PUA lingo III

Het PickUp Artiesten woordenboek gaat verder!

–          Field report: een samenvatting van een Pua zijn ervaring “in the field”. Meestal in details omschreven situatie op één pagina.

–          Field test: een “ in the field” test van een Pua zijn pick up skills. Ook een test om een routine in de echte wereld uit te proberen.

–          FTOW (find ten other women): Uitgaan en tien andere vrouwen vinden , als een manier om over een break up te geraken.

–          Flake: Wanneer een meisje niet komt opdagen of wanneer ze op het laatste minuut afzegt. Of iemand die gewoon nooit antwoord, nadat die het nummer heeft gegeven.

–          Flash game: Een manier van gamen waar de Pua sociale waarde toont in de kamer door een DHV. Dit kan bijvoorbeeld een foto nemen zijn. In het flitsmoment zal iedereen omkeren en naar de bron kijken. In dat moment zullen ze jou met twee knappe meisjes zien. Instant DHV heet dat ook.

–          Fool’s mate: Een heel gemakkelijke F-close (full close -> dus helemaal). Dit gebeurt zonder echt de vrouw te gamen.

–          Fool’s mate fantasy: Wanneer een verleider verwacht om een vrouw te leren kennen en dan binnen een paar momenten direct sex met haar te hebben.

forcedIOI

–          Forcing IOI’s: Een actie uitvoeren waardoor je het meisje van veraf dwingt om een soort van reactie te geven. Of ze nu geinteresseerd is of niet. Bijvoorbeeld in een club wanneer je zwaait of knipoogt naar een meisje dat je niet kent, of simpelweg met haar proosten. Zij kan dan op 3 manieren reageren. Of ze lacht terug en zwaait ook. Of ze lacht verlegen en kijkt weg . Of ze maakt een raar gezicht en kijkt weg. Je weet dat de eerste twee geinteresseerd zijn en ook hoeveel game je zal nodig hebben. Je weet ook dat de laatste niet geinteresseerd is en dus is het niet nodig om iets te proberen bij haar.

–          Frame (kader): Volledig een “frame of reference” of een “kader van referentie”. Dit is een systeem van interpretatie voor een individu of een groep. Dit gebruiken ze om een bepaalde situatie of event te interpreteren.

–          Frame control: Het controleren van dat frame van de persoon, zodat die de situatie interpreteert zoals je het wil interpreteren.

–          Freeze out: Expres maar heel casual negeren van een persoon.

–          Friend close: In plaats van naar bed te gaan met een meisje. Blijf je in contact met haar en kan je haar lange termijn vriend worden. Zo kan je een beetje meer kennis krijgen van de manier waarop vrouwen denken. Zo heb je ook nog is een vrouwelijke kijk op de wereld.

The friendzone

–          Friend zone: Vastzitten in een platonische relatie met een vrouw, zonder seksuele spanning.

–          Friends with benefits: een afspraak tussen twee mensen  om een seksuele relatie te hebben zonder intimiteit en zonder relatie. Die meestal wel erbij komen bij een vaste relatie.

–          F-close (full close):  Een pick up eindigen door sex te hebben met de vrouw.

–          Groep theorie: Het begrijpen van de sociale dynamiek in een groep, zodat je de vrouw kan krijgen in de groep. Of zodat je de groep kan winnen voor social proof.

          Game: Rsd definieert game als ‘de externe veruitwendiging van jouw interne frame”.

–          Geografische gaming: Het verschil tussen pick up technieken die resulteren door verschillende culturen. Ook gebruikt voor het omschrijven van Pua’s die reizen naar verschillende landen om pick up te oefenen.

–          Zorg dragen voor jouw uiterlijk ( grooming): Het is enorm belangrijk om zorg te dragen voor jouw lichaam en jouw uiterlijk. Je kan niet een heet meisje verwachten en er zelf uitzien als het compleet tegenovergestelde. Je moet geen model zijn , maar je moet er wel op je best uitzien. Iemand die zorgt voor zijn gezicht en zijn lichaam en het trimmen van haren, zal enorm aantrekkelijk worden gevonden door meisjes.

–          Hook point: Het punt in de interactie wanneer een vrouw beslist dat ze genoeg geinteresseerd is in de pua om de interactie te behouden met hem. Dit punt is heel belangrijk om te bereiken anders gaat de set nooit lukken.

–          Hoge waarde (high value): De status of sociale waarde die andere mensen geven aan een bepaalde persoon.

–          Hired gun: Een mooi meisje dat is aangenomen om te werken op een plaats puur voor haar uiterlijk. Vooral in restaurants, bars, enz…

–          Hired gun game: Hired guns komen in alle vormen. Modellen, clubs, bars , enz… Elke keer als een meisje betaalt wordt om voor iemand te werken, dan is zij technisch gezien “aan het werken”. Dus is zij een hired gun. Ze zijn zeker goed om te oefenen, omdat ze zeer sociaal en welbespraakt zijn.  Dus als je heel verlegen bent kan je met hun opwarmen. Omdat ze aan het werken zijn is het natuurlijk moeilijker , aangezien er grenzen zijn voor hun. Daarom moet de pua voorzichtig zijn wanneer hij voor het nummer vraagt. Zodat de baas er niet zo makkelijk achter kan komen.

–          HB: Hot babe. Een knap meisje of eigenlijk elk meisje dat wordt beschreven door een pua.

–          Indirect game: Game dat gaat over verleidingstechnieken waar de PUA niet direct zijn interesse toont aan de vrouw. Interesse wordt pas gegeven als de vrouw genoeg waarde geeft door dhv’s van haar eigen . Als de waarde hoog genoeg is wordt de interesse gegeven.

–          Inner game: Een niche van game dat gaat over innerlijke overtuigingen, zelf ontwikkeling , kern waarden en levensdoelen.

–          Instant date: Een directe bounce -> verplaatsing naar een betere locatie en dit na een cold approach.

–          Jaloezie verhaal (jealousy plotline): Een tactiek georganiseerd zodat de HB meer geïnvesteerd geraakt in de PUA door het scheppen van een jaloezie verhaal met een andere HB. Waardoor HB1 zal concurrentie voeren voor de affecties van de PUA.

–          Just another wannabe (JAW) : Een newbie of een AFC die pas begint. Een JAW heeft meestal een grote illusie van het meester worden in deze kunst zonder al het werk er voor willen doen. Meestal ziet hij enkel de media aantrekkingskracht van de verleidings gemeenschap ( seduction community).  Hij begrijp totaal niet waar deze kunst van verleiden echt over gaat. Hij begrijpt ook niet wat je echt uit deze ervaringen kan halen.  Hij begrijp vooral niet de diepte van alles wat wordt uitgelegd over verleiden.

 

THE END

DR. Afc Link -2b43x

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *