Daygame of Nightgame, de voordelen en de nadelen?

Eerst en vooral wil ik zeggen dat de opdeling niet zo gemakkelijk is. Er zijn in night game meerdere onderverdelingen. Je hebt lounge game, club game, daygame voor clubs al die soorten games hebben hun eigen vrouwen versieren tips. De verschillen tussen die vrouwen versieren tips zijn heel gemakkelijk te verklaren. Elke persoon is verschillend en is opgegroeid in een andere omgeving. Er zijn mensen die voor Game meer naar clubs gingen en hun levensstijl daar rondom hebben gebaseerd. Dus wanneer ze Game ontdekken en vrouwen versieren tips gaan leren –  waar gaan ze dan automatisch eerst naar zoeken? Club game… Pas later wanneer ze vinden dat hun niveau voldoende is zullen ze de andere aspecten verkennen en beter worden daarin.

Hun paradepaardje zal nog altijd het originele zijn. Het is niet dat nightgame of daygame standaard meer vrouwen in je bed doen belanden. De reden is meer omdat ze bijvoorbeeld in clubgame en de bijbehorende vrouwen versieren tips veel meer tijd hebben gestoken. Een uitzondering is uiteraard wanneer ze opeens een ander aspect zoals Daygame leuker vinden of omgekeerd. Dan zullen ze meer tijd steken om die vrouwen versieren tips te leren. Nu dat was mijn korte schets vanuit sociologisch perspectief, waarom er verschillen tussen vrouwen versieren tips bestaan.

Ik zal eerst en vooral de meerderheidsopvatting definiëren om deze post duidelijker te maken. Zoals ik zei er zijn meerdere stromingen qua vrouwen versieren tips, maar dit zijn enkel de meerderheidsopvattingen:

Wat is daygame?  

Daygame: overdag op straat of in winkels ( in essentie eender waar. Waar je een normale conversatie kan onderhouden zonder storende factoren zoals luide muziek of andere kerels) meisjes aanspreken om ze te verleiden en te versieren.

Wat is Nightgame? 

Nightgame: De meeste mensen die aan dit denken, denken aan club game. Luide muziek, dansvloer -> praktisch onmogelijk om een meisje aan te spreken.

Waarom prefereer ik vrouwen versieren op straat bij daglicht?

Ik verkies daygame en ik zal uitleggen waarom, want het is een zeer subjectief gevoel.

Na een week intensief club gaming heb ik mijn beslissing genomen. Dit is natuurlijk weer zeer subjectief en zeker niet op iedereen toepasbaar.

Ik haat druk. Begrijp me niet verkeerd onder druk presteer ik misschien het best. Ik verleg mijn grenzen. Ik heb echter druk niet nodig om mijn grenzen te verleggen. Ik ben van nature een persoon die niet kan stilzitten. Als ik te lang stilzit zal ik vanzelf iets nieuws beginnen om mij bezig te houden.

Ik weet wat ik wil.

Dit gezegd voelt voor mij club game als zeer veel druk. Clubgame is zeker niet moeilijker. Als ik zeer eerlijk ben is club game zelfs gemakkelijker. Hetgeen dat het minder aantrekkelijk maakt voor mij is het volgende: Ik weet wat ik wil.

Voor de beginners die pas in Game komen en pas vrouwen versieren tips tot zich nemen is dit zeer belangrijk. Waarschijnlijk horen jullie het ook overal van pick up goeroes die zeggen WEET WAT JE WILT. 

Ik zal jullie een voorbeeld geven van wat ik wil. Na een jaar lang gamen en met vrouwen versieren tips bezig gaan weet ik voor het moment exact wat ik wil.(misschien zal dit veranderen, wie weet).  Na genoeg ervaring te hebben gehad weet ik dat ik een vaste relatie wil. Ik wil een vaste relatie met iemand die ongeveer dezelfde waarden en normen heeft als mij. Wat zijn die waarden en normen?

De lijst is gigantisch en ik ga die hier ook niet schrijven. Wat een belangrijke vraag is, hoe is die lijst zo gigantisch geworden? Elke keer als het uit was met iemand schreef ik in een document dingen op. Dit waren geen dingen die mij een beetje stoorden, want uiteindelijk heb zelfs ik dingen die andere mensen storen. Dus ervan uitgaan dat jijzelf perfect bent is arrogant. Nee dit waren de voor mij belangrijke dingen voor als ik met iemand voor de rest van mijn leven zou blijven. De dingen die ik mentaal niet aan zou kunnen. De dingen die mijn zelfvertrouwen zouden ondermijnen. De dingen die ik denk dat ik zou aankunnen. Toch als ik dieper doorgraaf waarvan ik eigenlijk besef dat ik die niet zou aankunnen.

Dus in het begin schreef ik in een document exact op hoe dat ik wou dat mijn perfecte vrouw er uit zag van binnen en van buiten. Dit is precies hoe dat je exact gaat weten wat je zoekt! Dit is precies wat jou ook gaat helpen om meisjes te qualifyen of kwalificeren. Met andere woorden vragen stellen en zien of ze wel bij jou past. Je hebt ook direct een doel in ogen en je weet tot wat je aangetrokken bent.

Later voegde ik aan dezelfde lijst dingen toe die het perfect meisje nooit zou mogen hebben. Dit is jouw filter! Dit maakt jou kieskeurig en hard to get. Niet omdat je doet alsof, maar omdat je weet dat je niet met iemand wil zijn die dat soort kenmerken vertoont.

Nu weet jij wat jij wilt?

Terug naar de topic van de post. Nu dat je weet wat je wil, zul je ook exact weten wat beter bij jou past. Je zult ook weten waarom je clubgame verkiest boven daygame of omgekeerd. Meisjes die uitgaan ‘s avonds naar clubs willen feesten, een boost in hun zelfvertrouwen krijgen en ze willen genieten. Geen van deze woorden schreeuwt “ik wil een vaste relatie.”

De vrouwen versieren tips van de meest succesvolle goeroes

De grootste en succesvolste pickup goeroes weten dit en dus hoe leren ze hun studenten clubgame aan? Door de tekens en vrouwen versieren tips aan te leren voor het meisje dat die avond een one night stand zoekt. Deze tekens zijn niet zo moeilijk om te zien. Eens je ze ziet zullen ze je ook heel de tijd opvallen. Dit is ook een reden waarom club game misschien goed kan zijn. Nergens zul je duidelijker en sneller lichaamstaal kunnen leren. Dit zal elke keer werken voor die studenten en heel soms zal dit tot een relatie uitdraaien. Dit is echter meer de uitzondering op de regel. Een vaste relatie uit een hook up vergt heel veel ervaring en timing om het meisje te overtuigen.

Straal uit wat je wilt!

Dus je moet zelf beslissen wat je wil en automatisch zal je een antwoord krijgen wat je verkiest. Het zal het antwoord zijn waar jij het meest succesvol in gaat zijn. Zoals ik in mijn vorige post zei; “als je doet wat je wil en je hebt een duidelijk doel voor ogen, dan zal je succes hebben.”

Terwijl als je iets anders wilt dan je uitstraalt dan zal Niks of heel weinig krijgen. Straal dus uit wat je wilt! Ook wel genoemd, intentie. Het is 1 van de beste vrouwen versieren tips die ik heb geleerd. In het boek Uitgaan van Jezelf heb ik hier zelf het meeste over geleerd. Het is best een dik boek over innergame en met enorm veel tips over vrouwen versieren.

 

Je kunt het voorwoord van dit boek met versiertips hier in ieder geval gratis lezen. Dat is ook niet zo veel. Kun je zelf kijken of het ook jou zou kunnen helpen.

The end

LinkDoc

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *