Field report night game, vrouwen versieren met uitgaan II

In deze post ga ik verder op de vorige post:

Dus ik was gestopt bij de laatste locatie waar we in de club waren en ik met mijn vriendinnen gewoon aan het dansen was en genieten van de avond. Ik deed dit expres niet met mijn target, aangezien ze een beetje terughoudend was met het dansen en ik haar wou tonen dat meisjes mij wilden (gotta love social proof).

Terughoudendheid is belangrijk

terughoudendheidbijvrouwenversieren

Terughoudendheid is hééél belangrijk. Dit was één van de tekens dat ze uitgegaan was met de bedoeling om een kerel te krijgen. Iedereen van de vriendengroep was als een gek aan het dansen, maar zij niet. Zij keek of naar mij of buiten de kring.

Uiteindelijk kijk ik haar eindelijk aan en ik betrek haar bij het dansen. Zij begint mee te doen en kijkt me heel hard aan in de ogen. Ik trek haar dichter bij mij en het is hééél duidelijk ondertussen dat ze aangetrokken is tot mij. Wij zijn dus nog geen 5 minuten in de club. De vriendengroep dacht dat we tot nu toe gewoon hadden gepraat. Ik wist dat ik attraction aan het opbouwen was en in de club heb ik even mijn aandacht losgelaten door met de andere meisjes te dansen. Toen ik terug mijn aandacht op haar zette was het duidelijk. Ik trok haar dichter naar mij. Ik was pas in Game en ook al had ik succes was mijn zelfvertrouwen nog laag, vooral bij heel mooie meisjes. Ik dacht nog altijd dat ik lelijk was (het duurde een tijdje voor ik besefte dat dit niet zo was). Dus mijn oplossing hiervoor was een fysieke escalatie ladder die ik had bedacht om zeker te zijn dat ze aangetrokken is.

Toen ik haar naar mij trok keek ik haar diep in de ogen. Ik danste iets fysieker met haar, draaide haar om en trok haar nog dichter naar mij toe. Kuste haar nek en draaide haar weer om. Het was heel duidelijk dat ze genoten had, dus ik trok haar een laatste keer naar mij toe en kuste haar. Dit was allemaal in minder als 10 minuten gebeurd, waardoor mijn vriendinnen opeens hun mond openviel.

In hun ogen was alles opeens op 10 minuten gebeurd. Maar dit was gewoon de laatste fase waar ik moest closen. Ze hadden de paar uur ervoor niet opgemerkt, omdat ik het zo subtiel deed. Ik had een bubbel gecreërd voor mij en dit meisje en iedereen buiten de bubbel dacht gewoon dat we een vriendelijk gesprek hadden.

Uiteraard was het ook duidelijk dat dit meisje heel klaar was om versierd te worden. Dit is de reden dat het zo snel en makkelijk kon gebeuren. Dit is de kracht van social proof. Als je veel social proof hebt opgebouwd in een club zullen meisjes willen slapen met jou en dan moet je ze gewoon naar jouw huis leiden.

Wil je mee naar mijn huis?

Ik hou niet van kussen in een club, dit kan de seksuele spanning verpesten. Dus ik kuste haar kort nam haar mee naar een donkere hoek in een club en begon haar daar verder te kussen. Na nog geen 2 minnuten kijk ik haar aan in de ogen en ik zeg. “Wil je mee naar mijn huis?” Ze kijkt me aan en ik denk in mezelf HOOOOOOLD IT (check apocalypse opener). Ze zegt ja en we gaan eerst naar onze vriendinnen om te zeggen dat we wegaan. We vertrekken uit de club en hebben een casual gesprek.

Logistiek

logistiekvanvrouw

Gelukkig is mijn huis niet zo ver. (Heeeeel belangrijk!) Dit heet Logistiek problemen! Eens dat je goed en consistent bent geworden, zal dit je grootste probleem worden. Bijvoorbeeld als een meisje geil en nat is in een klaslokaal met duizenden studenten, dan maakt het niet uit hoeveel Game je hebt. Je gaat geen sex hebben met haar in dat klaslokaal. Dus je moet een andere lokatie zien te regelen. (Logistieke problemen :”D)

Anyways, we komen aan bij mij en ik zet muziek aan. Mijn bed en alles is voorbereid voor dit. Ik moest gewoon een knop aanzetten en sfeerlichten waren aan en mijn playlist die ik had voorbereid begon te spelen. ( Dit aspect alleen verdient een hele post op zich. Wat je moet herinneren is dat je de sfeer moet opbouwen. Dus eerst iets vergelijkbaar zetten met de club en dan stilletjes aan overschakelen naar rustigere muziek. Hetzelfde met de lichten, eerst iets feller en dan iets zachter afhangende van hoeveel kamers je hebt. Bijvoorbeeld aan de ingang felle lichten aanzetten, zodat ze kan zien uiteraard en niet de neiging heeft om naar het licht te zoeken en in de volgende kamer iets minder felle lichten en uiteindelijk in de slaapkamer sfeerlichten.

We praten kort en ik besef dat dit meisje klaar is (al die tekens waar ik over praatte in de night game post), dus na de tweede zin kus ik haar gewoon. De rest was duidelijk en ga ik hierin niet zetten :”).

meenaarhuisnemen

Dit was een kort voorbeeld over hoe night game kan werken met social proof. Maar de essentie blijft hetzelfde met of zonder social proof. Als het meisje klaar is in een club of bij jouw thuis, dan ga je niet nog een uur praten met haar. Dan moet je haar binnen de 5 minuten closen anders gaat ze jou gewoon saai vinden of terug willen naar haar vriendinnen.

Wanneer zou je haar moeten kussen? Als je twijfelt met de kus , dan is dat het moment dat je haar moet kussen.

Voor meisjes die met jou naar bed WILLEN, ga je alles verpestten door “de tijd” te nemen.

Probeer volgende keer enkele concepten uit te testen uit deze field report. Zoals social proof game en gewoon meisjes aanspreken en direct proberen te nemen binnen de 5 minuten. Je zou verbaasd zijn hoeveel dit kan werken.

Uiteraard heeft alles sociale kalibratie nodig en die krijg je als je ervaring hebt. Dan kan je sociale situaties aflezen en zien of het meisje “duidelijk klaar” is of niet.

Stuur maar een bericht met je succesverhaal. Ik haal er zelf ook altijd veel uit! Meer over vrouwen versieren met uitgaan, lees het boek Uitgaan van Jezelf!

coveruitgaanvanjezelf

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *