DAY Game problemen

In deze post ga ik schrijven over 5 daygame (op straat of in winkels bij klaarlichte dag vrouwen versieren) problemen die bijna bij iedereen te vinden zijn. Eens opgelost ben je niet meer te stoppen. Spijtig genoeg heeft iedereen wel is een paar van die 5 gehad en zal deze post je helpen om deze te identificeren en je Daygame naar het volgende niveau te krijgen. Lees a.u.b. eerst alles, want alles hangt samen. Je kan ze niet apart lezen en elk apart beoordelen. 

Daygame probleem nummer 1: Niet te lief zijn.

Teaardigeman

Niet iedereen moet jou leuk vinden, anders wordt je gefriendzoned.

Het grootste probleem dat ik zie bij kerels, is dat vrouwen versieren tips leren omdat ze te lief waren tegenover meisjes. Hierdoor geraakten ze altijd in de friendzone. Dan gaan ze tips over vrouwen versieren leren en beginnen ze beter te worden met vrouwen te versieren en allerlei vaardigheden te krijgen, waardoor ze uiteindelijk durven een vrouw aan te spreken op straat. MAAR dan gebeurt het dat die meisjes hun ook friendzonen of gewoon niet antwoorden op hun berichten, omdat ze die kerel niet interessant genoeg vonden.

Je kan nooit iedereen overtuigen dat je de liefste persoon op de wereld bent, als je dat wel doet zal het waarschijnlijk ten koste van jezelf gaan.

Ik kan jullie wel zeggen dat eens dat het je niet meer kan schelen, dat mensen dit zullen opmerken en veel positiever tegenover jou gaan staan. Mensen zullen vrienden willen worden met jou, zonder dat je iets moet doen.

Daygame probleem nummer 2: jezelf niet tonen.

Veel kerels beginnen te approachen en praten over alles behalve zichzelf. Waardoor het meisje uit de interactie stapt en geen idee heeft wie die persoon is. Ze weet dat hij truukjes kan doen of dansen, maar heeft geen idee of die persoon gevaarlijk is of juist heel lief. Het is heel belangrijk dat eens de interactie is begonnen, dat je jezelf in enkele verhalen toch kan tonen. Zodat ze kan bepalen wat voor persoonlijkheid je hebt. Zo weet ze dat je haar niet gaat vermoorden (of iets erg doen). Ze moet voldoende weten , dat als ze akkoord gaat om op date te gaan dat ze zich veilig zal voelen. Hoe doe je dit? Simpel, door haar te laten praten maar hier en daar is kort te onderbreken en een verhaaltje te vertellen over hoe je in ongeveer dezelfde situatie was en wat jij toen gedaan had. Eens verteld laat je haar terug verder vertellen.

Daygame probleem nummer 3: SMSEN erna.

Je hebt een perfecte interactie gehad en je hebt uiteindelijk haar nummer. Je wacht op haar smsen en enkele dagen later stuur je haar. Want je hebt ergens gehoord dat je minstens 3 dagen moet wachten , klopt dat?

Nee, bullshit. Wat er letterlijk gebeurt als je dat doet is dit:

Dag 1: Je spreekt haar aan en zij denkt: “yeey die kerel zal me direct smsen en we kunnen afpsreken.” Ze wacht voor die sms door soms is te kijken naar haar gsm, maar er komt nooit iets.

Dag 2: Ze twijfelt nog of je zal smsen, maar beslist dat ze gewoon opgeeft en iemand anders wel zal leren kennen.

Dag 3: Eindelijk sms je en zij krijgt die sms. Het eerste wat de vrouw zal denken is het volgende: “ ah hij speelt spelletjes met mij! Nou ik kan dat ook”

Dan garandeer ik jullie het volgende. Hoe goed jullie ook zijn, zelfs de beste dating coaches in de wereld kunnen niet op het niveau spelen, waar meisjes op spelen. Heel hun leven voeren ze interacties op die manier. Er is geen enkele kerel die die ervaring zal hebben, aangezien het niet 24/7 bij kerels is. Elk meisje is beter in Game als jullie. De enige manier dat je toch kan winnen is door geen spelletjes te spelen. Dat is qua datingcoach de beste tip die ik over vrouwen versieren kan geven.

Stuur haar gewoon direct een sms, laat haar speciaal voelen en pols hoe geïnteresseerd ze is in jou. Dus moet je 3 dagen wachten ? Nee , stuur gewoon direct een sms. Als de interactie perfect was, dan zal ze direct antwoorden en zullen de berichten heeeel lang zijn. Voor meer over vrouwen versieren via Whatsapp of SMS kun je de GRATIS SMS2DATE app downloaden.

Voor Iphone whatsapp versiertips

Voor Android whatsapp versiertips

sms2date banner1website

Daygame probleem nummer 4: Geen diepe connectie maken

Ze kent jou ondertussen al. Je plaagt haar, waardoor je ook niet te lief overkomt en je hebt haar aandacht wanneer je met haar smst. Waarom zijn de berichten nog kort? Of waarom antwoord ze niet?

Simpel , tijdens jouw interactie heb je geen diepe connectie gemaakt. Alles bleef oppervlakkig en voor haar is het een boodschap, dat jij een leuke kerel bent, maar dat ze geen tijd heeft voor jou. Omdat een mooi meisje heel veel leuke kerels heeft in haar leven! Hoe wordt je dan de uitzondering zodat ze toch zou willen uitgaan met jou?

Je creëert een diepe emotionele connectie met haar die uniek is. Dan zal ze denken : “ wow , dit is een unieke kerel. Ik wil hem eigenlijk niet kwijt of ik wil hem iets beter leren kennen om te zien of het iets kan worden tussen ons.”

Het is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Het verdient een post op zich, maar in een paar woorden geschetst doe je het als volgt: Wanneer je jezelf openstelt, zal ze zich ook openstellen. Als je authentiek en echt vanuit het hart praat zonder te liegen, zal ze dit ook doen. Hoe dieper je gaat, hoe dieper de connectie wordt!

Je moet dus niet alsof doen. Doe niet alsof je cooler bent dan andere kerels of meer dingen hebt dan andere kerels. Biedt haar geen spullen aan, geen enkel meisje wilt dit van een kerel. Het is leuk, maar het is niet de reden waarom ze zou willen zijn met jou.

Wees gewoon jouw echte zelf en zeg de waarheid. Dit is dus wat meisjes bedoelen met “wees jezelf”.

Daygame probleem nummer 5:  Overinvesteren!

Als we in percentages zouden rekenen, dan begint de interactie met 70% leiden langs jouw kant en 30% langs haar kant (aangezien ze geen idee heeft van wat er gebeurt). Het moment dat het goed gaat , moet je stilletjes aan de rollen omschakelen. Dit is dus de SHUT THE FUCK UP fase, waar zij 70% investeert in de interactie en jij maar 30% door jouw persoonlijkheid te schetsen.

Uiteindelijk kom je in de diepe connectie nadat er ATTRACTION is opgebouwd en daar is het terug 50%-50%.

Het grootste probleem dat kerels dus krijgen, is dat ze die percentages heeeeeeeeeeel fout doen. Ze beginnen met 70% en blijven daarbij, waardoor het meisje bijna niets zegt. Ze voelt dan ook duidelijk dat je haar wil en dat ze niet moet werken voor jou. Wat doen mensen als ze niet moet werken voor iets, gewoon loslaten en iets zoeken dat hun wel interesseert.

Dus hou je aan de percentages en SHUT THE FUCK UP

 

 

 

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *