DAY Game of vrouwen versieren overdag tips 2

Dit is het vervolg op de eerste post over Daygame regels. Ik zal dit inleiden door te zeggen dat de laatste regel van de vorige post ging over limiterende overtuigingen. Elke ECHTE vrouwenversierder of PUA of wat je het ook wilt noemen, kan je de gekste verhalen vertellen over wat er in daygame kan gebeuren. Ik garandeer je dat geen van die verhalen zelfs in de buurt komen van je huidige gedachten. Je huidige gedachten over hoe vrouwen op jou zullen reageren op straat zijn namelijk vaak meer angstige gedachten. Als je het kan fantaseren, dan kan het op straat gebeuren! Echt, je enige limiet bij daygame of overdag vrouwen versieren is je eigen fantasie.

Ik heb verhalen meegemaakt, waar het meisje na 5 minuten te ontmoeten met mij kuste op straat. Of een andere vrouw waar ik haar op 2 minuutjes tijd op straat had aangesproken (omdat ik snel ergens naartoe moest) en die avond nog afgesproken bij haar.

STOP met denken en doe het gewoon, je zal zien dat mijn verhalen nog heel conservatief zijn vergeleken met wat jij zal meemaken!

De laatste regels om af te sluiten:

Daygame tips nummer 11:

Er is geen AFWIJZING!

erbestaatgeenafwijzing

Afwijzing bestaat niet. Wanneer een meisje nee zegt dan wilt dit niet zeggen. Nee , jij bent een slechte persoon dus ik wil jou nooit leren kennen. Zij kent jou nog niet als persoon, dus zij zou die opmerking niet eens kunnen maken. Een Nee betekent gewoon dat dat meisje niet overtuigd is door jou dat ze jou kan leren kennen. Nu moet ik uiteraard oppassen! Als een meisje NEE zegt en een neutrale reden geeft zoals. Nee , ik heb een vriendje waar ik mee ga trouwen of NEE , ik vind jou niet zo knap. Dat is een Echte nee die neutraal is en dan moet je die gewoon bedanken en wegwandelen.

Niet elk meisje past bij jou ( ik ben zeker dat je geen lelijk meisje in bed wil krijgen). Net zoals niet elke kerel past bij dat meisje. Je moet haar gewoon bedanken dat ze eerlijk was en jouw tijd niet verspild heeft.

Nu dit concept klinkt heel mooi, maar in het echt doet het pijn dus ik zal jullie een verhaaltje vertellen dat het voor mij heeft verandert.

Verhaaltijd: Je hebt een opdracht gekregen van iemand die 1 miljoen euro waard is. Het enige dat je moet doen is een kamer binnenwandelen met 10 meisjes die elk een envelop hebben. Jouw opdracht is om zo snel mogelijk het gouden ticket in één van die enveloppen te vinden en terug te brengen. Wat is de beste en snelste manier om dit te doen als je ongeveer 2 minuten hebt voor deze opdracht?

 

Nagedacht?

 

Goed, het antwoord is het volgende:

Je gaat gewoon naar een meisje en je vraagt haar: “heb je het gouden ticket?”

Als ze dan een NEE zegt, voel je je dan opeens minderwaardig als persoon? Vond ze jou te lelijk waardoor ze je het ticket niet wou geven? Voelde je alsof je met meer Game dat gouden ticket toch kon krijgen?

NEE, wanneer ze nee zegt betekent het dat ze gewoon het gouden ticket niet heeft, dus je gaat naar de volgende tot je die persoon vindt die het wel heeft.

DUS, als een meisje niet geïnteresseerd is en NEE zegt dan bedank je die gewoon en ga je naar de volgende die WEL geïnteresseerd is!

Daygame tip nummer 12:

NUL SECONDEN REGEL!

Waarschijnlijk kennen velen onder jullie de 3 seconden regel van mystery method. Alles is bullshit, ja het helpt voor beginners om initieel erin te springen. Maar al die regels en zelf daygame regels die ik hier schrijf zijn mee RICHTLIJNEN. Je kan ze allemaal breken en nog altijd het meisje krijgen. Deze richtlijnen helpen gewoon. Net zoals de 3 seconden regel, dit bestaat niet er is gewoon het moment dat je een meisje ziet passeren dat TOTAAL jouw type is en je moet NIET DENKEN. Begin gewoon te lopen en spreek haar aan. Wacht niet 3 seconden , wacht 0 seconden en GA GEWOON.

 

Daygame tip nummer 13:

ALTIJD RENNEN!

Er is een reden achter 1) Je gaat niet nadenken over wat je gaat zeggen, aangezien je moet  lopen; 2) Het komt spontanter over ; 3) Je toont dat je moeite doet om dit meisje te krijgen, ipv casual ernaartoe wandelen en haar aanspreken alsof ze niet speciaal genoeg is. Elk meisje houdt van het gevoel dat je haar uitgekozen hebt en moeite voor haar doet. Ze voelt zich specialer daardoor en ze gelooft je dan ook meer dat je haar hebt uitgekozen tussen alle andere meisjes.

Regel nummer 14:

SPREEK ENKEL DE AANTREKKELIJKE MEISJES AAN 

Zeer belangrijke regel. Je krijgt kerels die daygame leren en opeens approach machines worden. Honderden approaches per dag en geen enkel nummer. Gewoon om bij te leren? Dit is niet de bedoeling, de bedoeling is dat je of sex krijgt of een vriendin krijgt, aan de hand van wat je ECHT wil met dit meisje. Als je approcht om gewoon een meisje aan te spreken en te oefenen op haar, dan ga je niet ver komen. Alle interessante dingen om bij te leren gebeuren na de approach niet tijdens de approach. De approach is gemakkelijk, dus spreek niet gewoon ad random mensen aan. Spreek enkel de meisjes aan die je echt aantrekkelijk vindt en waar je echt mee iets zou willen doen! De sfeer van jouw gesprekken zal zo hard veranderen. Je succes rate gaat ook omhoog gaan hiermee!

lekkershoppenmeteenvrouw

Daygame tip  nummer 15:  

Overdag vrouwen versieren doe je overal

Ga niet gewoon naar buiten om te DAYGAMEN: Daygame overal. Als je een afspraak hebt of je moet ergens zijn, vertrek dan een half uur vroeger en daygame op de weg. Dit geeft jou die spontane vibe en zal je veel kunnen helpen om te blijven volharden met daygamen. Heel veel mensen stoppen na een tijd, omdat ze gewoon niet genoeg tijd hebben? Maar je hebt altijd 10 minuten de tijd om voor een meeting even te wandelen. Ga in de winkel als je eten moet kopen daygamen, want dan heb toch tien à dertig minuten de tijd. Daygame moet een deel van jouw leven worden, zodat je er geen tijd voor moet maken.

Ik hoop dat deze tips iets kunnen doen voor jullie Daygame of vrouwen versieren overdag. Volg ze als richtlijnen en  stuur me jullie resultaten door als je beter wordt!

 

 

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *