Vrouwen versieren tips en gamen op reis

Ik ben net van een skivakantie terug. Ik heb nu net beseft dat er niemand spreekt over hoe je optimaal moet reizen en je vrouwen versieren tips daarin dient te gebruiken. Veel mensen zeggen tegen mij dat wanneer je reist het een verspilling van tijd is om vrouwen versieren tips en game te gaan toepassen. Mijn persoonlijke mening is dat die mensen ongelijk hebben en ik zal uitleggen waarom. Daarbij zal ik ook een stappenplan maken van wat en hoe je moet reizen. Uiteraard ben ik niet de meest ervaren reiziger, dus je kunt mij altijd berichten sturen met nuttige andere tips over reizen en vrouwen versieren die ik hier misschien bij kan voegen.

Eerst de:”Waarom mensen ongelijk hebben…”

Mijn gekste verhalen, de meest uiteenlopende connecties die mij uiteindelijk de beste referenties voor jobs hebben gegeven -> komen van vrouwen versieren tijdens daygame op reis. Wanneer je reist ben je automatisch een toerist. Ook al denk je dat je slimmer bent dan andere. Je gaat de plaats nooit kennen zoals iemand die daar woont.

Leer je bestemming en de mensen echt kennen!

Ik ken mensen die naar Oslo zijn gegaan en tegen mij hebben gezegd dat de mensen zeer afgesloten zijn. Diezelfde mensen hebben die mensen nooit aangesproken, nooit geopend op straat en nooit een volledige conversatie mee gehad( buiten dan over toeristische dingen). De mensen echt leren kennen is deel van de reizen die ik doe. Het is ook op basis van dat, dat ik over de problemen hoor die niet op het nieuws komen. Na genoeg approaches of het benaderen van vrouwen kan ik dan ook direct beoordelen hoe warm de mensen zijn tegenover vreemden. Ik kan jullie zeggen dat Oslo 1 van de vriendelijkste landen is die ik ken. Meisjes zijn super open om geapproacht of benaderd te worden. Ze zijn ook zeer vriendelijk en suuuupermooi. Hetgeen dat ik gedaan heb in Oslo verdient een post over hoe ik in Oslo vrouwen versieren tips toepaste op zich.

Ik zal jullie ook nog stap voor stap geven van hoe dat je een street kiss close kunt krijgen binnen de 5 min.

Een ander verhaal is n plaats van door een dure gids rondgeleid te worden ik gratis door Londen ben rondgeleid. Een mij totaal onbekende man heeft mij en mijn wing namelijk over heel de stad rondgeleid. Deze man die gewoon heel veel houdt van ‘zijn stad’ vertelde ons alle ins en outs over de stad. Dus wist ik op slag in enkele uren ik alle plekken van Londen die ik moest kennen om niet verloren te geraken in de stad.

Mijn vrouwen versieren tips stappenplan op reis

stappenplan-vrouwen-versieren

Nu mijn stappenplan. Wat doe ik voor, terwijl en nadat ik reis!?

Eerst en vooral wat ik doe is dat ik er van uit ga dat ik heeeeel veel ga daygamen. Dat gaat mijn prioriteit zijn, omdat je de eerste dagen nog niet exact weet welke clubs goed zijn. Tevens kom ik op sommige dagen aan waar mensen nog werken en niet uitgaan. Dus dan is daygame helemaal de enige optie.

Ik ga zoek naar de puaforums die mij advies kunnen geven waar goede plaatsen zijn om te daygamen. Ik ga naar websites met reviews over bezienswaardigheden en ik lees de reacties. Daarbij maak ik een realistische lijst van alles wat ik kan zien in mijn budget en tijd.

Wanneer ik daar aankom is het eerste wat ik doe -> een kaart vinden van de stad en bus of metrolijnen. Iedere grote plaats heeft Touristinformation waar je gratis een goede kaart van de stad kan krijgen. Ik koop ook direct een publiek transportticket  voor de dagen dat ik daar ben. Meestal kun je daarmee ook tegelijkertijd allerlei kortingen voor musea en bezienswaardigheden voor jezelf regelen. Kwestie van al klaar zijn met het belangrijkste en geen koppijn hebben.

Het tweede is uiteraard mijn hostel of hotel (ik gebruik airbnb zeker een aanrader!) voorbereiden. Ik wil dat als iemand langs zou langskomen – zoals een meisje wat ik heb versiert – het geen warboel is. Dit wil ook zeggen dat ik direct naar mijn hotel of hostel ga.

Waarom liever een hostel?

meesterversierder-in-het-midden

Eens klaar met de basis dingen, trek ik meestal naar de dichtstbijzijnde hostel. Nu er zijn meerdere redenen daarvoor. De beste reden is dat je daar mensen kan leren kennen, die meestal zeer sociaal zijn en houden van reizen. Als er niemand is dan is het volgende wat ik doe het belangrijkste. Ik ga naar de balie en ik zoek de FREE tours. Niet de betalende, want die zitten vol oude toeristen. De Free tours zitten vol met jonge studenten die reizen, dus ook al meestal tussen hun 22-27 jaar. Daarbij worden die tours gegeven door universiteitsstudenten die de stad van buiten kennen. Elke bar of club waar studenten naar toe kunnen gaan kennen ze meestal al. Ze weten dus wat de beste clubs zijn en geven je beste tips daarover. Zelfs weten ze vaak waar je het beste vrouwen kan gaan versieren. Daarnaast kunnen ze ook meestal aan kortingen geraken als je het ze vraagt. Meestal zijn die studenten ook heel sociaal en kun je met hen nog is iets gaan drinken die avond.

Disclaimer: Ook al heet het een Free tour. Op het einde mag je tips of fooien achterlaten. Meestal geef ik dan ook gewoon genoeg, zodat het uitkomt als een betalende tour. Tenzij dat het echt slecht is, maar dat heb ik nooit meegemaakt. (Graag wel iets sturen als je dit meemaakt, want dan weet ik in welke steden ik dit niet moet doen).

Okay dus nu ken ik de stad en ik heb mijn kamer voorbereid. Het enige wat nu overblijft is ik en de straten van waar ik reis. Ja, club game is een optie. Je zou echter verbaasd kunnen zijn dat clubgame qua timing weer niet altijd de beste optie is.

Daygame of vrouwen versieren op straat is altijd een optie

Daygame of vrouwen op straat of in winkels (bij daglicht) is altijd een optie. Niet enkel omdat het de beste manier om de stad ECHT te leren kennen is. Want wanneer je approacht zal je direct vragen hebben of topics om over te praten. Je kunt dan ook vragen wat je moet bezoeken. Je kunt dingen te weten komen over de bewoners. Je kunt leren begrijpen hoe dat ze zich echt voelen. Met elke approach en benadering van de lokale schoonheden leer je meer en meer bij. Totdat je uiteindelijk meer weet dan de gemiddelde burger. Dat is het mooie van Daygame op reis. Je gaat opeens ook meer plaatsen hebben die je zou willen verkennen. Of je hebt een graadmeter waarin je kunt zien of je de stad al genoeg hebt verkend. Dat is namelijk als de meisjes constant dingen en tips beginnen op te sommen die je al gezien hebt.

Als ik terugkom van mijn singlereis

Nadat ik terugkom van mijn singlereis zal ik kort samenvatten:

Ik probeer zoveel mogelijk films en foto’s te trekken. De laatste tijd ben ik meer in films geraakt. Ik ben nu meer van de films omdat ik mij er zo meer van herinner. Tevens kan ik andere mensen kan betrekken bij de ervaring die ik had. Dit wil zeggen dat de eerste week na mijn reis ik meestal voor mijn video editing software zit en een korte film van ongeveer 5-10 minuten  maak over mijn reis. Dat zijn dingen die ik dan iedereen kan tonen. Ook heel interessant voor als je ooit een vriendin wilt, die meer over jou wil weten.

Ik hoop dat dit heeft geholpen. Voor meer vragen en meer vrouwen versieren tips mag je altijd iets sturen natuurlijk, dan zal ik proberen een meer uitgebreid antwoord te sturen.

vrouwen-versieren-op-reis

Wil je meer georganiseerd op reis en tegelijkertijd vrouwen versieren en versieren? Dan raad ik je een datingtour aan. Een soort georganiseerde singlereis voor vrijgezelle mannen die keihard willen feesten ook nog willen leren vrouwen te versieren. Hierboven zie je een gecombineerde foto van de datingtour naar Kazantip 2011 en de datingtour van 2013 naar Burning Man.  Ik gooi er ook nog een impressie van de datingtour naar Ibiza bij!