Night game field report, vrouwen versieren tijdens uitgaan.

Ik ga in deze post kort een voorbeeld proberen te schetsen, aangezien ik in deze post over vrouwen versieren tijdens night game schreef. Dit is een field report (lees post 21-24), dus ik ga een echt voorbeeld geven dat ik heb meegemaakt.

Locatie: Eerst Bar dan Club (ja heel luide muziek, amper praten)

We zijn ondertussen al een half jaar verder in game. Ik heb one night stands en Same night lays gedaan. Intussen heb beseft dat het niets voor mij is. Ik ben overgeschakeld van indirect (dat mij heel hard had verpest als ik eerlijk ben) naar direct game. Indirect had mijn geloof over vrouwen zo hard verpest, dat ik had besloten dat ik ging stoppen met game. Het was dankzij een video van SmoothDoc op Youtube dat ik opeens besefte dat ik Direct mocht zijn en meisjes mij niet zouden uitschelden. Ik heb toen ook zijn boek met versiertips over vrouwen versieren in clubs gelezen, Uitgaan van Jezelf. Het was ook zeer belangrijk omdat ik opeens besefte dat ik niet meer naar clubs moest gaan. Het was niet een natuurlijke habitat voor een introverte gamer zoals ik. Vandaar dat ik indirect had opgegeven omdat ik gewoon geen zin meer had om naar clubs uit te gaan. Ik had mijn sport, studies en werk waar ik me op moest concentreren. Maaaar toen zag ik die video en een wereld ging open voor mij. Eigenlijk net weer net zoals ik toen ik voor de eerste de keer het boek The game van Neil Strauss had gelezen. Ik kreeg weer hoop.

hoopinvrouwen

Anyways ik had direct mooi opgenomen en het werkte zeer goed voor mij. Mijn theorie is dat elke persoon anders is. Een goeie datingcoach zal herkennen welke stijl bij hem het best past. Aangezien ik al mensen kon lezen (ik studeerde al 5 jaar lang lichaamstaal) wist ik van mezelf dat ik dominant was. Voor dominante mensen is direct het meest congruente dat ze kunnen doen. Vandaar dat het werkte!

Ik had ondertussen al enkele meisjes waar ik in een open relatie mee was. (Nee niet friends with benefits). Dit waren echte open relaties, waar iedereen wist wat er gebeurde. Dus niet liegen en we vertelden elkaar zelfs met wie en hoe (geen namen uiteraard). Ik heb pas op het einde van alles beseft dat ze inderdaad wel moeten weten dat het gebeurt (dus eerlijk zijn). Ze dienen alleen niet alle details te weten.  Ik blijf er dus zo vaag mogelijk erover. Niet enkel tegenover het meisje, ook voor jezelf. Tenminste ik kon dit niet zo goed aan als ik dacht. Jaloezie is geen vaardigheid die je kan verbeteren heb ik geleerd. Het is een natuurlijke impuls die je niet kan beheersen en sommige mensen hebben het meer als andere.

Social Proof Game

Ik was nu meer in social proof game geraakt. Ik had inmiddels genoeg seks gehad. Nu wilde ik gewoon vriendinnen hebben waar ik mee over meisjes en kerels kon praten. Ik wou wingwomen hebben en niet altijd alleen of met kerels uitgaan. Mijn mentor Adam Lyons ( Afc Adam) was de enige in de community die daarover praatte, dus ik begon zijn stijl meer toe te passen.

Tegen de tijd dat deze field report gebeurde was het zeer uitzonderlijk om mij zonder een meisje te zien. Of het nu een gewone vriendin was of niet, maakt niet uit want andere meisjes en kerels denken iets anders ;”D! (i love social proof)

Okay context geschetst :”)

vrouwenversierenindeclub

Ik had afgesproken om met enkele vriendinnen iets te gaan drinken. Ik had gevraagd dat ze iemand knap mee zouden brengen (dit werkt meer dan je denkt, probeer maar). Ik zat aan de tafel met een vriendin te praten, toen het meisje dat ik sms’te binnenkwam met haar vriendinnen en WOW. Het meisje dat door de deur passeerde was niet een supermodel, maar volledig mijn type. Een supermodel kon naast haar wandelen en ik zou haar niet opgemerkt hebben. Het eerste wat ik doe is dus gewoon casual praten met iedereen. We vertrekken van daaruit naar een klein bar feestje en op de weg praat ik met een paar meisjes van de groep ( niet mijn target). Ik deed dit ten eerste om iedereen te leren kennen en ten tweede omdat dit het concept van social proof mooi schetst!

Wat bedoel ik hiermee? Mijn target ziet nu dat ik niet nerveus ben rond meisjes. Meisjes vinden het blijkbaar leuk om met mij rond te hangen. Dit alles is dit een zeer krachtige boodschap. Meisjes willen mij en dus het zal niet gemakkelijk zijn om mijn aandacht te krijgen. Ze zal met iets speciaals moeten afkomen en niet gewoon met haar uiterlijk.

Eens in de bar ga ik in de beste positie staan in onze kring, waar ik naast haar kan staan. Dit is waar ik mijn Stealth attraction deed.

Voor mensen die mij NU zien gamen, zullen niet weten wat ik doe. Het is zo under the radar, dat ze het nooit zouden opvangen. Vroeger toen ik indirect deed was het héééél duidelijk.

Dit is de reden dat ik PUA’s van ver kan spotten. Als je weet waar je naar moet kijken zie je het veel beter ;’).

Attraction fase

Dus verder met het verhaal. Mijn vrienden dachten dat we gewoon aan het praten waren. Als ze maar wisten wat er gebeurde :”D. Ik was in the Attraction fase, dus ik was haar aan het kwalificeren (vragen stellen om te zien of ze bij mij past), uitdagen, plagen, … Alles wat je maar kon bedenken. Je moet er alleen wel bij stilstaan dat dit ondertussen al zoooo geïntegreerd was in mij. Ik stond er op dat moment niet echt meer bij stil. Het ging natuurlijk, alles klikte juist omdat ik dit meisje zo hard wou. Het was een culminatie van alle mislukkingen en alle approaches die ik ooit had gedaan. Alles klikte dat éne moment.

Na één uur met haar praten, en gingen we met de groep naar de club. Eens in de club aangekomen begon ik met mijn vriendinnen te dansen zoals we altijd doen. Zoveel mogelijk gek doen en genieten. Dit is de reden dat ik social proof leuk vind. Eens dat je met meisje uitgaat zal je echt kunnen genieten van je avond. Zij gaan uit met de bedoeling om uit te gaan en niet om vrouwen te versieren.

Lees hier het 2e gedeelte over vrouwen versieren tijdens uitgaan

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

6 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *