PUA lingo II

PUALINGO II, de vaktaal van de meesterversierders!

–          Commonalities ( gemeenschappelijke dingen): Het gemeen hebben van bepaalde karakteristieken, eigendommen, vaardigheden , enz… tussen twee mensen.

–          Communicatie frequentie: Een gevoel of vibe tussen twee mensen die verder gaat dan enkel praten.

–          Congruentie: De beoordeling van een persoon zijn authenticiteit. Is hetgeen dat hij zegt extern wel wat hij bedoelt van binnen.

–          Congruentie test: een manier van van een vrouw om de PUA te testen of dat die wel congruent is tussen wat hij zegt en wat hij gelooft (inner game).

–          Continuously orgasmic state: Een staat waarin een vrouw klaarkomt zonder te stoppen voor enkele minuten (uren?).

–          Conveyance: De derde manier van communicatie buiten verbaal en niet verbaal. Het is hetgeen dat je toont als je ergens bent. Vb: hij is met drie vrouwen binnengewandeld. De helft van de kerels gaan denken dat hij met ze slaapt. Dat is conveyance.

–          Kern: De persoon zijn echte zelf. Zijn kern.

–          Kern zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen dat niet afhangt van andere factoren. Het is een persoonlijke zelfvertrouwen. Het zal niet kunnen beïnvloed worden door een externe factor, aangezien jij weet dat je het hebt.

–          Cougar: een aantrekkelijke vrouw in haar 30 of 40 die aan het zoeken is.

–          Cultuur schok: De schok die je krijgt wanneer een persoon zijn sociale omgeving verandert. Dit voor een sociale omgeving die totaal verschillend is als degene waar die aan gewend is.

–          Afsnijden van de draad: De kunst van het eindigen van een conversatie draad, die niet meer nodig / efficiënt is. Of het introduceren van een nieuwe draad voor een beter vloeiend gesprek.

4

–          Dansvloer aapje: beter dan een gewone “dans aapje”. Deze persoon is een beter als gemiddeld danser die dans game gebruikt om met een meisje te beginnen, maar nergens ermee geraakt vanwege zijn Game.

–          Dans game: Een niche in game dat over de dansvloer gaat en hoe je met een meisje daar het best begint.

–          Dans aapje: een Pua die Hoge energie is en heel leuk om mee rond te hangen, maar niet per se aantrekkelijk.

–          Dating coach: Een coach dat advies, producten of diensten met de beste vrouwen versieren tips  aanbiedt om de klanten hun dating leven te verbeteren.

–          Dag 2: Het meisje opnieuw ontmoeten na de initiële pick up, dit op een andere dag.

–          Day game: Een niche in game dat over meisjes ontmoeten gaat en dit gedurende de dag, buiten clubs en bars.

–          Beslissing afhankelijkheid (Decision dependency): Het idee om een situatie te controleren door de aansteekpunten van een beslissing te elimineren. Daarmee dan ook de macht weg te nemen van een vrouw om u te weigeren. Aangezien er nooit een beslissingspunt komt, zal ze ook nooit een beslissing moeten nemen.

–          Demonstration of higher value (DHV / demonstratie van hogere waarde): Een verhaal of iets dat je doet waar je jouw waarde schetst als iets waardevol. Hierdoor zal je aantrekkelijkheid ook groeien.

–          DHV spike: Een plotse groei in de waarde van de Pua, gebaseerd op een bepaald moment in een verhaal of een bepaalde actie die de PUA doet.

–          Direct game: een manier van pick up of aanspreking waar de Pua zijn interesse direct toont aan de vrouw. Dit in plaats van zijn intenties te verbergen zoals in indirect game.

          Ontmijnen “disarm”: iemand neutraliseren die een pick up probeert te verstoren.

–          Display lower value (DLV/ Demonstratie van lagere waarde): Wanneer een Pua iets zegt of doet waardoor zijn sociale waarde zal dalen en dus ook de aantrekkelijkheid.

          Disqualification: Een indirecte signaal aan de vrouw dat haar doet geloven dat de Pua niet wil slapen met haar.

doggydinnerbowllook

Kijk eens hoe schattig hij is….

–          Doggy dinner bowl look: De manier van kijken door een vrouw, wanneer ze zo aangetrokken is tot de Pua. Ze heeft dan grote trance-achtige ogen , een beetje dalend hoofd en een blik van anticipatie. Dit lijkt een klein beetje op een hond die aan het wachten is voor zijn eten. (komt van het boek The game van Neil Strauss)

–          Dominantie: De invloed van controle in een relatie.

–          Down to fuck (DTF): Wanneer een meisje duidelijk wil slapen met jou.

–          Dual induction massage: Een techniek van Style waar twee mensen een massage geven aan een persoon. Dit wordt gebruikt om een threesome te beginnen.

          Dynamic Social homeostasis: De perfecte balans van alle sociale wezens, tussen het beschermen van zichzelf t.o.v. gevaar en relaties hebben met andere mensen.

5

–          Ejecten: Wanneer je een set verlaat. Dus nadat je er een gesprek mee hebt gehad.

–          Waarde tonen (Eliciting values):  Een fase in Style zijn methode. Hiermee probeer je door een conversatie erachter te komen wat de kern waardes zijn van mensen. Om te begrijpen wat hun motivatie in leven is.

–          Emotionele connectie: Een connectie met een andere persoon verder dan het fysieke. Dit door het delen van gevoelens en dingen gemeen te hebben op emotioneel vlak.

–          Emotionele/ Sociale intelligentie: Een meting dat beschrijft wat jouw ervaring, capaciteit is om emoties juist te kunnen beheersen of lezen. Dit van jezelf, iemand anders of andere groepen.

–          Emotionele spieren: De kracht die je hebt om door emotionele moeilijkere periodes te geraken en ook de manier waarop je het doet.

–          Emotionele spiking: Wanneer je in een conversatie opeens een heel positieve of heel negatieve emotie oproept bij jouw target.

–          End-game: De laatste fase bij het aanspreken van een meisje, waar je met het meisje sex wil.

–          Energie niveau: het energie niveau die je projecteert als een pua wanneer je een set binnenkomt.

–          Energie projectie: De manier waarop je jouw enthousiasme en energie kunt doorgeven naar andere mensen toe.

–          Entourage game: Begonnen door AFC Adam. Het is een type game waar je een netwerk en een levensstijl opbouwt waar je met veel knappe meisjes rondhangt. Elke keer als je uitgaat zullen de nieuwe meisjes erbij willen horen. De persoon die dan zal kiezen ben jij.

–          Evolution phase shift routine: een manier om van de comfort zone te beginnen escaleren , om het meisje eventueel te kussen. ( Style zijn stijl en wordt beschreven in het boek “the game”.)

–          Extractie: iemand uit de groep halen naar een locatie, waar jullie elkaar beter kunnen leren kennen.

Bekijk ook de volgende post Pua Lingo III 

Voor meer tips over vrouwen versieren check het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen!

zelfvtrwn

 

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

8 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *