Vrouwen versieren tips, Aproach anxiety

Ik was in Game gekomen en vrouwen versieren tips gaan leren. Nu was de transitie voor mij zeer moeilijk. Ik wou mij in het begin niet associëren met mensen in game, omdat je dan ergens moest toegeven tegen groepen kerels van. “Yea pretty much i suck”.  Nu uiteraard besef ik dat dit niet zo is in de pua-community in Nederland en België. Daarbij kwam ook nog dat ik zeer competitief ben, dus dat kwam er waarschijnlijk ook bij.

Dit betekende dan dat de eerste 2 maanden – waar ik zéér obsessief bezig was met game en vrouwen versieren tips –   ik alles alleen moest doen. Voor iemand die in Game is gekomen  – en zelf ook alles alleen moest doen – enkel die persoon zal mij snappen. Het is iets wat ik echt niemand aanraad als je weinig zelfvertrouwen hebt. Ik had héééél weinig zelfvertrouwen. Ik zou dit echt niemand toewensen, dus als je de kans hebt – vindt een wing of een datingcoach of een groepje mensen dat hetzelfde doet. Liever nog – vindt een wing en een datingcoach en een groepje mensen dat hetzelfde doet. Integreer jezelf in de community van mede pua’s of mensen die vrouwen versieren. Zoek hulp zodat je een netwerk kan opbouwen met mensen die hetzelfde zoals jij denken. Mensen die zichzelf willen verbeteren en elkaar helpen. Mensen die met elkaar vrouwen versieren tips uitwisselen om beter te worden met vrouwen.

Mijn middel voor approach anxiety/angst om vrouwen te benaderen

In ieder geval na een heel lange tijd slecht te zijn met vrouwen en uiteindelijk de sleutel ontdekt te hebben, begon ik zelf héél veel te approachen. Ik ging uit en ik had constant in mijn hoofd een stemmetje dat zei “Jij hebt de sleutel gekregen en je DOET er NIKS mee” dat was meestal genoeg voor mij om de eerste approach te beginnen. :”) Ik zat in bars, ik zat in de les , ik zat overal en elke keer dacht ik hetzelfde in mijn hoofd. Toch – soms approachte ik niet. Ik kon het niet aan en dat is omdat ik alleen was. Ik had niemand anders die mij zou pushen behalve mijzelf. Ook al was dit een pijnlijke periode, ik heb uit deze periode wilskracht geleerd. Blijven volhouden wanneer alles mislukt is één van de ergste periodes die je kan hebben. Eéns die KLIK met alle vrouwen versieren tips die je tot je hebt genomen – komt – dan begint het opeens te veranderen. Opeens gaat het HEEEEEL snel. Zoals Napoleon Hill in Think and grow rich zegt. Eens dat je rijk wordt zal je heel snel rijk worden en er zal enkel meer en meer komen. Het is echt niet opbouwend. (disclaimer voor sommige mensen wel :”p) Voor mij in ieder geval eens dat de KLIK er was moest ik mijzelf leren STOPPEN. Dat had ik nooit gedacht te moeten doen. Ik ben er nu nog altijd op aan het werken. Het is één van de grootste sticking points dat je gaat hebben als je puur voor kwaliteit gaat gaan. 

approachanxietyoverwinnenjpg

Wat volgt is mijn derde field report van iemand die ik in de les had aangesproken:

Ze zat juist naast mij en ik wachtte voor 2 uur totdat de les gedaan was. Ik open haar op het einde met de vraag : “Wat bedoelde de professor met die laatste vraag?”  (iets over voorwaarden…) Zij begon met het antwoorden. Dan doe ik een body rock weg en heeel awkward doe ik de ESP routine in de LES (haar antwoord was 7). Ik heb uitgelegd waarom ik het deed op het einde pas, spijtig genoeg , ik moest het ervoor doen. Daarna zijn we beginnen fluffen… “ ik vroeg haar waar studeer jij normaal gezien”: haar antwoord was gewoon thuis;; Ik vroeg; “Woon je in Leuven dan?” Zij zei,  “Nee , ergens in nergens ( ze zei een dorpsnaam maar ik herinner me die niet)… maar soms kom ik naar Leuven om te studeren.”

Wij zijn nu naar buiten aan het wandelen. Ik vroeg haar of ze me wou helpen met studeren of zoiets. Toen nam ik haar nummer. Na dit zei ik , denk ik , de ring routine door op te merken dat ze op haar 4e vinger een ring droeg. Ze antwoordde, “Oh ja mijn vriendje gaf me dit.” Op dat punt had ik gewoon vriendelijk dag gezegd en ik excuseerde mijzelf

FOUTEN:

  • ik heb routines niet gevolgd
  • niet genegd of een plaatstootje uitgedeeld
  • meer OOGCONTACT
  • lachen bij het openen
  • anti blur techniek (zodat meisjes niet flaken -> van Mystery)
  • Ik heb de opener niet duidelijk uitgelegd waarom ik het vroeg( RUTE THE OPENER),

Oogcontact – de belangrijkste van alle vrouwen versieren tips

Dit was mijn derde approach. Ik was nog een hopeloze beginner en wist totaal niet wat ik moest doen of wat ik echt fout deed. Bepaalde sticking points begonnen er eindelijk wel uit te springen. Dingen zoals niet uitleggen wat ik doe, zoals niet lachen wanneer ik open en vooral het OOGCONTACT was verschrikkelijk. Ik begon vrouwen versiertechnieken te creëren waardoor ik die simpele dingen doorheen de dag kon integreren.

oogcontact

Voorbeelden waren 1 dag in de week waar ik de hele tijd enkel lachte. Mijn lachspieren mochten niet ontspannen. Dit was zoooo raar voor mij. Ik durfde het in het begin niet omdat ik dacht dat iedereen naar mij keek. Na een tijd begon ik te beseffen dat niemand naar mij keek. Daarbij als ze keken,  lachten ze terug. Niemand keek raar naar mij. Iedereen had zelf dingen te doen. Ik besefte opeens het concept SOCIAL FREEDOM ( dat ik altijd preek in elke opleiding dat ik geef of het nu verkoop of dating is). Het social freedom concept had ik de eerste keer gevoeld met die kleine oefening. Niemand kijkt naar wat ik doe, want iedereen heeft zijn eigen problemen.

Nadat ik dat had beseft begon ik aan mijn oogcontact te werken. Dit was nog erger als al glimlachend met een grote smile doorheen de dag te wandelen. Ik besefte ook het verschil tussen oogcontact met vrouwen en mannen. Naar mannen oogcontact onderhouden is eerlijk gezegd volgens mij niet zo slim.

Oogcontact heb ik beschreven in een aparte post. Ik besefte namelijk in het midden van mijn schrijven dat het zo breed en zo belangrijk is. Ik wil jou als lezer zeker niet te kort doen. Oogcontact is nou eenmaal zo breed en belangrijk dat het een eigen post verdient. Van wie je ook voor vrouwen versieren tips leert –  onthoud – oogcontact is altijd een hele belangrijke.  Dus in een volgende post zal ik de oefening beschrijven die ik had gedaan voor oogcontact. Daarbij ook wat mijn conclusies uiteindelijk waren.

 

 

4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *