Vrouwen versieren tips: Approach machine goed of niet…?

Approach machines zijn mensen die in Game komen en het eerste wat ze beginnen doen is wat Style in het boek deed. Elke persoon (meestal meisjes) die ze zien approachen. Het doel dat ze hebben is “oefenen” op approachen. Ze hebben nooit het doel in gedachten om die meisjes echt op date te krijgen. Wanneer dit ze lukt gaat het meestal mis, omdat ze het niet verwacht hadden . Dit zijn de kerels die dag in dag uit uitgaan en niet snappen waarom ze geen meisjes in bed krijgen.

Ik hou van seks. Ik maak daar geen excuses voor. De meisjes waar ik mee ben zullen het ook weten of opmerken. Ik heb met mijn mentor hierover gepraat en hij zei tegen mij letterlijk dat hij die gesprekken ook had gehad. De reden dat hij dacht en zijn vrienden dachten dat hij verkozen werd als nr 1 pick up artist in de wereld, is omdat hij HOOOOUD van seks. Hij zou alles doen gewoon voor seks. Er zijn mensen in Business die zo ook over geld denken en dat is denk ik ook een goede analogie. Want die mensen zijn meestal ook heel rijk.

Waarom zeg ik dit, omdat ook al oefende ik approachen,  mijn uiteindelijk DOEL was altijd seks. Ik wou een vriendin in het begin hebben. Voordat ik een vaste vriendin kreeg – of de vrouw van mijn dromen had ontmoet – wou ik game onder de knie krijgen. Ik wou genoeg ervaring hebben gehad om te zeggen van “ ja dit meisje is echt wel goed voor mij.” Het is een zeer makkelijk gat om in te vallen.

Want na één meisje heb ik kerels gezien die gek gingen en 30-40 vrouwen en constant meer wilden. Nummers was alles wat het werd voor hen. Ze waren ook constant op zoek naar nog betere tips over vrouwen versieren. Ze wilden constant, meer en meer en meer. In het begin – en dit zal de eerste echte hypothese zijn die ik ga trekken –  maar in het begin zal iedereen dat willen. Tenminste de mensen die GAME echt willen leren en niet gewoon game willen leren voor een vriendin. (In post 20 ga ik hier dieper op in)

Wil jij ook starten met kwantiteit over kwaliteit?

De eerste soort mensen zullen de fase hebben waar ze kwantiteit over kwaliteit kiezen. Waar ze een ongelooflijk meisje zullen laten gaan, gewoon om meer te approachen en meer ervaring op te bouwen. Er zijn veel mensen die mij in deze industrie zullen bekritiseren voor dit. Echter ik ging in het begin voor kwantiteit en het werd te snel te gemakkelijk. Deels omdat elke interactie werd vastgelegd in mijn brein en mijn computer. Wat veel mensen na 10 vrouwen beseften door ervaring, besefte ik al na 2 vrouwen. Wat ik hiermee bedoel is dat  veel mensen waren wat mij betreft niet analytisch genoeg. Dus maakten ze constant dezelfde fout. Dat deden ze dan tot ze na 10 vrouwen beseften van “OH , dat is wat ik verkeerd doe.” Ik was in het begin ook snel geschrokken hierdoor. Ik nam mede daarom ook de beslissing om voor kwaliteit te gaan ipv kwantiteit.

Zo investeerde ik meer in Multiple long term relationships (ik zal daarover nog wel een post schrijven), dan in one night stands. Dit verklaart ook waarom ik meer in social proof game en daygame geinteresseerd was geraakt. Wat ik hieruit wil meegeven is dat het niet de bedoeling is om Approachen als doel te beschouwen. James Marshall praat hierover in zijn speech. Hij zegt letterlijk het doel moet niet approachen zijn. Seks moet jouw doel zijn. Want je leert dit alles niet om een alleen maar een meisje te kunnen aanspreken. Je leert dit om dat meisje als jouw vriendin te krijgen of in bed te krijgen (als dat jouw keuze is).

Zijn approach machines succesvol bij vrouwen versieren?

Dit is de reden waarom de mensen die “Approach machines “ zijn van ver heel succesvol lijken. Echter als je hun statistieken erbij pakt dan zullen ze 1000 mensen geapproachd hebben en heel misschien tussen 5-10 mensen eruit gehaald hebben.

Ik spring nu voor op bepaalde post’ s die ik wil schrijven. Heel lang ging ik naar heel veel naturals en ik las heel veel boeken over pua goeroes om te bepalen wat een goede percentage moet zijn. Hoe je weet of je goed bezig bent of niet? Na alle berekeningen bij elkaar gedaan te hebben besefte ik opeens dat bijna alle percentages hetzelfde waren. Behalve bij de echt supergoede PUA goeroes. Die goeroes die hun leven erin hadden geïnvesteerd EN die heeeel analytisch waren. Want de anderen waren eigenlijk gewoon iets beter als Naturals geworden.

Succespercentage bij naturals

Het percentage voor naturals was in ieder geval totaal niet wat ik verwacht had. Voor alle 100 vrouwen dat ze approachten hadden ze misschien tussen de 10-15 vrouwen effectief in bed gekregen. Wat op zich best wel een goede statistiek is. Als je één volledige dag gewoon non stop approacht zou je dit kunnen halen. Er komen natuurlijk andere factoren bij zoals uw flow state (zie andere post), enz… De statistieken waren gebaseerd op best wel veel naturals. Ik merkte ook op dat beginnende pua’s of pick up artists gebruik makend van wat simpele vrouwen versieren tips heel snel verder komen. Zeker als ze wat coaching in vrouwen versieren nemen. Zeker als ze ook hun ego opzij kunnen zetten en kunnen luisteren naar hun coach. Vandaar ook mijn theorie dat naturals eigenlijk niet zo succesvol zijn als het lijkt. Het lijkt alsof naturals al die meisjes die ze kussen ook effectief in bed krijgen. Echter ze worden ook zeer veel afgewezen. Omdat ze zich nooit hebben leren kalibreren. Eens dat er iets mis gaat worden ze meestal gewoon boos. (zie mijn vorige post).

De meest praktische vrouwen versieren tip

Uiteindelijk de meest praktische vrouwen versieren tip dat hier mee genomen moet worden is dat het niet de bedoeling is om te approachen. Ja dit kan om initieel flow op te bouwen om daarna betere approaches te doen. Of bijvoorbeeld om een state shift (zie volgende post) uit te voeren. In essentie moet elke man naar buiten gaan. Bij elk meisje dat je approacht moet je niet denken “oh , ik ben hier enkel mijn approach aan het oefenen.Zeg maar – dit meisje moet niet bang zijn.” Nee want dat is pas ECHT weird. Geen enkele kerel gaat gewoon naar een meisje om gewoon zijn approach te oefenen. Toch tenminste dat is niet wat de meisjes denken. Omdat niemand beseft dat er een UNDERGROUND community bestaat waar asociale kerels op straat gaan om sociaal te leren zijn. Toen ik het deed vertelde ik het nooit iemand, omdat het heeel weird leek voor meisjes. Als je een meisje approacht dan gaat ze ervan uit dat jij SEKS wilt, tenzij je iets wilt verkopen wat in ons geval weer gewoon seks is. :”)

Vertel duidelijk je intentie

eenduidelijkeintentie

Dus als je uitgaat – ga uit en herinner waarom je ECHT uitgaat. Doe niet alsof je voor iets anders approacht. Meisjes zijn namelijk veeeeel slimmer dan wij.  Zij weten al exact waarom je met haar op straat spreekt. Dus maak je intentie ook duidelijk aan haar. Lieg niet tegen jezelf en lieg daarbij gelijk ook niet tegen haar.

THE END

Dr. AFC LINK-2b43x

(Leuven, België )

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *