Vrouwen versieren tips, de eerste disclaimer

Vrouwen versieren tips zijn altijd best ingewikkeld. Elke tip die ik geef werkt. Tenminste bij mij. Daarom wil ik juist de eerste disclaimer zetten die moet uitgaan naar alle posts die ik ooit ga schrijven of heb geschreven met vrouwen versieren tips. Ik vind mijzelf niet heel goed. Ik vind zelf dat ik nog veel moet bijleren en je gaat met ook nooit horen zeggen dat ik iets beter kan dan iemand anders, tenzij het wel duidelijk is. Maar dan zal ik die persoon proberen te helpen om zo snel mogelijk beter te worden. Ik heb ook begrepen dat het nooit de bedoeling is om jou eigen stijl op iemand anders op te leggen. Dit kan ook nooit goed komen, elke persoon is anders. Dit is de rijkdom die we in onze samenleving hebben en het maakt het ook interessant genoeg om voor, de mensen die hier hun volle tijd in willen niet in het midden op te geven. Omdat om elke hoek leer je weer iets nieuws bij en ook al ben ik niet lang bezig heb ik ergens het gevoel dat het leren nooit stopt.

Ik ben een analyticus die vrouwen versieren doet

Mijn eerste disclaimer zal ik dan ook hier kort samenvatten. Ik ben ik niet de beste. Ik heb nog niet genoeg geleerd en /of ik heb er nog niet genoeg tijd  in gestoken ( “it takes 10 000 hours to master a skill”). Toch kan ik met volle overtuiging zeggen dat er zeer weinig mensen even analytisch zijn als ik. In het begin was ik niet goed genoeg in het verbergen van deze kant en er waren meisjes die het nooit aankonden. Zij snapten niet de passie die ik had voor Sociale dynamiek. Die meisjes vonden het zelfs raar dat ik elk aspect tot in de details kon beschrijven. Nu begrijp ik uiteraard dat dit onderwerp zeer “underground” of “controversieel” is. Veel mensen kunnen het niet aan, want het zegt ons het tegenovergestelde van alles wat de samenleving ons oplegt. Om goed te worden in dit MOET je veranderen. Ik ben altijd eerlijk en ik zal het meest controversiële ding ook hier zeggen. De mensen die zeggen dat ze zichzelf willen blijven – hebben niet de passie om GOED te worden. Zij zullen nooit succesvol worden in eender welk aspect. Want als je jezelf was hiervoor en het werkte niet dan is jezelf zijn niet genoeg. En dus MOET JE veranderen als je goed wilt worden. Daarvoor zul je in actie moeten komen. Analyseren is leuk achteraf als je iets gedaan hebt. Je analyseert en dan ga je doen. Anders krijg je de bekende paralysis by analysis. Je bent zoveel aan het analyseren dat je niet meer aan doen – vrouwen versieren – toekomt

Het “MOETEN” veranderen concept

Ik snapte het “MOETEN” veranderen concept niet in het begin tot mijn mentor het had geschreeuwd op podium. Het is de enige manier om jouw comfort zone volledig te doorbreken om voorbij de “pijn”-fase te geraken. Het besef dat je moet veranderen in een betere , socialere en meer open persoon. Dat besef is de enige reden dat ik nu geniet van mijn leven. Ook al blijft de oude-ik nog soms in mijn achterhoofd, toch kan ik met volle zelfvertrouwen zeggen dat ik volledig veranderd ben. Elke keer dat mijn oude-ik terug in mijn gedachten komt, moet ik enkel al mijn ervaringen herinneren van het afgelopen jaar om te beseffen dat mijn oude-ik geen gelijk heeft.

Alles wat ik hier beschrijf is puur INNER game (jezelf geestelijk ontwikkelen). Het beste boek dat ik daar ooit over gelezen heb is “The power of now”- door Eckhart Tolle. Het is wel een ingewikkeld boek. Wil je een meer toegankelijk boek over innergame – wat ook nog eens gelijk de beste tips over vrouwen versieren voor uitgaan of de kroeg/club geeft – dan zou ik het boek Uitgaan van Jezelf van de Dating Doctors lezen.

Het is uiteraard niet enkel techniek die jou goed gaat maken. Je moet een volledige verandering maken. Hiermee bedoel ik uiteraard het feit dat je eerst jou demonen moet aangepakt hebben. Ik heb ooit iemand gecoacht en deze student had met niets een probleem. In het begin dacht ik zelfs dat hij veel beter dan ik was. Ik gaf hem dus gewoon de basis van vrouwen benaderen en versieren op straat oftewel daygame en hij vloog er gewoon in. Hij had direct een meisje haar nummer en nog een meisje haar interesse en een paar dagen in had hij een heel knap meisje op date. Toen begon het! Blijkbaar was zijn probleem nooit het initieel gesprek. Zijn probleem was ook niet sociaal zijn of in een club iedereen achter zich krijgen. Zijn probleem was zelfs niet meisjes verliefd krijgen op hem. Zijn probleem was veel dieper.

Vrouwen versieren lukt niet? Meestal een dieper probleem.

In het begin dacht ik dat zijn probleem gewoon de vrouw aanraken of Kino escalation was. Hij moest gewoon “de auto crashen”, dus heel hard escaleren om een beetje zelfvertrouwen te krijgen. Ook al wist hij dit, toch kon hij het nooit doen. Een paar maanden later begreep ik opeens dat er een veel diepere reden was waardoor hij het niet kon uitvoeren. Ik zal er verder niet op ingaan wat dat was. Het is namelijk ontzettende diepe shit. Gelukkig schrijf ik was, met wat gesprekken met een innergame coach heeft hij het nu een plaatsje kunnen geven.

Wat we hieruit kunnen leren is uiteindelijk zeer simpel en kort. Soms denk je dat het jouw techniek is dat jou achterhoudt. Dit is meestal niet waar. De meeste redenen gaan veel dieper en soms helpt meditatie, nadenken met vrienden of gewoon met jezelf nadenken. Soms is het zelfs zo diep dat ik echt zou aanraden om hulp te gaan zoeken en een diep gesprek met iemand te hebben. Zodat je tenminste weet wat jouw echte probleem is. Het probleem kennen is al de helft van het gevecht. Het duurde mij soms maanden om voor mezelf ook te bepalen wat mijn ECHTE problemen of beperkende overtuigingen/restricting beliefs waren. Spijtig genoeg duurt het voor sommige mensen meerdere jaren. Het is enkel eens dat deze INNER game problemen zijn opgelost, dat je blij zult zijn met jouw leven. Automatisch zullen meisjes dit zien, waardoor je nog meer meisjes zult krijgen.

Gewoon technieken en vrouwen versieren leren = succes?

Nu kan je net zoals Charlie Sheen in Two and a half men gaan doen. Gewoon vrouwen versieren tips en technieken leren waardoor je veel meisjes kan versieren. Daarna ga je dit nog combineren met veel drinken en drugs om de problemen met jouw Inner game nooit te verwerken. Want… zo kan je ook meisjes krijgen. Maar geloof me als ik zeg dat jij nog meer meisjes kan krijgen als je jouw Inner game problemen hebt aangepakt. Het mooie eraan is dat eens die problemen verwerkt zijn, meisjes jouw prioriteit niet meer zijn. Dat maakt jou als man nog aantrekkelijker. Jij bent een kerel die weet dat die op eender welk moment een meisje kan krijgen. Toch beslis je vaak om dit niet te doen. Een man zoals jij heeft geen social proof, geen indirect of direct game nodig. Hij is aantrekkelijk van zijn eigen. Hij is de kerel die meisjes zullen benaderen. Hij is niet de kerel die meisjes benaderen/approacht (benaderen wordt ook wel ‘approachen’ genoemd in de wereld van de pick up artists). Nu stel dat er een site zou zijn die dat soort vrouwen versieren tips zou geven. Goed dat die er dus is, dat kan jij namelijk zijn samen met een klein beetje hulp van mij 😉 

L.  

P.S.: spijtig genoeg is dit wel de lange weg om goed te worden met vrouwen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *