Wie ben ik

Success is blocked by concentrating on it and planning for it… Success is shy – it won’t come out while you’re watching.” – Tennessee Williams

Ik ben nog maar een student aan een Universiteit. Maar toch heb ik al duizenden uren gespendeerd met het oefenen, lezen van game. Daarbij heb ik nog is honderden uren van coaches die mij getraind hebben.

Naast Nederlands spreek ik ook Engels, Frans, Russisch, Hebreeuws en een beetje Spaans. Ik ben bezig met Mandarijns omdat ik binnenkort naar Sjanghai vertrek om daar stage te lopen. Naast mijn studie geef ik training aan verkopers die deur aan deur producten verkopen. In België heb ik dankzij game het record voor beste verkoper gehaald.

Mijn pick up, en de vrouwen versieren tips die ik daarbij toepas heb ik vooral opgedaan bij de trainingen en coaching van Adam Lyons, James marshall, sasha daygame, daygame.com , the pick up podcast en de Dating Doctors.

Ik ben erg analytisch ingesteld. Deze eigenschap heb ik gebruikt om mezelf binnen 1 jaar van een verlegen jongen tot een supersociale jongen veranderen. Dit deed ik met coaching en met allerlei boeken die ik las. Zo deed ik dat trouwens ook met mijn ontwikkeling tot topverkoper.

In dit blog leg ik je graag uit wat ik allemaal heb geleerd over vrouwen versieren en zelfontwikkeling. Als ik succesvol kan worden –  in zaken waar ik van nature helemaal niet goed in was –  kan jij het ook! Vrouwen versieren is ook echt een vaardigheid. Iets wat ik liever wat vroeger had geleerd. Ik hoop dat ik met dit blog een beetje kan bijdragen aan jouw ontwikkeling om meer liefde, vertrouwen, warmte  en seks in je leven te brengen . Ik wens je in ieder geval veel plezier met het toepassen van mijn en andermans tips over vrouwen verleiden en versieren!

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *