Mijn vrouwen versieren tips vroeger en nu

Zoals jullie in mijn vorige post hebben opgemerkt, was ik zeer hard geïntegreerd in de lingo die ze in de PUA community hebben. Aangezien ik alles geleerd had in het Engels, was er ook een periode waar ik moeite had om alles optimaal te vertalen naar het Nederlands en het Frans. Een jaar later heb ik uiteindelijk alles toegepast in 4 talen, maar ik merk dat het Engels mij nog altijd het makkelijkste ligt op dat vlak.

VERLEIDING VAN VROEGER NAAR NU…

Ik doe, nu een jaar verder helemaal niet zo een Game als in mijn eerste field report. Net zoals het plaatje zijn de posters qua kwaliteit wel vooruitgaan.

vrouwenversierenvroegerennu

Vooral nu besef ik dat een aantal tips om vrouwen te versieren meer steunwieltjes waren voor mij. Bijna alle datingcoaches zeggen dat dit steunwieltjes zijn. De reden daarvan weer is omdat wij in Game onszelf zeker tegenkomen. Wij zijn meestal na een enorme frustratie of na een traumatische ervaring in Game gekomen. We hebben de hoop om beter te worden als mannen. We hebben de hoop om gelukkiger te worden. We hebben de hoop om dan toch eindelijk eens geaccepteerd te worden door vrouwen. We hebben de hoop om wat meer grip en begrip te krijgen op het leven om ons heen. Game en de tips over vrouwen versieren die het ons geeft, geeft ons daarmee ook die hoop om beter te worden in business en een betere man te worden. Het geeft ons echter vooral hoop om uiteindelijk toch die perfecte partner te krijgen waar wij zolang naar verlangden. Of sommigen komen naar Game omdat ze niet genoeg vrouwen krijgen. Ze willen dat proces versnellen en efficiënter maken. Welke reden men ook heeft – uiteindelijk leren we allemaal het meeste over ons zelf. We hebben ongeveer hetzelfde proces om alle vrouwen versieren tips tot ons te nemen. Het maakt niet uit of het nu sneller of trager gaat.

Nu eens dat de steunwieltjes niet meer nodig zijn (je hebt genoeg ervaring gehad of genoeg knappe meisjes) ga je jouw eigen stijl beginnen ontwikkelen. Je gaat bepaalde nuances vinden in Game van jouw datingcoaches die niet optimaal voor jou werken. Door een kleine minuscule verandering in een bepaalde tip over vrouwen versieren ga je een veel beter resultaat krijgen. Spijtig genoeg is dit niet mogelijk om te doen als beginner. Je hebt namelijk nog niet de analytische ervaring om te beginnen knutselen met en aan de verschillende dating modellen en vrouwen versieren tips. Als je dat toch als beginner gaat doen gaat er iets gebeuren wat ik noem : “crash and burn”.

Je arrogantie vertraagt je mogelijkheid om vrouwen versieren te leren

Een van de gevaarlijkste dingen in deze industrie is dat er veel mensen erin komen als beginners. Beginner zijn vaak veel te arrogant om bij te leren. Ze denken dat ze weten wat hun probleem is, maar meestal weten zij het niet. Ik wist het zelf ook niet. Het was pas maanden later na veel ervaring dat ik opeens besefte wat mijn fout ECHT was. Het is die arrogantie die het proces vertraagt. De snelste manier om te leren is om Neil Strauss zijn advies te volgen: “It is always your fault, never the girls fault.” Ik zou er zelfs nog bij zeggen: “Niet enkel is het altijd jouw schuld, ook ben jij een blanco tafel. Dit wil zeggen dat je NIETS weet en eens je begint met die attitude en helemaal van nul begint te leren. Dan zal je zéér snel bijleren.”

In al mijn coaching van studenten voor verkoop, studies,… heb ik dit keer op keer gemerkt. De mensen die het ECHT wilden, waren de mensen die dachten dat ze niet genoeg wisten. Ze konden de slimste van de klas zijn, maar volgens hen waren ze nog altijd niet slim genoeg. Dit probleem kan uiteraard dieper liggen. Maar zoals Napoleon Hill het zegt in zijn boek; de eerste stap die je nodig hebt voor succes is DESIRE of VERLANGEN. Iemand die denkt dat die alles weet zal nooit dezelfde desire hebben, als iemand die denkt dat hij nooit genoeg weet. Net zoals Matthew Hussey in een speech zei op de 21. Convention: “To Become succesfull. You have to be a little bit crazy. You have to do stuff that don’t seem logical to normal people.” (btw goeie speech zeker waard om te bekijken)

ECHT SUCCESVOL IN VROUWEN VERSIEREN

Wat ik denk dat hij in essentie hiermee bedoelde is het volgende; om ECHT succesvol te zijn – en niet half succesvol – moet je een soort irrationele obsessie hebben.

Deze zal van buitenaf voor veel mensen raar zijn.  Omdat je zo geboren bent of jouw persoonlijkheid is zo, zal jij het niet raar vinden. Er zal een punt komen in je leven, waar je succesvol zal zijn. Op dat moment zullen alle mensen waar je in contact mee komt even obsessief zijn en even competitief. Dit zal jou dan pushen om nog meer obsessief en nog meer competitief te worden. Dat is nu ook ongeveer de manier waarop wij onze samenleving hebben gebouwd. De wereld is gebouwd op de 3% van de mensen die zo obsessief waren. Zo obsessief dat wij bijvoorbeeld nu 100 jaar later zonder probleem een vlucht kunnen boeken naar de andere kant van de wereld. Terwijl men 100 jaar geleden amper van de grond kon geraken.

groeibrengtsuccesinvrouwenversieren

And so in the words of the philosopher B. Parker: “with great power , comes great responsibility.”

En om Iemand te quoten van dezelfde familie P. Parker: “It’s a gift and a curse.”

Het zou goed zijn om de disclaimer nog te zetten (en ik ga die meerdere keren doorheen mijn posts vermeldden). Net zoals Spiderman die zijn krachten voor goed gebruikte, is het best om alles wat je leert op een eerlijke en goede manier te gebruiken.

Vrouwen versieren tips, misbruik ze niet!

“LEAVE EVERY PERSON BETTER THAN WHEN YOU FIRST MET THEM.” – Style/Neil Strauss The Game/Het Spel

Het is één van de belangrijkste quotes. Niet omdat het cliché is, maar omdat wij als mannen de beste vrouwen versieren tips kunnen misbruiken. Het is zeer gemakkelijk om van het pad weg te gaan en heel veel meisjeslichamen te gebruiken en daarbij soms meisjesharten te breken. Die quote geeft de mensen in Game een soort van regel om te volgen. Zoals in de televisieserie Dexter waar Dexter als seriemoordenaar een code heeft om alleen mensen te vermoorden die hun straf ontlopen zijn.

Deze code beschermt Dexter op een bepaalde manier. Mensen zijn meer op zijn hand en zoeken niet zo hard naar degene die bijvoorbeeld een keiharde moordenaar heeft vermoord.

Net zo beschermt de code van Style jou als versierder. Vaak zonder dat jij het beseft. Het heeft te maken met integriteit en iets dieper. Dit zal automatisch voor meisjes veel aantrekkelijker zijn. Niet enkel zal het aantrekkelijker zijn, het zal ook voldoening voor jezelf geven. Het is allemaal een vicieuze cirkel. Ik geloof in: 

  • Goed doen
  • Zo positief mogelijk zijn tegenover andere mensen
  • Zo weinig mogelijk terugverwachten
  • Gewoon doen om te helpen

Hoe meer je uiteindelijk toch zal krijgen.  Uiteindelijk – als het er echt op aan komt – zal je namelijk altijd mensen hebben die jou uit de nood zullen helpen. Ik geef je graag nog een laatste tip over vrouwen versieren; download deze gratis app (hij heet SMS2Date). Het zal je helpen jezelf te ontwikkelen als een goede verleider.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *