Humor en vrouwen versieren

Een Onder De Radar Techniek Die Een Vrouw Verslaafd Maakt Aan Jouw Seksuele Avances En Haar Laat fantaseren Over Het Hebben Van Seks Met Jou! 

Naar mijn mening is humor de ALLERBELANGRIJKSTE vaardigheid, ongeacht je looks, leeftijd of de dikte van je portemonnee. Hoe ‘cool’ en mysterieus je ook bent, HUMOR is altijd goed. Vrouwen HOUDEN van mannen waar ze een plezierige tijd mee kunnen hebben.

“If you can make a woman laugh, you can make her do anything – Marilyn Monroe”

In dit artikel ga ik dieper in over waarom humor en plezier hebben zo GOED werkt bij vrouwen.

6 Redenen Waarom Plezier Hebben Zo Goed Werkt Bij Vrouwen

1. Plezier breekt barrières. Als een jongen te overdreven “cool” probeert te zijn, dan wordt haar natuurlijke AFWEERSYSTEEM geactiveerd. Ze weet direct wat er gaande is. Maar wanneer jullie het gewoon leuk met elkaar hebben, dan wordt ze als snel wat losser. Dit geeft JOU de kans om “onder haar radar” door te gaan.

Dit stelt je in staat om VEEL sneller seksueel getinte onderwerpen te introduceren tijdens jullie gesprekken. Het wordt makkelijk om naar seks te refereren. Het wordt makkelijk om te FLIRTEN en haar speelse te plagen. En dat allemaal door het hebben van… PLEZIER!

2. Plezier is een lustopwekker. (Serieus) Als je een plezierige tijd beleeft, dan vindt er een chemische reactie plaats in je hersenen waardoor je meer open staat voor SEKSUELE avances. Er gaan endorfines stromen. In principe raakt ze als het ware “VERSLAAFD” aan het goede gevoel en wil ze niet dat het stopt. Het natuurlijk instinct van onze hersenen zoekt vervolgens naar “seks” om dat plezierige gevoel te blijven voelen.

En omdat jij de persoon bent waar ze mee praat en een plezierige tijd met beleeft, begint ze te fantaseren hoe het zou zijn om met JOU seks te hebben.

3. Plezier geeft jou een kans/excuus om fysiek te worden. Laten we eerlijk zijn. Het is gewoon een stuk makkelijker om fysiek te worden met een vrouw als jullie samen een leuke tijd hebben en elkaar speels plagen.

4. Plezier is “emotioneel” en NIET “logisch.” Plezier is een emotioneel proces wat haar uit de buurt houdt van logisch/rationeel denken. We willen juist dat ze uit de buurt blijft van rationeel denken omdat dat een denkproces is waar haar bezwaren vandaan komen.

5. Plezier is de aard van flirten.  Elke vorm van op een leuke en speels plagen kun je zien als flirten. Jullie hebben precies in de gaten wat er gaande is (de sub communicatie), maar omdat het zo leuk en gezellig is, zal ze de muur die ze om haar heen heeft gebouwd laten zaken en staat ze meer open voor jouw AVANCES.

6. Plezier is de ultieme valuta. Het is DE reden waarom we uitgaan. Het is hoe we onze vrienden bepalen. Nogmaals, vrouwen willen in de buurt zijn van mannen waar ze een leuke tijd mee kunnen hebben. Dus, hoe meer plezier ze met jou zal beleven, hoe meer ze ervoor zal kiezen om bij JOU te zijn en niet bij al die andere jongen die vechten voor haar aandacht. Het enige wat je wel moet doen is seksuele spanning niet vernietigen door heel de tijd de clown te spelen. Voel je dat er seksuele spanning is…doorbreek die dan niet door een grapje te maken. Humor vernietigt dan juist de seksuele spanning tussen jullie!

Heb ik je overtuigd dat PLEZIER de sleutel is tot succes met vrouwen? Als dat zo is, dan heb ik iets dat mogelijk heel interessant voor je is.

Seks-God-Methode-3D-228x300

De Seksgod Methode

De Seksgod Methode is een programma dat je de geheime taal leert van seksuele communicatie. Je leert diverse technieken voor het creëren van leuke, en speelse gesprekken waardoor je haar geobsedeerd zal maken om met je te daten of om seks met je te hebben.

Je ontdekt dat alles wat je hebt geleerd over hoe je met vrouwen moet praten juist compleet tegenstrijdig is. Je ontdekt waarom normale en beleefde gesprekken met vrouwen, je weet wel de gesprekken om haar beter te leren kennen, juist DODELIJK zijn voor je seksleven!

Nu De Seksgod Methode 60 Dagen Risicovrij Uitproberen <— KLIK HIER

Over de auteur:

Mike Meijer is dating adviseur en schrijver van o.a. het Van Tekst Naar Seks programma en De Seksgod Methode.

Al meer dan 6 jaar geeft hij mannen advies over hoe ze  moeten flirten, vrouwen benaderen en het verbeteren van hun innergame en je sociale leven. Hij staat bekend om zijn vermogen om te verlegen mannen te helpen om betere gesprekken te voeren met vrouw

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *