DAY Game of vrouwen versieren overdag tips

In deze post ga ik schrijven over de regels van Daygame. Pas deze toe en je succes rate met vrouwen versieren overdag zal gegarandeerd stijgen. Dit is keer op keer getest geweest en niet enkel door mij. Dit is de enige reden dat ik woorden durf te schrijven zoals gegarandeerd. Ik heb dit ook keer op keer gezien, niet enkel bij mij maar ook bij anderen die begonnen en nul ervaring hadden.

Daygame Tip nummer 1:

Spreek iedere dag minstens 1 vrouw aan

Spreek iedere dag minstens 1 vrouw aan en je leven zal binnen 3 weken veranderen! Niet enkel in het relatie deel van jouw leven, maar ook met vrienden en familie en VOORAL Business. Heb je een job interview dan raad ik jou aan om te gaan Daygamen. Ik doe het een uur voor ik begin (liefst twee uur als ik tijd heb). Zo zijn de zenuwen weg en voel ik me echt goed wanneer ik op mijn interview kom.

Daygame Tip nummer 2:

OOGCONTACT!!

Veel kerels spreken eindelijk dat meisje aan, maar het oogcontact is verschrikkelijk of het is er gewoon niet. Hoe denk je dat het meisje zal denken over jou? Wanneer je iemand aanspreekt op straat, dan toon je dat je zogezegd meer zelfvertrouwen hebt dan 99% van de mannen die nu rondwandelen. Als je dan haar niet eens in de ogen kan aankijken, dan zal ze begrijpen dat je eigenlijk toch maar een pussy bent zonder zelfvertrouwen. Die boodschap is niet hetgeen dat we willen overbrengen.

Daygame tip nummer 3:

Stop met saaie vragen stellen

Stop met saaie vragen te stellen, die nergens naartoe leiden!! Waar woon je? Wat doe je? Wat heb je gekocht????

Dit zijn vragen die je niet wilt weten!(als je eerlijk bent met jezelf)  Waarom maakt het je uit wat ze heeft gekocht? Als je haar aanspreekt om te slapen met haar of je wilt een date, waarom zou je haar in hemelsnaam vragen wat ze heeft gekocht?

Je moet haar juist vragen stellen om te zien of ze wel PAST bij jou? Tenzij dat je echt met iedereen wil slapen, maar dan nog zou je lieft willen slapen met een cool meisje dan iemand die irritant is! Dus vraag haar vragen, waardoor je weet dat ze PAST bij jou. Als je geinteresseerd bent in sport , vraag haar of zij sport? Als je geregeld danst , vraag haar of zij dat doet! Als je muziek speelt of luistert, vraag haar dan of ze dat ook doet!?

Van daaruit ga je ook geen AWKWARD SILENCES hebben. Je gaat altijd over iets kunnen praten. Je moet niet per se over de laatste mode in schoenen praten, als het je geen reet kan interesseren. WEES AUTHENTIEK NIET SAAI!

vrouwenversierenopstraat

Daygame tip 4

WEES AUTHENTIEK: 

Wees direct en zeg wat je denkt!

Daygame tip 5:

Weet wat je wilt en straal het uit

Duidelijke bedoeling hebben: Je moet weten wat je wil en je moet het kunnen uitstralen. Wanneer je haar in de ogen kijkt moet ze weten wat je wil hebben van haar. Wil je sex , straal dat uit. Wil je een vaste relatie, straal dat uit. Maar niet enkel uitstralen, zeg het ook want anders zal het meisje jou niet kunnen volgen en dan zullen jullie beiden gefrustreerd zijn. MAAR HET IS JOUW FOUT, omdat je geen duidelijke bedoelingen had. Je wist niet wat je wou en je haat het meisje omdat ze jou niet begreep.

Daygame tip 6

Wees in het Moment AANWEZIG!

Veel kerels spreken meisjes aan en denken: “oh nee ze vindt mij lelijk” of ze denken aan hun rekeningen die ze moeten betalen of een afspraak dat ze later hebben. ZE DENKEN NIET OVER WAT ER IN HET MOMENT “NU” GEBEURT. Een vrouw kan dit heel hard aanvoelen en ze zal zich hierdoor niet speciaal voelen. Als je de vrouw van je dromen zou aanspreken , zou je alles merken aan haar. Hoe ze wandelt , hoe haar ogen bewegen, hoe haar lippen bewegen, enzovoort… Wees dus AANWEZIG IN HET MOMENT.

Daygame tip 7:

Weet waar je je bevindt

Je moet weten waar je dit meisje naartoe kan nemen op instant date. Je moet de stad een beetje kennen, voor je meisjes aanspreekt. Anders kom je op het punt waar je haar wil uitnodigen en dan zal ze vragen “okay naar waar wil je naartoe?” en dan sta je daar “uuuuhm, eigenlijk heb ik geen idee” en dan is alles waar je voor gewerkt hebt gewoon in één oogopslag verpest.

Daygame tip 8

Blijf doorbijten!!

Ik ken verhalen waar kerels, meisjes 5 keer hebben heropend (dus nogmaals aangesproken omdat ze wegwandelde met een glimlach en niet een duidelijke nee heeft gezegd!) en daarna toch nog een date gekregen voor de volgende dag. Ikzelf heb verhalen, waar ik een meisje heb leren kennen en 2 maanden later had ik pas een date met haar. Ergens in het midden wou ik het al opgeven, maar ik bleef doorbijten. BLIJF DOORBIJTEN! Je weet nooit wat je hebt opgegeven…

Daygame tip 9:

Niet te fysiek zijn!

Hierin verschilt DAYGAME heel hard van nightgame. Tijdens Daygame is het meisje niet voorbereid + het feit dat je haar kan aanspreken op straat toont al genoeg zelfvertrouwen langs jouw kant. Fysiek worden moet niet op straat en kan zelfs tegenwerken, doordat je een dansend aapje wordt voor haard. Ze kan dit leuk vinden in het moment, maar erna gaat ze eraan terugdenken. Waarschijnlijk weet ze nu niets van jouw persoonlijkheid. Vrouwen denken nu dat er niets dieper in zit. Dit is de reden dat heel veel nummers “leeg” zijn. Ze zullen nooit meer antwoorden.

limiterendeovertuigingenbestaanniet

Daygamer tip 10:

FUCK LIMITERENDE OVERTUIGINGEN!

Hoeveel kerels dat ik niet ken , die constant dingen zeggen zoals. Dat meisje zal je een klap verkopen als je die aanspreekt op straat, of ze zal jou uitschelden of ze zal dit denken of dat doen??? Wat maakt dat uit? Tenzij dat het echt gebeurd is bij jou moet je stoppen met zo te denken. Je verzint gewoon excuusjes, waardoor je nooit vrouwen zal krijgen.

Nou hoop dat je wat met deze tips voor daygame of vrouwen versieren overdag kan. Veel plezier toegewenst!

Check ook ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwen als je hier meer over wil weten.

 

 

DR. Afc Link -2b43x

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *