Night game, tips over vrouwen versieren in clubs

Hierbij een korte samenvatting over hoe dat ik night game doe. Ik zal eerst beginnen door te zeggen dat night game en vrouwen versieren in clubs niet mijn stijl is. Natuurlijk is dat geen excuus.

Ik zeg altijd als het niet jouw ding is, dan moet je het eerst uitproberen. Eens dat je comfortabel bent en het goed kan. Dan zal je kunnen zeggen dat het niets voor jou is.

De mensen die mijn post’s lezen zullen zich herinneren dat ik met indirect ben begonnen in clubs. Ik dacht vroeger dat dat de enige manier was om vrouwen te versieren of te ontmoeten.

Hoe ben ik goed geworden in Night Game?

Mijn samenvatting nu gaat over hoe ik goed ben geworden in night game en wat ik nu standaard doe.

Na een tijd in game en mij volop geconcentreerd te hebben op Direct daygame was ik op een punt gekomen waar ik dacht : “Hmm ik ben goed in Daygame geworden, maar in night game heb ik tot nu toe enkel mijn indirecte methode gedaan.” -Ik vond het eerlijk gezegd irritant om routines uit te voeren in een club. Dus ik besloot om night game terug op te pakken. Nightgame was voor mij ondertussen al een half jaar geleden. Wat volgde was een serie van bootcamps die ik met mijzelf deed. Ik ging alleen uit of met meisjes. Ondertussen was ik namelijk al in social proof game geraakt. Dit is wanneer je vriendengroepen maakt, die enkel bestaan uit meisjes. Zo ben je altijd omringd door meisjes waar je ook gaat. Dit was een periode waar ik elke dag uitging. Ik had gemerkt dat er twee manieren zijn om meisjes te krijgen in clubs. Ik deed niets indirect. Het was letterlijk direct game in een club (wat volgens de PUA community niet mag).

Vrouwen zijn in te delen in 3 categorieën

De twee manieren waren simpel: 1)  Je spot het meisje dat je “klaar” is om naar huis genomen te worden. Je opent haar met dingen zoals de “apocalypse opener (check mijn vorige post). THAT’S IT.

2) Je gaat uit met het doel om te genieten van de muziek en NIET om vrouwen of meisjes te versieren of te verleiden.

Punt 2 is héééél belangrijk. Sommige meisjes of zelfs kerels gaan uit met de bedoeling om te genieten met hun vrienden en even los te komen van een moeilijke week. Ze komen niet met de bedoeling om met iemand te slapen. Als je die meisjes dan gaat versieren gaat het zomaar niet lukken. Dit zijn de avonden die de zogenaamde pick up artists , slechte avonden noemen. Wanneer ik merk dat ik een slechte avond heb, verander ik direct van stijl. Ik wil geen meisjes meer versieren. Ik probeer gewoon te genieten van de muziek en als een gek te dansen. Ik zou hiervoor zeker danslessen aanraden (zoals house of hip hop). Dit wil ook zeggen dat ik enkel naar clubs ga, waar mijn soort muziek draait! Als ik niet geniet van de muziek, kan ik ook niet dansen op de muziek.

Nu komt het volgende belangrijke punt. Eens ik geniet en als een gek dans, gebeurt er iets fenomenaal. Meisjes beginnen jou op te merken en beginnen mee te dansen! Van daaruit is het gemakkelijk. Je kwalificeert ze (je kijkt of ze wel bij jou past en of ze wel cool genoeg is). Daarna fiks je een date of je neemt haar die avond mee naar huis.

Vrouwen zijn in te delen in 3 categorieën

Punt 1 heeft uiteraard meer uitleg nodig. Om dit concept goed te kunnen uitleggen moeten jullie beseffen dat het mogelijk is om elke vrouw in te delen in 3 categorieën. 1) Zij is niet geinteresseerd en wilt vrienden blijven met jou ; 2) Zij is enkel geïnteresseerd om seks te hebben met jou in andere woorden Down To Fuck (DTF) / iemand; 3) Zij zoekt een vriendje.

Realistisch gezien gaat bijna geen enkel vrouw naar een club om haar toekomstige vriendje te vinden. Uiteraard bestaan er uitzonderingen. Dus er is een grote kans dat als je een vrouw aanspreekt in de club en je wilt haar jouw vriendin maken. Dan moet je die zogezegd converteren (dit is duidelijk maken dat je Boyfriend materiaal bent). Als je wilt weten hoe je dit moet doen kan je me gewoon iets sturen. :”)

2typesvrouwen

Tips voor categorie 1 vrouw

Dit brengt ons tot het volgende: De meisjes die je gaat vinden in de club zullen waarschijnlijk van categorie 1 of 2 zijn. Categorie 1 is simpel samen te vatten. Of ze heeft een vriendje of ze is gewoon niet in de juiste mindset om met iemand die avond te slapen, omdat ze enkel wou genieten met haar vriendinnen. Daarom dat je die vrouwen enkel via punt 2 zou kunnen krijgen.

Tips voor categorie 2 vrouw

Om de vrouwen van categorie 2 te krijgen begint het wel opeens interessant te worden. Hoe herken je ze? Simpel, dit zijn de vrouwen die in een groep met vriendinnen staan , maar iets losser gekleed zijn dan de rest. Dit MOET in samenhang gelezen worden met alle andere factoren, dus je kijkt naar haar vriendinnen hoe die zich gedragen en hoe die zich kleden. Ook moet je kijken naar de context van de club, bijvoorbeeld kleden alle mensen zich iets losser in de club?

Haar gedrag is eigenlijk de determinerende factor: ze staat in de groep, maar niet echt in de cirkel (net iets buiten). Ze doet alsof ze haar drankje drinkt , maar kijkt eigenlijk rond naar potentiële kerels die ze zou willen krijgen,…

Er zijn heel veel tekens als jullie meer informatie willen , weer stuur me een bericht :”), want ik kan niet alles samenvatten.

Belangrijkste tip bij Down To Fuck Vrouwen in de club

De belangrijkste tip als je deze vrouwen aanspreekt is het volgende. Je hebt letterlijk 5 minuten!!!! Heb je ooit is een vrouw aangesproken in een club en de eerste 5 minuten gaan heerlijk en opeens heeft ze geen interesse en ze gaat weg van jou? Dat was die vrouw! Je hebt 5 minuten om haar mee naar huis te krijgen. Ze wilt jou niet leren kennen. Jullie moeten zelfs jullie namen niet uitwisselen. Ze wil gewoon seks hebben. Als je het verpest door eerst een connectie te maken van een uur lang, dan zal dit gewoon niet lukken. Je moet haar zo snel mogelijk naar huis gewoon nemen “ aka the apocalypse opener”. 

Nu ik hoop dat je nu wat meer weet over nightgame of te wel vrouwen versieren in clubs. 

Wil je meer lezen over vrouwen versieren in clubs, bestel dan het boek Uitgaan van Jezelf!

coveruitgaanvanjezelf

DR. Afc Link

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *