PUA lingo

PUALINGO – het woordenboek voor de pick up artist

 

–          Achterwaarts rationaliseren: Het proces wat mensen onbewust doorlopen om emoties en gedragingen voortkomend uit diezelfde emoties logisch te verklaren.

–          Bad Boy: een icoon in onze samenleving van een dominante kerel die vrouwen heel aantrekkelijk vinden. De voornaamste reden hiervan is dat ze met hem op die manier veel emoties en ervaringen kunnen ondervinden.

–          Banter ( flirten): Een manier van communicatie dat grappig is, maar ook best wel slim. Houdt vooral veel plagen in.

–          Beautiful woman syndrome (BWS): Een gedraging die vooral heel knappe meisjes ontwikkelen. Hier gaat het individu slechte karakteristieken ontwikkelen door hun mooie uiterlijk. Het kan ook voor mannen gelden als Beautiful Man syndrome. Voorbeeld voor modellen of knappe kerels. Dit wel veel minder aangezien de aantrekkelijkheid van een man op meer dingen bepaald wordt dan enkel uiterlijk.

–          Bedroom eyes ( flirt ogen): Een manier van kijken dat onbewust voor een uitstraling zorgt dat je seks wil (beste manier is om gewoon aan seks te denken, wanneer je kijkt.).

beginnershel

–          Beginners hel: Meestal de eerste 6 maanden in Game die verschrikkelijk zijn voor kerels. Het is belangrijk om hier te kunnen doorbijten. Want eens je het kunt zal je het verschil in alle aspecten van jouw leven kunnen opmerken.

–          Gedragspatronen: een stereotiepe manier waarop een individu of een groep zich gedraagt in een bepaalde situatie.

–          Aanwezig zijn!: Het proces van volledig aanwezig zijn kenmerkt zich door in het moment van alles te kunnen genieten. Zonder te denken aan het verleden of de toekomst.

–          Overtuigingssysteem: Een persoon zijn kader van overtuigingen. Vooral de manier waarop ze het andere geslacht zien en de overtuigingen die ze hebben over bepaalde gedragingen van hun. Ook overtuigingen die ze hebben over bijvoorbeeld de reactie die ze zullen krijgen als ze iets zeggen of doen.

–          Big mouth theory ( grote mond theorie): Een theorie die zegt dat mensen die gemiddeld meer praten meer succes hebben in het leven. Ook met vrouwen.

–          Bitch shield: Een metafoor voor een sociaal “schild” dat meisjes hebben, wanneer ze potentiële kerels zien. Waarvan ze denken dat die geïnteresseerd zijn.

–          Bio Feedback: Bij de juiste aanpassing van jouw lichaamstaal of van jouw fysieke positie in de groep. Zal de lichaamstaal of het gevoel van de andere persoon veranderen (beter of slechter worden).

–          Bootcamp: Een training event waar studenten in een paar dagen tijd hun pick up vaardigheden kunnen verbeteren.

–          Boyfriend destroyer (BFD): Een routine die je gebruikt tegen een vrouw om haar niet te laten nadenken over haar vriendje

–          Bromance: Een diepe platonische relatie die je hebt met een vriend (man). Een relatie waarin jullie elkaar totaal snappen.

–          Buyer’s remorse: Een emotionele situatie waarin de vrouw spijt voelt van het feit dat ze met een kerel heeft geslapen. Meestal zal ze dan ook niet meer antwoorden op contact zoekende berichten van jouw kant.

 

 

3

–          Kalibreren: Het proces dat een bepaalde relatie als resultaat heeft. Dit door aan de situatie aan te passen. Vb zin: Een pua moet kalibreren om flexibel te zijn in zijn Game om het target in wisselende omstandigheden te kunnen gamen in plaats van bij een vaststaand script te blijven.

–          Campus game: Game toegepast op een campus ( is apart omdat er hier met bepaalde dingen moeten rekening gehouden worden bijvoorbeeld met het feit dat iedereen elkaar kent.)

–          Gememoriseerde opener ( canned opener): Een gememoriseerde opener die een PUA keer op keer gebruikt om een interactie te beginnen.

–          Cat string theory: Zeer belangrijk principe voor Mystery method. Het toont hoe dat mensen dingen meer waard vinden als ze ervoor moeten werken. Het toont ook dat mensen het minder waard vinden als het te gemakkelijk gekregen is.

–          Caveman: Heel snelle escalatie van fysiek contact met een vrouw die akkoord gaat. Zoals, men gelooft, de “Caveman” deed vroeger voordat er taal was.

–          Beroemdheden GAME: een niche in game dat ermee omgaat hoe dat beroemdheden game kunnen gebruiken om een meisje te krijgen dat ze willen.

–          Beroemdheid-Pua: een pua dat dezelfde status heeft gekregen als een beroemdheid. Deze krijgt dan ook de aandacht die een beroemdheid zou krijgen.

–          Cheat sheet (spiekbriefje): 1 pagina spiekbriefje dat een PUA in zijn zak houdt. Hierop staan (meestal) jouw openers, jouw mindset en routines als een back up.

–          Club game: het type game dat je gebruikt voor knappe meisjes in clubs.

–          Cockblock: Een begrip waaronder alle mensen vallen die proberen om de PUA te stoppen om een meisje in bed te krijgen.

–          Cocky en funny: Een attitude dat een mix is van zelfvertrouwen hebben en een gevoel voor humor hebben. Het is ongeveer het gedrag van “bad boys”.

–          Cock tease: Een meisje dat een kerel aan een touwtje laat hangen (meestal weet ze dit) voor vriendschap of andere voordelen. Ze weet dat ze niet wilt slapen met de kerel. Zo’n kerel ze plaagt ze vaak of ze haalt er irritante grapjes mee uit. Iets wat de kerel in kwestie zich vaak laat welgevallen aangezien hij blij is met al haar aandacht voor hem.

–          Cognitieve dissonantie: De vaardigheid van het brein om bepaalde tegenstellingen in gedachtepatronen te verminderen door te vragen “waarom en hoe” het zo denkt.

–          Cognitive reappraisal: Het herinterpreteren van iemand zijn emotionele stimulus voor constructief te kunnen leren. Bijvoorbeeld: Op het einde van de Pua weg ga je het leven hebben van een rockster. Je zal keuze hebben tussen vrouwen waar dat je dacht dat het onmogelijk was. Tot die weg is afgelegd zal je heel veel moeite hebben met vrouwen. Het is hoe dat je die moeite bekijkt of je het heel snel of heel traag gaat leren. Je kunt het namelijk bekijken als iets om bij te leren of iets dat niet leuk is. Als je iets niet leuk vindt zul je het langzamer leren. Grappig genoeg is dat juist iets wat je niet wilt als je iets niet leuk vindt. Zou je het meestal wel wat sneller willen leren….

–          Koude aanspreking (cold approach): De kunst van vreemde mensen te kunnen aanspreken.

–          Koud lezen (cold reading): De kunst om mensen te kunnen lezen door algemene dingen te zeggen die in 90% van de gevallen zullen kloppen. Hoe meer ervaring met mensen hoe beter je zal worden, aangezien bepaalde patronen keer op keer terugkomen. Waarzeggers gebruiken deze techniek meestal om mensen te overtuigen dat ze speciale krachten hebben.

–          Comfort: Dit is de middenfase volgens veel theorieën ( Mystery method, Daygame Blueprint, Adam Lyons Formula, …). Hier is het meisje al aangetrokken tot jou en is het enkel nog de bedoeling dat je een vertrouwensband met elkaar kan scheppen.

Comfortlocatie

Kom maar meisje naar mijn comfort opbouwende locatie….ha, ha, haaaaa

–          Comfort bouwende locatie: Een locatie waar je met jouw target naar toe gaat om ononderbroken elkaar te kunnen leren kennen. Bijvoorbeeld veilige en stille plaats in een club of bij een date.

Voor meer hierover kijk ook Pua Lingo II

Voor meer tips over vrouwen versieren check het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen!

zelfvtrwn

THE END

DR. Afc Link -2b43x

4 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *