Vrouwen versieren, tips over coaching.

Ik had The Game uitgelezen en een wereld was voor mij eindelijk opengegaan. Na maandenlang zoeken en iedereen te vragen voor advies van oude mensen naar jonge mensen. Van vrouwen naar mannen en terug naar vrouwen, had ik eindelijk mensen ontdekt die even gedreven waren als ik. Mensen die beschrijven wat vrouwen ECHT willen. Niet zoals de mensen die nazeggen wat de vrouwen zeggen dat ze willen. Zoals iemand die rijk is, of een mooie auto,  of iemand die betaalt voor haar vakantie. Kortom vrouwen zouden bijvoorbeeld iemand willen die alles voor ze betaalt (een provider.).

Adam  Lyons sprak over de 3 types van kerels en 3 types van vrouwen volgens het PEN model op de the21convention.com. Een van de meest eye opening speeches die ik ooit gezien heb. De 3 ideale types zijn geen providers en de vrouwen die echt weten wat ze willen beschrijven ook nooit een provider.  De 3 types van mannen zijn Bad boy, leader, nice guy en het 4de type is de provider die alles koopt voor vrouwen. In eender welke omstandigheid zal hij altijd 2de keuze van vrouwen zijn over de 3 andere types.

Vrouwen willen geen provider

Vrouwen willen geen provider ze willen meer. In het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen (beste praktische no bullshit boek over vrouwen versieren in het Nederlands wat ik ooit heb gelezen) is dat 1 van de tips over vrouwen versieren die je leert. Geef geen of niet veel geld uit aan vrouwen. Het geeft vrouwen alleen maar aan dat jij jezelf niet genoeg waard vindt. Blijkbaar ben je onzeker als de pest, anders vond je jouw persoonlijkheid wel genoeg om vrouwen te kunnen versieren. 

Mijn leerstijl – eerst weten dan doen

Uiteindelijk was het zoeken gedaan en nu wist ik wat ik moest doen. Ik had een boek gelezen dat exact beschreef hoe iemand zijn reis in Game was verlopen. Mijn eerste beslissing was: “ik moet meer weten.” Nu er zullen veel coaches zeggen; “je gaat nooit zo goed bijleren door gewoon te lezen je moet het gewoon doen.” Lezen is niet zo belangrijk. Ik ga daarmee enkel deels akkoord. Sommige mensen kunnen niet gewoon doen. Sommige mensen , vooral ik, moeten eerst weten over hoe alles volgens de theorie in zijn werk gaat. Daarna kunnen wij eraan beginnen. In de leerstijlen van Kolb staat dan ook goed beschrijven. Wil jij leren wat jouw beste leerstijl is? Er zijn genoeg gratis testen hierover te vinden, mocht je het nog niet weten. Op het moment dat je eventueel nadenkt over coaching in wat voor soort veld dan ook, is het een handige tip jouw leerstijl aan jouw coach mede te delen. Kun je gelijk zien of het een beetje coach is. 

Het is dan ook voor deze mensen dat ik zeg. Als je tijd wil nemen om eerst bij te leren, dan is dit ook een manier. Ik heb het gedaan, maar een gevaar schuilt hier wel achter. Het is niet omdat je tijd kan nemen om te leren, je dit opeens als een excuus kan gebruiken. Het duurde bij mij nog geen week van het moment dat ik het boek had gelezen tot mijn eerste approach. Nu dat ik terugkijk vind ik dat lang. Er is geen reden tot uitstel, als je bepaalde concepten beter wilt begrijpen zoek ze dan op. Bekijk een paar speeches, leer de basis misschien. Zelfs dit kan niet langer duren dan enkele dagen. Anders ben je namelijk meer de advanced vrouwen versieren tips aan het leren, terwijl je nog maar een beginner bent wat vrouwen versieren betreft. Daar ga ik dan akkoord met de meeste coaches. Neem eens de tijd  om de basis te begrijpen. Dan begrijp je daarna wel waar je verder moet kijken. Er is geen enkele andere betere manier om te leren en de meeste vrouwen versieren tips te begrijpen dan effectief te approachen.

Hoe leerde ik zo snel vrouwen versieren?

Wat ik wel deed is na elke approach terugkomen en weer informatie opzoeken. Bijvoorbeeld zocht ik naar een reden waarom een bepaalde set misliep. Dit is deels de reden, denk ik, dat het zo snel liep bij mij. Elke keer als ik na 2-3 mislukkingen opzocht wat er mis ging, gebeurde dat Sticking point niet meer. Dus wat voor de meeste mensen maanden innam, nam mij maar enkele weken in. Ik deed niet constant hetzelfde. Als ik zag dat ik iets fout deed, ging ik terug. Zo begon ik telkens meer tips over vrouwen versieren te verzamelen over dat specifieke sticking point. Ik nam de voor mij beste vrouwen versieren tip eruit en testte die tipin field. Zodra ik een vrouwen versieren tip had die voor mij werkt ging ik verder. ER IS NAMELIJK ALTIJD EEN STICKING POINT. Hoe lang mensen ook bezig zijn, er is spijtig genoeg altijd ergens een sticking point. Dit hoeft niet noodzakelijk met vrouwen versieren te zijn, aangezien Game veel verder gaat dan enkel dat.

Ik zou toch graag erbij vermeldden, dat toen ik begon met mijn onderzoek in de verschillende stijlen en hoe en wat alles gebeurt. Ben ik uitgekomen op Neil Strauss en Mystery method. Uiteraard had het boek mij volledig overtuigd en dus ik dacht dat zij de enige oplossing hadden. Ergens was het goed dat ik zo eenzijdig dacht, omdat ik mij dan 100% op één stijl kon concentreren. Nu dat ik terugkijk is het natuurlijk nodig om verschillende stijlen te begrijpen, zodat je ergens ook jou eigen stijl kan vormen. Niet één stijl is perfect, meestal is de combinatie van stijlen wel perfect. Net zoals Adam Lyons het zegt:

“Mijn stijl is zoals water, het past zich aan, aan het meisje. Soms is het direct en soms indirect. Soms heb ik zelfs geen idee wat het is.”

Concentreer je op de tips van 1 datingcoach

Dit is meer Advanced. Voor beginners kan ik het beste advies geven dat mij was gegeven door meerdere mensen. Concentreer je in het begin op één datingcoach. Geef die stijl als die voor jou werkt,  100% . Als je die stijl uitgroeit vindt dan een andere stijl die jou meer past. Concentreer je dan weer enkel en alleen op die stijl. Zo ga je verder tot je alles gehad hebt. Je zal het punt waar je moet veranderen wel zelf herkennen. Meestal is dat wanneer je constant in herhaling komt. Wanneer de datingcoach van wie je geleerd hebt, constant zichzelf zit te herhalen. Als je alles al meerdere keren hebt gehoord. Of indien die stijl met zijn vrouwen versieren tips voor jou niet meer werkt. Op dat moment is het tijd om over te schakelen naar een andere stijl en andere vrouwen versieren tips. Dat is de schoonheid van Game en sociale dynamiek. Je stopt nooit met het bijleren, want er zijn zoveel stijlen dat je enkel meer en meer kan leren. Natuurlijk als jouw doel nooit was om de beste te worden, is het niet nodig om alles te leren. Dan is het voldoende om gewoon bij één vrouwen versieren stijl te blijven en alles te leren wat die vrouwen versieren stijl je kan geven. Wel moet je die vrouwen versieren stijl en de gegeven tips daarin aanpassen aan jouw persoonlijkheid. Dit zal meestal wel genoeg zijn om de meisjes te krijgen die jij wilt.

ontplooijezelfdoorcoaching

Het uitkiezen van de juiste datingcoach

Indertijd heb ik ook een goed advies gekregen over het uitkiezen van datingcoaches. Dat advies was om een datingcoach te kiezen die de meisjes aantrekt die jij ook zou zien zitten. Want er is geen reden om Mystery method te volgen, als je geen strippers en clubmeisjes wilt. Er is geen reden om Adam te volgen als je niet extravert wilt worden. Er is geen reden om Dating Doctors te volgen als je veel wilt liegen naar jezelf en anderen, enzovoort enzovoort. Je kan GENOEG hebben door één stijl te volgen. Je moet dus niet tegelijkertijd Mystery, Adam en Dating Doctors volgen.

Eerst de ene bestemming, dan de andere

Als je telkens tegelijkertijd naar 2 bestemmingen op weg bent kom je namelijk nooit aan. Eerst ga je naar de ene bestemming en dan ga je naar de andere bestemming. Wellicht ben je iemand die alle soorten vrouwen wil kunnen krijgen of uittesten. Of wellicht wil je gewoon zoveel mogelijk vrouwen? Ben je zo iemand dan kan het inderdaad wel interessant zijn om meerdere stijlen te leren en uit te proberen. Als je graag meerdere datingcoaches wilt uitproberen dan heb ik wel een leuke aanbieding voor je. Een JaarProgramma Vrouwen Versieren. Daarbij kun je gratis 1 workshop vrouwen versieren uitproberen. Is het niks voor jou dan betaal je ook niks! Daarbij krijg je ook altijd meerdere datingcoaches zodat je kunt kiezen uit welk type datingcoach het beste bij je past. Met de juiste datingcoach hoef je in onderstaande situatie op de foto niet zo te kijken. Dan heb je jouw aandacht heel ergens anders….

 

krijgdecoachingomvrouwenteversieren

De laatste vrouwen versieren tip

Ik wil gewoon eindigen met de laatste vrouwen versieren tip. Wees zeker zeer voorzichtig bij wie je als datingcoach uitkiest. Eens dat je die iemand hebt gekozen, blijf er dan ook bij tot je denkt dat je er alles uit hebt gehaald. Een goede coach uitkiezen is namelijk altijd zijn geld waard. Het zorgt dat je enorm waardevolle feedback ontvangt, en je verdere leertraject krijgt een enorme slinger de goede kant op. Met vrouwen versieren denken mensen soms dat ze het zelf wel uit boekjes kunnen leren. Niemand die echt goed is heeft ooit zonder coach gekund.

Zoals een manager ooit aan iemand zei:

“The day I become smarter than you, that is the day you are fired”[1]

LinkDoc[1] Think and grow rich- by Napoleon Hill

45 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *