Vrouwen versieren over relaties in vriendengroepen

Relaties in vriendengroepen wat bedoel ik daar juist mee? Een simpel en tegelijkertijd een complex onderwerp. Om dit te begrijpen is het nodig om de achtergrond van mijn woorden te snappen.

Volgens mij kunnen wij een heel algemene opdeling maken van kerels die in Game komen en vrouwen versieren tips leren en toepassen. Uiteraard dekt dit niet alles, maar voor deze post is het enkel nodig om die opdeling te doen.

1) Er is één soort van kerel die in Game komt om gewoon EEN vrouw te vinden of een vriendin en daarmee een relatie te beginnen. Zijn standaarden zijn niet te hoog, maar hij gaat niet akkoord gaan voor minder. Hij is in Game gekomen om eindelijk te kunnen kiezen. Zijn doel is dus gewoon een vriendin te krijgen. Liefst een serieuze relatie met iemand die hij weet dat hetzelfde wil. Ook iemand waar er veel gemeenschappelijke dingen mee zijn, waardoor er ook minder ruzies ontstaan.

2) Dan heb je het ander soort kerel. In deze onderverdeling heb je uiteraard meerdere kerels. Die kerels hun doelen kunnen anders zijn, maar hun manier van doen zal ergens overeenstemmen. Vandaar dat ik ze allemaal in één groep onderverdeel. Het is de kerel die de beste verleider in de wereld wil worden, of de kerel die de vrouw van zijn dromen wil krijgen, enzovoort. Wat is het verschil vraag je je af?

Je hebt de vrouwen voor het uitkiezen

Zeer simpel de tweede kerel is een dromer. Dat wil niet zeggen dat zijn dromen niet kunnen uitkomen. Als er ergens dromen uitkomen als je genoeg werk erin steekt dan is het Game en vrouwen versieren tips leren wel. Het probleem is dat zij een veel langere weg moeten afleggen dan de eerste persoon. Zij moeten met zoveel mogelijk meisjes geweest zijn. Niet per se slapen, maar toch zover mogelijk gekomen zijn. Waarom is dit? Puur voor zijn ego boost en zelfvertrouwen. Mensen die in Game komen en vrouwen versieren tips leren hebben zeer weinig ervaring en dus ook zeer weinig zelfvertrouwen. Dit wil zeggen dat ze geen realistisch beeld hebben over zichzelf. Het is dan ook nodig om een fase te krijgen met vrouwen versieren tips leren waar je overcompenseert om te snappen dat je gewild kan worden. Na deze fase met vrouwen versieren tips leren begin je te beseffen dat je opeens kan kiezen. Dus je moet niet meer voor mensen gaan, waar je eigenlijk niet mee wilt zijn.

Er is wel een veel voorkomend probleem voor kerel nummer 2 (waarschijnlijk ook niet het enige probleem).

Veel ervaring met vrouwen versieren = je wordt een klootzak? 

Hoe meer ervaring met vrouwen versieren tips leren deze soort kerel zal opbouwen, hoe meer hij meisjes als nummer zal zien. Het zal een hele tijd nemen om dit terug af te leren. Alles is echter mogelijk en het is beter om tot het extreem te gaan. Daarna kun je altijd nog een beetje afremmen. Het is toch beter te weten hoe het is ten opzichte van nooit daar geweest te zijn en denken dat je weet wat het is.

Een relatie vinden is niet zo moeilijk voor een man

Terugkerend naar het onderwerp van deze post. Wat heeft dit te maken met vriendengroepen? Zeer simpel, het eerste soort kerel wil zo snel mogelijk gewoon een vriendin in een serieuze relatie. Zijn droom is niet threesomes, mltrs (multiple long term relationships), SNL (same night lays), enzovoort…

Al die terminologie in het leren van vrouwen versieren tips heeft voor hem geen betekenis. Dus als hij dan Social proof game zal doen en uiteindelijk bij een meisje komt dat hij echt leuk vindt. Dan zal er ook geen probleem zijn. Hij wordt niet bestempeld als player, iedereen weet dat de gevoelens echt zijn en dat het eventueel nog kan uitmondden tot iets moois. Een relatie vinden is ook helemaal niet zo moeilijk voor een man. Snelle seks vinden is moeilijk en voor een vrouw helemaal geen probleem. Voor haar is een relatie vinden moeilijk, voor een man is het echter relatief makkelijk. De meeste mannen die ik coach waarschuw ik ook. Anders zitten ze binnen de kortste keren in een relatie. Ze zijn niet zo gewend aan vrouwelijke aandacht. Ze weten niet wat ze willen, en dan is het hupsakee snel in een relatie. Enfin dat is een ander probleem.

Als je zo goed mogelijk wilt worden met vrouwen versieren

Het probleem als je vaker vrouwen wilt versieren komt bij de andere soort kerel. Zijn doel is zo goed mogelijk worden. Als je echter via zeer goede vriendengroepen alle meisjes gaat beginnen inpalmen, dan ga je niet lang meer veel vriendengroepen hebben met meisjes in. Ja, je kunt mooi social proof game gaan spelen zoals ik al eerder heb verteld. Iedereen heeft echter in het begin zware problemen om de specifieke vrouwen versieren tips van social proof game onder de knie te krijgen. Dat komt vooral doordat je in het begin iedere vrouw waarop je kans hebt gaat neuken. Dat is precies nou niet GELIJK de bedoeling van social proof game. Social proof game vereist wat meer geduld. Als je net een beetje goed wordt in het toepassen van vrouwen versieren tips ben je als een uitgehongerd beest. Je weet dat het kan, je denkt korte termijn, je steekt je pik gewoon overal in. Je reputatie in je vriendenkring? Ach, dat komt later wel. Je moet eerst even je buikje helemaal rond gegeten hebben – zeg maar – voordat je aan social proof kan beginnen.

Later wordt je meestal pas goed in social proof game

Het is daardoor meestal pas later dat je eindelijk een soort van Social proof game kan opbouwen. Dat is dan na heeeel veel oefenen en gecoacht te worden door talloze coaches. Ook de door jou geleverde seks moet echt out of this world zijn. Je krijgt dan een soort reclame van de dames onderling. De dames zijn geiler als je denkt. Ze willen allemaal wel eens echt goed geneukt worden. Dames praten en maken daardoor gratis reclame als je echt goed hen kan bedienen. Je dient ook nog eens zoveel meer wings te hebben. Dan kun je jouw social proof game inderdaad uitgebouwen tot waar meisjes het niet erg vinden. Je kunt dan meer bevriend raken met hen, en daarbij is seks dan meer een bonus. Hierdoor kan het niet echt ooit mis gaan zolang je maar eerlijk blijft. Spijtig genoeg heeft de meerderheid van kerels niet al die resources. Het zal een tijdje langer duren voor die kerels dat soort game of vrouwen versieren tips kunnen leren en ontwikkelen.

Pas geen vrouwen versieren tips toe in je vriendengroepen

Dus komen we terug bij het origineel probleem. Als je in het begin via vriendengroepen gaat beginnen gamen, ga je alles voor jezelf verpestten. Niet enkel dat iedereen zal alles exact weten over jou. En privacy is soms een leuke luxe om te hebben. Exact omdat deze kerel zogezegd de beste wil worden MOET hij dus ook niet in vriendengroepen beginnen gamen. Hij kan social proof game doen om VRIENDEN te maken. Verder gaat hij met Daygame en night game om meisjes te vinden wanneer hij echt in bed wil duiken met iemand. Het heet “having your pie and eating it too.” Verpest het niet voor jezelf, maak vrienden. Game en pas de vrouwen versieren tips ergens anders toe! Wanneer de tijd komt om GAME te verlaten zal je automatisch terugschakelen naar de eerste soort kerel. Op dat moment zal je een grote vriendengroep hebben om zeker te zijn met wie je wil zijn.

Vrouwen versieren – de keuze tussen kwantiteit en kwaliteit

Om af te sluiten wil ik een heel korte alinea erbij voegen. Ik heb dit helemaal in het begin van Game gelezen en het gaat met tot het einde bijblijven. Het is de weg die ik heb gekozen en net zoals Dexter in de tv serie, heb ik daardoor een soort van Code. Met deze Code kan ik meisjes testten, kan ik zien of ze bij mij passen en ben ik anders dan veel kerels. Zoals Style of Neil Strauss het zegt “Be the exception to the rule.”

Ik had dit ergens op de forums gelezen en het ging ongeveer zoals dit: “ Weet je wat het verschil is tussen Don Juan en Casanova? Zeer simpel: In onze geschiedenis worden ze beiden bestempeld als de beste verleiders. Casanova had blijkbaar maar met ongeveer 140 vrouwen geslapen en Don Juan met meer als 1000.

Donjuan-en-casanova-vrouwen-versieren-tips

Het verschil is dat Don Juan met iedereen sliep. Don Juan is ook min of meer een fictief karakter. Wellicht heeft dat ook een reden. Casanova heeft in ieder geval echt bestaan en was zeer selectief. Casanova sliep vooral met meisjes van de hoogste klasse in de samenleving. Naast natuurlijk wel een paar tophoeren om het af te leren. Voor mij is Casanova in ieder geval een absolute held. Ik ben ook naar Duchcov geweest waar hij zijn laatste jaren heeft doorgebracht. Naast dat hij bekend staat als verleider heeft hij een enorm interessant leven geleid en de groten der aarde van toen ontmoet o.a. Voltaire, Rousseau, Paus Clemens XII, Mozart, Catherina de Grote en anderen. Veel mensen weten ook niet dat Casanova een uitstekend wiskundige was. Daardoor kon hij bijvoorbeeld enorm veel geld kon verdienen met een door hem uitgevonden loterijsysteem. Voor een simpele zoon van een actrice en muzikant toch niet al te slecht.Ik vind het leven van Casanova nog wel interessanter als zijn bekendheid als grote vrouwenverleider en vrouwenversierder.

Daarom krijg je het klassieke dilemma kwantiteit van leven over kwaliteit van leven. Ik heb mijn keuze gemaakt in het begin. Voor wat ga jij?

 

Voor meer tips over vrouwen versieren check het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen!

zelfvtrwn

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *