Vrouwen versieren tips, de eerste stap en het verschil tussen Naturals en artificial pick up artists

Vrouwen versieren tips, de eerste stap

Voor de mensen die mijn eerste post hebben gelezen over vrouwen versieren tips. Dit is het vervolg daarop.

 

Het boek the GAME of het Spel by Neil Strauss

BoekhetspelNeilstrauss

“The Game”of het Spel – door Neil Strauss geschreven is het boek dat meneer Neil Strauss nr. 1 Pick up artist (PUA) in de wereld heeft gemaakt. In het kort Neil Strauss was een nerdachtige journalist die geen kaas gegeten had van vrouwen versieren. Hij nam een workshop bij Mystery (Erik von Markovik) en met behulp van zijn tips over vrouwen versieren werd hij een meesterversierder onder de naam Style. Zijn ontwikkeling en alle avonturen die hij beleeft beschrijft hij in het boek “The Game” of “Het Spel”. Neil Strauss had de naam Style, en je zult merken dat veel mannen in de pick up aliassen hebben. Het zijn een soort artiestennamen. Neil Strauss heeft zelf zijn alter ego Style inmiddels ten grave gedragen, vlak voordat hij is getrouwd. Hieronder vind je een foto van mijn uitnodiging.

deuitnodigingvoordebegrafenisvanStyle

Verder zijn er ook veel mannen die de buitenwereld niet willen laten weten dat ze doelbewust bezig zijn om vrouwen te versieren. Soms gaat het zelfs erg ver. Ik grap ook wel eens, ze zijn bang om de wereld te laten weten dat ze heteroseksueel zijn.

Geen toverformule

Enfin Style of Neil Strauss heeft  met dit boek het leven heeft veranderd van miljoenen mensen. Het boek gaan uit van een veel voorkomend – van schlemiel tot held plot. Er komen ook nog wat supersterren in voor als Britney Spears (waar Neil zelfs het telefoonnummer van scoort) en Tom Cruise.  Daarnaast komt er in het boek natuurlijk veel liefde en seks voor. Veel mensen vinden Neil Strauss ook een zeer prettig leesbare schrijfstijl hebben. Dat is natuurlijk deel van het succes van het boek Het Spel of the Game.  Het is zelfs bijna vanzelfsprekend dat het boek met al die aspecten zo een absolute bestseller werd. Het boek geeft heel veel mannen de hoop dat er echt iets valt te doen aan hun situatie zonder liefde, warmte en ook seks. Mannen hebben altijd veel gedaan om makkelijker toegang te hebben tot seks. Nu was er opeens een boek dat die belofte gaf. De belofte is waar. Je krijgt makkelijker toegang tot seks –mits jij je daarvoor inzet. Kijk goed voetballen doe je ook niet binnen 1 dag. Het is geen toverformule. Gelukkig is vrouwen versieren wel makkelijker dan voetballen. Dat komt omdat vrouwen graag versierd willen worden.

Een plan en voorbereiding bij vrouwen versieren?

Daarbij vertelde het boek ook nog eens over een manier van vrouwen versieren die mannen zelf makkelijker kunnen begrijpen. Iets met planning en voorbereiding, en min of meer op een rationele manier. Later komen veel mannen er achter dat het niet alleen maar trucjes en tips over vrouwen versieren zijn. Er komt nog veel meer bij kijken. Iets wat Neil Strauss aan het einde van het boek ook begint te onderkennen. Begrijp ook dat Neil Strauss, toen de allerbeste coaches had en gewoon 1,5 jaar vrij had genomen om hier goed in te worden. Hij verdiende toch min of meer zijn geld met het schrijven van het boek. Hij had ook aardig wat gespaard met de goede verkoop van eerdere boeken.

Relatie- of Datingproblemen, lees het boek!

Ondanks dat kan ik het boek aanraden voor iemand die met relatie – en/of datingproblemen zit. Het is wel meer een leuk boek met een leuk verhaal. Je moet het niet als een compleet eerste leerboek zien. Daarvoor kun je bijvoorbeeld het basis Nederlandse boek over vrouwen versieren nemen, namelijk Zelfvertrouwen met Vrouwen van de Dating Doctors.

Nederlands boek over vrouwen versieren

 

Het Spel of the Game is meer een boek wat je kennis laten maken met iets waar je eerst nog niet het bestaan van wist. Let wel nog steeds is “the seduction community” zeer underground.  Alleen al zeggen dat je een PUA bent heeft een zeer negatieve bijklank. Daarom ook dat je meerdere datingcoaches hebt die afstand nemen van die term. In essentie zijn ze PUA’s, maar als je hen vergelijkt met wat de echte zo gezegde PUA’s doen dan ga je een duidelijk verschil zien.

Het boek Het Spel/The Game beschrijft wel exact wat we doen en waarom wij pick up artists of versierkunstenaars het doen. Het beschrijft het hele verhaal zonder dat mensen ons raar zouden bekijken. Daarbij raad ik echt iedereen aan die ooit aan iemand beschrijft (vooral aan meisjes) wat een PUA  is , dat die het doet zoals Neil Strauss het doet in het boek. Wij doen dit voor onszelf. Wij doen dit om onszelf beter te maken. Wij doet dit vooral om het meisje beter te kunnen behandelen.

Mijn ervaring met Het Spel/THE GAME

Ik begon het boek te lezen wanneer ik thuis in mijn bed lag en niks anders te doen had. Ik was voor 5 dagen vastgesloten in mijn kamer. Ik kon niet eten en mij amper concentreren. Tv shows kijken ging net nog. Eens dat die gedaan waren, was er spijtig genoeg niet veel meer om te doen. Toen kwam ik uiteindelijk op een interview waar iemand sprak over hoe dat hij goed was geworden met meisjes versieren. Hij begon door een boek te lezen “The Game”.

Nu is het belangrijk om te beseffen wat dat interview met me deed. Zo niet, lees dan nog een keer mijn eerste post hebben. Drie maanden lang leefde ik in het besef dat ik mij er gewoon bij moet neerleggen. Drie manden lang leefde ik het in het besef dat het nooit ging lukken voor mij. Je hebt het of je hebt het niet. Opeens uit het niets kwam er een aanwijzing naar een soort toverboek en een toverwereld. Een boek en een wereld waarin het mogelijk was om dit aspect van je leven te verbeteren. Net zoals je studies en business kon verbeteren. Uiteraard nog geen uur later had ik het boek in mijn handen (of toch virtueel want het was in E-book vorm). Ik begon met de eerste pagina en ik denk niet dat ik stopte tot 4 uur ’s morgens. Spijtig genoeg was ik toen op de helft. Ik was zo moe. Ik wilde wel doorlezen alleen ik dacht niet dat het gezond kon zijn. De volgende dag begon ik er weer aan (ik had amper geslapen). Zo had ik heel de dag gelezen en ik was klaar met het boek.

Elke dag bekijk ik dat boek en bedank ik Neil Strauss. Want dat was de dag dat ik na  jarenlang niet lezen terug verliefd was geworden op boeken lezen . Sindsdien heb ik in 1 jaar meer als 50 boeken verslonden. Het boek zelf heeft niet zoveel content. Uiteraard voor een beginner lijkt het alsof elke zin dat je leest de sleutel is. Nu besef ik uiteraard dat dit niet zo is. Het boek is ook zeer interessant geschreven in een zeer speciale manier. Ik heb het boek zelf 3 keer gelezen. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat elke keer dat ze het lezen het hen iets anders leert.

De eerste keer dat ik het las opende het een wereld voor mij. De tweede keer dat ik het las begon ik mij te vergelijken met hoe Neil als Pua was. Nu de derde keer dat ik het lees bekijk ik de manier waarop hij coacht en vrouwen versieren tips aan leerlingen geeft. Daarbij heb ik interesse in de manier waarop hij zijn innergame (jezelf verbeteren in de wijze hoe je over jezelf denkt) had aangepakt.

Het verschil tussen Naturals en Artificials

Nadat ik het de eerste keer had gelezen had ik opeens beseft dat er een wereld bestaat die mensen zoals mij hoop kan geven. Een wereld waarin normale kerels zonder veel geld of looks gewoon een soort patroon zochten in de psychologie van vrouwen. Deze kerels bestudeerden Naturals. Naturals zijn mannen die min of meer vanwege vroege ervaringen en veelvuldige blootstellingen aan mooie vrouwen heel goed zijn met vrouwen. De pick up artists bestudeerder naturals zeer analytisch. Met behulp van die analystische geest konden ze stap voor stap alles beschrijven tot in de diepste details. Iets wat naturals meestal niets of nauwelijks kunnen doen. Ze weten niet precies wat ze doen. Zo zijn ze gewoon.

Vrouwen versieren valt te leren

Hiermee werden Artificials gecreëerd. Artificials zijn mensen die Game of vrouwen versieren hebben geleerd. Het verschil was heel lang een mysterie voor mij. Na lang experimenteren besefte ik het verschil tussen Naturals en Artificials. Naturals zijn goed, maar niet consistent. Zij zullen misschien een paar mooie meisjes gekregen hebben in hun leven. Dit gebeurt bij naturals alleen niet elke nacht.  Als dit bij naturals we; gebeurde waren zij in een ander aspect niet zo goed. Meestal omdat die Naturals dan gespecialiseerd zijn in een specifieke “niche” van Game of vrouwen versieren. Bijvoorbeeld ze kunnen heel goed vrouwen versieren die ze via-via kennen. Echter op straat weten ze zich nauwelijks raad. Daarnaast kun je naturals dus herkennen aan dat ze meestal absoluut geen idee hebben wat ze precies doen. Als voorbeeld, leg jij maar eens uit aan iemand hoe jij je armen over elkaar doet. Dat lukt nog wel, alleen waarom doe je het zo en niet zo. Je zult merken dat iemand anders zijn armen op een heel andere manier over elkaar doet. Dan krijg je het antwoord, ik doe het gewoon zo, zo ben ik het gewend.

Artificials aan de andere kant hebben er dan een hele uitleg bij. Het zijn kerels die geen game hadden en in Game komen met één gedachte : “Ik moet leren hoe de Naturals dit doen”. En wat er dan gebeurt is dat deze Artificials, de Naturals in detail beginnen te bekijken en proberen te omschrijven hoe en wat ze doen. Hieruit leren ze dan wat wel en niet werkt en ook waarom. Met andere woorden Artificials zullen in het begin slechter zijn als Game, maar met elke groep vrouwen of set die ze benaderen of approachen worden ze beter. Met elke nieuwe ervaring dat ze meemaken leren ze bij. Tot het punt komt dat ze beter worden dan de Natural of in ieder geval meer consistent een resultaat krijgen. Zij kunnen ook in plaats van gefrustreerd te zijn na een mislukking, zich direct herpakken en zien waar ze fout gingen. Naturals spijtig genoeg weten dat ze het kunnen, maar weten niet juist wat ze doen. Waardoor ze ook niks kunnen doen wanneer het mislukt, behalve gefrustreerd zijn. Ze kunnen ook niemand echt tips over vrouwen versieren geven. Ze weten namelijk zelf niet wat ze doen.

Blij dat ik geen natural ben

Dus ergens ben ik blij dat ik nooit een Natural was. Omdat als je een Artificial tegenover een Natural zet, dan gaat de Artificial op termijn altijd winnen. Uit mijn ervaring gaat dit keer op keer gebeuren, omdat de Artificial met elke set enkel groeit, terwijl de Natural enkel gefrustreerder gaat geraken omdat hij nu eens niet de beste is. Het als trainen voor de marathon. Een goed talent voor hardlopen zal je in het begin eruit lopen. Alleen als jij elke dag train en het goede talent niet of minder dan word jij op termijn gewoon beter. Jij loopt die marathon uit, en het talent geeft het op.

Ook vanuit mijn ervaring (en dit kan volledig fout zijn) heb ik gemerkt dat Naturals hun impulsen en emoties niet echt kunnen controleren. Naturals worden ook sneller boos worden als iets niet volgens hun wensen gaat. Of als een meisje niet reageert zoals andere meisjes daarvoor. Terwijl een Artificial zichzelf kan aanpassen of kalibreren aan elk meisje.

Kan jij wat met mijn vrouwen versieren tips?

In de volgende post zal ik meer over mijn geschiedenis spreken. De bedoeling is om de concepten over vrouwen versieren en dating in mijn hoofd met elke post ongeveer te beschrijven. Zo kan jij en andere mensen mijn vrouwen versieren tips gaan volgen. Mijn hoop is dat je met elke post meer beseft dat jij ook hetzelfde kan doen als Neil Strauss, ik en zoveel mannen voor jou.

Jij kan ook het leven leiden (ja, met korte ei) wat jezelf wilt. Je zult er wel wat voor moeten doen.

Ik hang dan wel een grote wortel voor je (meer vrouwen daten en versieren dan je zelf kan bijhouden), alleen die wortel lijkt ongrijpbaar. Het lijkt je te pesten, en het lijkt in het begin alsof het nooit gaat lukken.

Toch zul je met gestaag doorzetten alles kunnen bereiken wat jij wilt in alle gebieden van het leven. In dit blog vol met tips over vrouwen versieren zal ik mijn ervaringen delen. Ik hoop dat het je gaat helpen bij wat jij wilt bereiken. Ik heb veel goede tips gekregen van veel goede datingcoaches. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Het is ook belangrijk om als je iets wilt bereiken een goede mentor te hebben.

Het zou me zeer plezieren als ik via dit blog over vrouwen versieren en dating een beetje jouw mentor mag zijn. Heb je vragen over mijn vrouwen versieren tips,  aarzel niet en stel ze me. Ik ben aardig en reageer altijd!

 

 

 

LINKDOC

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *