PUA lingo + apocalypse opener

In onderstaande post beschrijf ik alle soorten termen en routines zo goed mogelijk. Zo kunnen jullie mijn posten ook beter volgen:

 

-Één set (one set): Een meisje dat alleen is of achtergelaten is door haar vrienden. Dit voor een lange tijd.

 

-Push-pull / 2 stappen naar voor, 1 stap naar achter: De mogelijkheid om tijdelijk terug te gaan om daarna groot te winnen. Vb: Je gaat voor de kus (je escaleert te snel), maar het lukt niet omdat ze er niet klaar voor is. Je beseft dat en zegt tegen haar dat je beseft dat ze nog niet klaar is. Je begint dan weer opniew met de juiste stappen van jouw kino escalation

 

-3 seconden regel: Komt van Mystery. Deze regel zegt dat je binnen 3 seconden moet approachen als je een set ziet of als de set jou ziet. Anders ga je te veel  nadenken. Dit zal ook opgemerkt worden door de meisjes.

 

-3 minuten regel: Het concept dat sets vermeden moeten worden, als je weet dat ze binnen de 3 minuten gaan onderbroken worden.

 

-7 uur regel: Een richtlijn van hoeveel tijd er nodig is om genoeg comfort te creëren voor seks. Doe het korter en de kans dat je het meisje gaat zien gaat omlaag. De 7 uren worden met dit voorbeeld geschetst. Vb: Je ziet haar in de club 1 uur. Daarna gaan jullie op date voor 3 uur. Daarna gaan jullie nog een keer uit voor 2 uur. Daarna spreken jullie af om iets te koken en nog 2-3 uur passeert. Tegen het einde van die laatste date is er genoeg comfort.

 

-Abundance mentality: De overtuiging die je hebt dat je geen tekort hebt aan vb vrouwen. Je verandert jouw overtuiging van het denken aan: dat je nooit meer zo een meisje gaat ontmoeten naar: Het besef dat er in de wereld miljarden meisjes rondwandelen en dat op elk moment je iemand anders kan krijgen die  nog beter en nog knapper is. (daygame.com: there is always someone cuter and smarter just around the corner.)

 

-Active disinterest: Je bent aan het praten met het meisje, maar je maakt duidelijk dat haar schoonheid jou niks doet. Je valt op persoonlijkheid, niet op schoonheid.

 

-Alpha male of Group (AMOG): Een agressieve kerel die aan het concurreren is voor de aandacht van een meisje of het meisje waar je mee praat.

-Amogin’: Als een kerel de aandacht van een andere kerel wegpakt, zodat hij er niet meer uitziet als een alpha man.

-Amog destroyer:  Een routine of manier van doen, waardoor je de AMOG “vernietigt”. Hij zal dan raar aangekeken worden of als iets slechts aangekeken worden, waardoor hij zijn positie als betrouwbare alpha man direct kwijt is.

 

-Anti-slut defense: Het interne mechanisme in een vrouw. Gemaakt door overtuigingen in onze samenleving. Hier komt er een slecht gevoel op in hun hoofd op het laatste moment voor seks. Ze weten niet of de kerel gaat blijven of dat ze zal bekeken worden als een slet. Hierdoor kan haar reputatie verpest worden. Hun reactie zal dan ook zijn om te stoppen met wat er gebeurt. Het is zeer gevaarlijk om verder te doen als je niet juist beseft wat ze voelen! Dat is het verschil tussen een verkrachter en een PUA. Een pua weet wanneer een NEE een echte NEE is en hij zal niet verder gaan.

apocalypseopener

– Apocalypse opener: hoge risico , maar hoge verloning.

Voor sommige mannen voelt deze opener als hierboven op het plaatje…

Het is gepost door Ciaran AKA Dr. Jekyll op de forums en het gaat als volgt.

“Hey , hoe gaat het?”

Zij gaat zeggen

“Okay”

Dan zeg jij.

“Cool, wat doe je later?”

Zij zal zeggen

“Ik weet het niet echt.”

Dan zeg jij

“Wil je naar huis gaan met mij?”

Dan houd je de stilte

HOUDEN….

HOUDEEEEEEN………………………………

HOUD U STILTE!!!!!!!!!!!!!!…………………………………….

ZWIJG GEWOON EN HOUD DIE STILTE!!!!!!!………………………

BOOM. MAKE OUT

ER is geen routine, er is geen DHV , er is niks enkel dat!

apocalypse

De reden dat het werkt is omdat je iets uitstraalt en projecteert. Dus daarom dat je die stilte moet behouden! Soms gaan ze niet direct iets doen, maar creëer een klein beetje comfort en toon dat je geen weirdo bent en je hebt haar zoizo!

Je toont dat je ballen hebt. Meisjes zijn onder de indruk, want je zegt wat je wilt en je bent eerlijk. Dus je gaat ook niet liegen als er jou iets stoort.

 

Het belangrijkste is niet het zeggen van de opener, maar wat je doet in de 30 seconden erna.

De grootste problemen op een rijtje.

NOOIT RAAR DOEN! GEEN GRAPPEN MAKEN! GEEN PUSH PULL! GEEN ENKELE ROUTINES OF TECHNIEKEN !

EN NOOOOOIT SORRY ZEGGEN! Geen paniek!

Je bent eerlijk en je zegt het. Als ze nee zegt kan je altijd gewoon een conversatie hebben met haar. “Okay dan niet”

Je weet dat er andere meisjes zijn.

De percentage dat dit zal werken is 30%-50%

Voor meer informatie over de apocalypse opener mag je altijd iets sturen, dan leg ik het in detail uit.

 

  • P.S.: dit werkt ook voor groepen maar is een beetje anders verwoord!!!!!

“Hey , hoe gaat het?”

Zij gaan zeggen

“Okay”

Dan zeg jij.

“Cool, wat doe je later?”

Zij zullen zeggen

“Ik weet het niet echt.”

Dan zeg jij

“Wat is de kans dat jullie twee terugkomen naar mij voor een threesome?”

Dan houd je de stilte

HOUDEN….

HOUDEEEEEEN………………………………

HOUD U STILTE!!!!!!!!!!!!!!…………………………………….

ZWIJG GEWOON EN HOUD DIE STILTE!!!!!!!………………………

BOOM. MAKE OUT…. SHOCK AND AWE

ER is geen routine, er is geen DHV , er is niks enkel dat!

-Aproach anxiety (AA) : De angst die komt wanneer een man een vrouw of gewoon een vreemde moet aanspreken voor de eerste keer. Evolutionair verklaarbaar (stuur iets en ik zal het wel in detail uitleggen).

 

Approach machine: een Pua die meisjes kan aanspreken zonder probleem en zonder AA. Maar heeft meestal moeite om een echte connectie te creëren bij de sets die deze approacht.

 

-aPUA: aspiring pick up artist. Iemand die veel research heeft gedaan, maar eigenlijk nog niet echt toepast.

 

– Average frustrated chump ( AFC): Zoals mystery method  het omschrijft. Je hebt een AFC en je hebt een PUA en tussenin een rivier. Of je bent het een of het ander. Je kan nooit beiden zijn. Dus mensen die niks weten, makkelijk gezegd, zijn AFC’s

Voor meer kijk ook op Pua Lingo 

THE END

DR. Afc Link -2b43x

Voor meer tips over vrouwen versieren check het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen!

zelfvtrwn

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *