis zou er nu wel een beetje in moeten zitten. Als je iets niet snapt over de vrouwen versieren tips die ik hier vertel mag je uiteraard altijd iets van je vragen naar mij sturen.

Voor meer tips over vrouwen versieren check het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen!

zelfvtrwn

 

Voor meer tips over vrouwen versieren bij uitgaan, check het boek Uitgaan van Jezelf!

coveruitgaanvanjezelf

THE END

LinkDoc

 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *